Blått HjerteBlått Hjerte banker videre for NOR 92 i Eliteserien!

Tusen takk for bidraget ditt i sesongen som var. Gutta fikk kjempe seg gjennom en tøff sesong i Eliteserien og står nå bedre rustet enn noen gang for ny sesong i toppdivisjonen i Norsk Innebandy.

Espen Jensen er ny hovedtrener og med videre som assistenttrener er Mikael Sjöqvist.

Laget består fortsatt av mange lokale spillere som ønsker å satse. Foran årets sesong er det også flere hjemvendte spillere som har utviklet seg noen år i andre klubber. I tillegg er det sultne 16, 17 og 18-åringer med i A-lagstroppen som kommer til å bite godt fra seg.

Elitesatsing stiller store krav til økonomi, og sponsormarkedet er tøft. Vi håper at BLÅTT HJERTE banker videre for NOR92, og at kampanjen er en spennende og annerledes måte å støtte klubben på for deg som deltar. Vi håper at du også i år ønsker å være med ved å bidra med 10 kroner pr. mål NOR 92's herrelag scorer i årets sesong (seriekamper).

Igjen er hovedmål å sikre at vi kan opprettholde satsingen, slik at vi har et attraktivt lag å spille på, være en attraktiv klubb å komme til, og ikke minst at vi har et oppegående A-lagsmiljø som sikrer gode utviklingsmuligheter for stadig nye generasjoner NOR-spillere.

Vi i NOR 92 hadde satt stor pris på om nettopp du har BLÅTT HJERTE - VI TRENGER DIN STØTTE MER ENN NOENSINNE.

Hvis dette er noe som er interessant å delta på, så oppgir du din mailadresse til den som inviterer deg, eller send en mail til blaatthjerte@nor92.com.

Med sportslig hilsen

BLÅTT HJERTE
NOR 92 Innebandyklubb

 

 

 

Vi har BLÅTT HJERTE!


Vi støtter NOR 92 ved å delta i målsponsingen og betaler kr. 10,- for hvert mål herrelaget scorer i Eliteserien sesongen 2015/2016 (oppdatert 07.10.2015):

Cathrine Bentsen
Håkon Nordlid
Tomas og Bente Sjöstrand
Anne Lise Gommerud
Magne og Paula Larsen
Børre Gommerud
Solveig og Tom Grøstad
Ståle Schulstad
Per Erik Oseth
Bent Nilssen
Nina Halsten
Jarle Gommerud

Gjør som oss og gi NOR 92 din støtte og bidra til at vi kan se Eliteserie innebandy i Nedre Eiker også i sesongene som kommer!

VI HAR PLASS TIL MANGE FLERE STØTTESPILLERE!!!

  •     

  •