Blått Hjerte Bedrift (20,- pr. mål)Blått Hjerte Bedrift - ønsker din bedrift å bidra!?

Tusen takk for bidraget ditt i sesongen som var!

ENDELIG! Etter to sesonger i "tåka" er vi tilbake der hvor vi skal være i sesongene som kommer! I Eliteserien!

Trenerteamet består også kommende sesong av Manne Strandberg og spillende hjelpetrener Jørgen Becher. Gutta som tok klubben tilbake til toppen av Norsk innebandy på suverent vis forrige sesong.

A-laget følger sportsplanen som ble vedtatt på klubbens Årsmøte for to år siden og kommende sesong er det sportslige målet å etablere oss i Eliteserien og kjempe om en sluttspillsplass (blant de 8 beste). Vi har fortsatt et ungt lag, men har også noen rutinerte spillere som skal dra med seg unggutta til å prestere på øverste nivå. Ultimo August har vi så langt vervet to meget gode forsterkninger i Axel Wallin (Tunet) og Robin Kulpakko (Floda, Sverige) og har ambisjoner om å ha et ytterligere noen forsterkninger på plass før seriestarten.

Publikum vil også merke at vi "strammet skruen" et par hakk når det gjelder våre arrangment i Eliteserien! Et nytt lysanlegg er montert i hallen, så "pregame" showet skal ikke stå tilbake for NOEN i Norsk Eliteserie kommende sesong. Innebandy skal være underholdning både på og utenfor banen!

Også på klubbdrift ønsker NOR 92 å være helt i Norgestoppen. Det kommer ikke som noen overraskelse på noen at et høyt aktivitetsnivå og kvalitetsnivå er kostnadskrevende. Vi håper at BLÅTT HJERTE banker videre for NOR 92, og at kampanjen er en spennende og annerledes måte å støtte klubben på for de som deltar. Din bedrift kan være med å utgjøre en forskjell ved å bidra med 25 kroner pr mål NOR 92's herrelag scorer i årets sesong (seriekamper).

Som i fjor er hovedmålet til BLÅTT HJERTE å sikre at vi kan opprettholde satsingen, slik at vi har et attraktivt lag å spille på, være en attraktiv klubb å komme til, og ikke minst at vi har et oppegående A-lagsmiljø som sikrer gode utviklingsmuligheter for stadig nye generasjoner NOR-spillere.

Vi i NOR 92 hadde satt stor pris på om nettopp din bedrift har BLÅTT HJERTE.

Hvis dette er noe som er interessant å delta på, så oppgir du din mailadresse til den som inviterer deg, eller send en mail til blaatthjerte@nor92.com.

De bedriftene som støtter BLÅTT HJERTE får også ett frikort med gratis inngang på alle våre A-kamper!

Med sportslig hilsen

BLÅTT HJERTE

NOR 92 Innebandyklubb

Vi har Blått Hjerte!

Følgende bedrifter er med i Blått Hjerte Bedrift:

 
Kamille Blomster  
   
 
KIWI Mjøndalen  
    
 
DormaKaba Drammen  
   
 
Elektriker Øst AS  

 

  •