Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2018 »»
M T O T F L S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Innebandy-blogger

Her kan du finne blogger med tilknytning til spillere, trenere, ledere og andre med sitt daglige virke i NOR 92.

Vi gjør oppmerksom på at meninger ytret i bloggene ikke nødvendigvis er de samme som NOR 92's offisielle synspunkter.
 

 • Så syns Sjökan »
  Mikael Sjöqvist kommer med innspill på hva som skjer i vår innebandy verden. "Sjökan" har i mange sesonger vært en profil i svenske Mullsjø AIS. NOR 92 har gleden av å ha en ekte klubbprofil i vår klubb og vi har lyktes med noe som mange andre klubber bare kan drømmen om, en tidligere A-lagstrener som tar en jobb i vår junioravdeling! Nå skal "Sjøkan" bidra til at NOR 92 fortsetter og utvikle spillere som i fremtiden vil dominere Norsk Eliteserie og våre landslag. Du er velkommen til å kommentere hans innspill.


   
 • Kingens Klackspark »
  Caj Holm, tidligere trener i Sjøstad, mangeårig A-lagstrener i NOR 92 og nå engasjert som trener i junioravdelningen har en blogg. "Kingen" som han kalles i innebandykretser blogger om sport og hverdags hendelser i "Kingens Klackspark". Kort og godt det vi driver med… Caj Holm er en ekte TIGER, en som med mangeårig innsats har vist at han elsker innebandy og NOR 92 spesielt. Vi er glade for å ha treneren, lederen og ikke minst mennesket Caj "Kingen" Holm i vår klubb! Caj er for øvrig innehaver av både Hederstegn og Gullmerke i NOR 92 Innebandyklubb.
   

   
 • Terje's synspunkter »
  Terje "Ånden" Martinsen er Sportslig leder/Manager for NOR 92's G14 lag. Terje har fulgt våre G99 i mange sesonger som hovedtrener, men har denne sesongen det administrative ansvaret for vårt G99 lag i tillegg til at han er nyvalgt medlem av NOR 92's Juniorstyre. Foruten å bruke mesteparten av sin fritid på klubben i sitt hjerte, NOR 92, er Terje en svoren Liverpool supporter. Her kan du lese hans blogg "Terje's synspunkter". 
   

   
 • Geriljan (øyet som ser) »
  NOR 92's uoffisielle supporterklubb som med sine uhøytidlige skråblikk kommer med mer eller mindre seriøse kommentarer om det meste.
 • Damebataljonen - Skyter skarpt »
  Damelaget er en herlig gjeng med jenter i alle aldre. Her finner man treneres, lederes og spilleres tanker i en god miks. Alt i fra hverdagstanker til kampreferat, bilder og moro. God lesing for alle som liker innebandy.

   

Flere blogger? Tips oss på post@nor92.com!

Hvis du ønsker å sette opp din egen blogg anbefaler vi følgende blogger:

 • Blogger »
  Google's eget bloggeverktøy. Enkelt og brukervennlig - du er raskt igang med din egen blogg!

For mer bakgrunnsinformasjon om hva en blogg egentlig er, gjør et Googlesøk eller klikk her for oppslag i Wikipedia »

 •