Blått Hjerte Bedrift (20,- pr. mål)Blått Hjerte Bedrift - ønsker din bedrift å bidra!?

Sist sesong ble på flere måter starten på en fornyelsesprossess for senioraktivitetene i NOR 92. A-laget på herresiden fikk en langt yngre besetning med en spennende miks av flere G15- til G19-spillere og en mer rutinert stamme. Klubben valgte med dette et større fokus på utvikling enn resultater. De ble raskt en sammensveiset gjeng, med stor treningsvilje og endte på en flott 2. plass på nest øverste nivå. På kvinnesiden hadde klubben, for første gang på mange år, ingen lag i seriespill.

Foran 2017/18-sesongen blir det naturlig og tenke fremgang. For herrelaget betyr det at ambisjonen er 1. plass i 1.divisjon Østland og kvallikspill om opprykk. Klubben forsøker også på nytt å få i gang et kvinnelag.

Også på klubbdrift ønsker NOR 92 å være helt i Norgestoppen. Det kommer ikke som noen overraskelse på noen at et høyt aktivitetsnivå og kvalitetsnivå er kostnadskrevende. Vi håper at BLÅTT HJERTE banker videre for NOR 92, og at kampanjen er en spennende og annerledes måte å støtte klubben på for de som deltar. Din bedrift kan være med å utgjøre en forskjell ved å bidra med 20 kroner pr mål NOR 92's herrelag scorer i årets sesong (seriekamper).

Som i fjor er hovedmålet til BLÅTT HJERTE å sikre at vi kan opprettholde satsingen, slik at vi har et attraktivt lag å spille på, være en attraktiv klubb å komme til, og ikke minst at vi har et oppegående A-lagsmiljø som sikrer gode utviklingsmuligheter for stadig nye generasjoner NOR-spillere.

Vi i NOR 92 hadde satt stor pris på om nettopp din bedrift har BLÅTT HJERTE.

Hvis dette er noe som er interessant å delta på, så oppgir du din mailadresse til den som inviterer deg, eller send en mail til blaatthjerte@nor92.com.

De bedriftene som støtter BLÅTT HJERTE får også ett frikort med gratis inngang på alle våre A-kamper!

Med sportslig hilsen

BLÅTT HJERTE

NOR 92 Innebandyklubb

Vi har Blått Hjerte!

Følgende bedrifter er med i Blått Hjerte Bedrift:

 
Kamille Blomster  
   
 
KIWI Mjøndalen  
    
 
DormaKaba Drammen  
   
 
Elektriker Øst AS  

 

  •