Kampprogram

        
Eliteserien
NOR 92 - Slevik
Onsdag 9/1, kl. 16.00
Mjøndalshallen

Tøffe tider...

Denne gangen behøver vi kanskje ikke å minne om smittevernreglene i hallen for andre enn deltakerne i kampen da dessverre publikum ikke har adgang til hallen til denne kampen. Vi lever i tøffe tider, men vi er priviligerte som under strenge smittevernregler fortsatt kan trene og spillekamper i diss utfordrende tider. Vi håper dere vil følge oss på JOYMO live streamingen av matchen som du finner på linken under:

https://arena.joymo.no/api/share/ytf02AMxJOFkmGJVg9ty

Forrige hjemmematch var helt tilbake til starten av november da vi møtte Gjelleråsen og dessverre gikk på nok et hjemmetap. På tross av tabellsituasjonen og en tung start på sesongen har vi fortsatt trua og en god plan på hvordan vi fremover skal sikre oss nok poeng i første omgang til å fornye kontrakten i Eliteserien. 

En nyhet foran denne kampen er at Jørgen Becher igjen blir å finne på kampskjemaet for NOR 92. Vår hovedtrener har bestemt seg for et aldri så lite comeback og håper å kunne bidra ute på banen slik at vi utover våren kan sikre oss de nødvendige poengene vi behøver. Inn i trener teamet går vår Sportssjef Henning Larsson som skal bidra på treninger og under kamp mens Jørgen gjør en innsats ute på gulvet med sine lagkamerater.

Når Slevik står for motstanden i dag handler det først og fremst om å gjøre en bra match og prestere opp mot vårt beste, så får vi bra matching inn mot nøkkelkampene som kommer på rekke og rad utover våren.
 
God kamp!
 
EN FOR ALLE - ALLE FOR NOR!  

Jarle Gommerud (Administrativ leder A-lag Elite)                          


Eliteserien 2020/2021, menn 
(klikk for å åpne en ny side)
  
Lagoppstilling NOR 92Lagoppstilling Slevik


 
Dommere: Bjørn Einar Rønningen (Østensjø/Dverg Innebandy) og Thomas Rustestuen (Strømmen Innebandyklubb)En for alle  alle for NOR!

Kampprogram fra tidligere kamper finner du her

Våre samarbeidspartnere støtter oss - støtt dem!

  •     
  •