Comfort

Bedriftens navn:
 
Comfort Lier
Nivå:
 
Tigers Klubben
Bransje:
 

Baderomsforretning/rørlegger

Adresse:
 
Husebysletta 19, 3414 Lierstranda
Telefon:
 
32 24 28 40
E-post:
 
post@comfort-lier.no
Web:
 
https://www.comfort.no/faghandel/comfort-lier
Kontaktperson:
 
 
Bedriftens beskrivelse: 

VELKOMMEN TIL BUSKERUDS STØRSTE BADEROMSFORRETNING!

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Hos Comfort Lier - Flis & Bad as finner du over 1000 m2 med lekre utstillinger av fliser, baderomsmøbler, porselen og komplette bad. Vi har også et godt utvalg av tilbehør i matchende farger. Hos oss finner du alt til badet på ett og samme sted. Vi utfører rørleggertjenester i Drammen, Nedre Eiker, Lier, Sande, Asker og Hurum.

Våre dyktige håndverkere hjelper deg med røropplegg og montering, og våre kompetente selgere kommer gjerne med faglig veiledning og gode råd. Sett oss på prøve - vi kan faget vårt og lover å gi deg svar.

Vi ligger sentralt plassert langs Husebysletta i Lier, hvor du finner et levende handelsområde midt i smørøyet mellom Hurum, Drammen og Asker/Bærum. Vi kan by på gode parkeringsmuligheter, og langs sletta vår finner du det meste til hus og hjem.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig handel hos Comfort Lier : ) Ønsker du å motta gode tilbud og/eller bli med på våre konkurranser? Meld deg inn i vår kundeklubb www.dinbadeglede.no

 

  •