Kampprogram

        
Eliteserien
NOR 92 - Greåker
Søndag 20/9, kl. 15.00
Mjøndalshallen

Velkommen til en spesiell sesong
Etter at vi forrige sesong tok ytterligere noen steg fremover på vår utviklingsstige med en 7. plass i serien og hvor vi lenge var med å fightet om 6. plassen, ble det exit i NM kvartfinalen mot Tunet etter tre jevne kamper. Det tror jeg overrasket mange, unntatt oss selv. Sesongen 2020/2021´s første hjemmekamp er mot Greåker som forrige sesong ganske greit tok hjem seriemesterskapet og som denne sesongens også er store favoritter til å gjenta den bedriften.

Vi har siden forrige sesong mistet noen spillere med rutine som hittil har vist seg vanskelig å erstatte. Kristian Becher, spilleren med flest klubbkamper for NOR 92 valgte for kort tid siden å legge kølla på hylla. Simen Bendiksen har også gitt beskjed om at han ikke er klar for en ny sesong, Erik Thingnes tjenestegjør som Politi på Trysil pr. dags dato, noe som gjør det vanskelig å kombinere med spill for oss nå. Antti Souraniemi har reist tilbake til Finland, Philip Kämpe ble fristilt fra kontrakten for å spille SSL for Helsingborg, Linus Söderblom har vært et spørsmålstegn i forhold til en forlengelse av kontrakten i NOR 92, men det ser ikke ut til å bli noe magi fra den hyggelige svensken denne sesongen. Nicolai Sevlejordet har trappet ned og Raymond Jensen har foreløpig ikke kommet i trening etter en operasjon. Av nye ansikter vil dere få se mer til våre egne unggutter som er tatt opp i A-stallen. Didrik Ripel, Kristoffer Henriksen, Mathias Breidablik, Markus Gommerud, Martin Johnsrund, Sebastian Kämpe og Kapser Andersen tilhører fremtidsgenerasjonen i NOR 92. Tilbake for fullt og bedre trent enn på lenge er også Axel Wallin som med sin rutine og fysikk blir en nøkkelspiller denne sesongen. Inn døra i Mjøndalshallen har vi også fått på lån fra Asker en gammel kjenning i Alexander Jaksland som har med seg den gamle Sveiva spilleren Per Christian "Pekka" Brath og unggutten Henrik Hegsvold. Fra Lyn Innebandy har vi fått inn på utlån Christoffer Vadla og Atle Billing. I tillegg jobbes det med å forsterke stallen mer permanent med 1-2 spillere, så får vi se om det blir en realitert etter hvert. Uansett vi har en gjeng som er villige til å "blø" for drakta og gå i krigen for klubben så vi er sikre på at vi utover denne sesongen skal bite godt fra oss!

Denne sesongen blir som alle vet en helt spesiell sesong på grunn av Korona pandemien som herjer rundt oss. Vi fikk først i midten på august tillatelse under strenge smitterverntiltak lov til å trene med fullkontakt og spille treningsmatcher. En haltende oppgkjøring ble det, med få treningskamper og avlyste turneringer som ville gitt oss verdifull kamptrening. Med dette var likt for alle. Denne sesongen kan vi maksimalt ønske velkommen 146 tilskuere i Mjøndalshallen, flest av alle lagene i Eliteserien da Mjøndalshallen er den største arenaen hvor det spilles Eliteinnebandy i Norge. Publikum skal sitte på anviste plasser med 1 meters avstand og følge de instrukser som gjelder generelt i samfunnet for smittevern. Har du de minste symptomer på sykdom - hold deg hjemme! Når du er på kamp, hold foreskrevet avstand og vær meget nøye med hygienen! Hvis vi alle følger dette mener vi det er trygt å gå på kamp også denne sesongen. Vi kommer forøvrig til å prioritere først dere med sesongkort, frikort og våre samarbeidspartnere. Men vi forhåndsselger alltid et antall kampbilletter og det vil alltid være noen kampbilletter å kjøpe ved inngangen (bruk Vipps og kort som betaling). Vær tidlig ute for å sikre deg plass!
 
Da gjenstår det bare å ønske alle en god sesong og med håp om at vi får kontroll på smitten i samfunnet slik at vi igjen kan åpne hallen for alle som ønsker å komme på kamp!
En for alle - alle for NOR!

VI ØNSKER DERE ALLE VELKOMMEN PÅ MATCH OG EN STOR TAKK FOR AT DERE ALLTID STØTTER OSS!
 
EN FOR ALLE - ALLE FOR NOR!  

På vegne av Styret i NOR 92
Jarle Gommerud (Adm. leder A-lag Elite)                          


Eliteserien 2020/2021, menn 
(klikk for å åpne en ny side)
  
Lagoppstilling NOR 92Lagoppstilling Greåker


 
Dommere: Roy Kristoffersen og Trond Erik Olsen (begge St. Croix Innebandyklubb)

En for alle  alle for NOR!

Kampprogram fra tidligere kamper finner du her

Våre samarbeidspartnere støtter oss - støtt dem!

  •     
  •