Blått Hjerte Bedrift (20,- pr. mål)Blått Hjerte Bedrift - ønsker din bedrift å bidra!?

Foran fjorårssesongen tok NOR 92 steget opp i Eliteserien igjen og i fjorårssesongen etablerte vi oss i toppserien med en 9. plass. Denne sesongen er vi klare for å ta steget videre og laget har satt seg et hårete mål om å bli blant de fem beste lagene! Om vi klarer dette vil tiden vise, men vi jobber i hvert fall hardt for å nå dette målet.

Det stiller store krav til økonomi å opprettholde denne satsingen. Vi håper at BLÅTT HJERTE banker videre for NOR 92, og at kampanjen er en spennende og annerledes måte å støtte klubben på for de som deltar. Din bedrift kan være med å utgjøre en forskjell ved å bidra med 20 kroner pr mål NOR 92's herrelag scorer i årets sesong (seriekamper).

Som i fjor er hovedmålet til BLÅTT HJERTE å sikre at vi kan opprettholde satsingen, slik at vi har et attraktivt lag å spille på, være en attraktiv klubb å komme til, og ikke minst at vi har et oppegående A-lagsmiljø som sikrer gode utviklingsmuligheter for stadig nye generasjoner NOR-spillere.

Vi i NOR 92 hadde satt stor pris på om nettopp din bedrift har BLÅTT HJERTE.

Hvis dette er noe som er interessant å delta på, så oppgir du din mailadresse til den som inviterer deg, eller send en mail til blaatthjerte@nor92.com.

De bedriftene som støtter BLÅTT HJERTE får også ett frikort med gratis inngang på alle våre A-kamper!

Med sportslig hilsen

BLÅTT HJERTE

NOR 92 Innebandyklubb

Vi har Blått Hjerte!

Følgende bedrifter er med i Blått Hjerte Bedrift:

Kamille Blomster Mesterhus Buskerud
   
 
KIWI Mjøndalen  
   
   
   
   
   

 

  •     

  •