Kampreferater G16 1 div sesongen 2014-2015

       

Lillestrøm - NOR 92 G16  5-7 (0-2, 2-3, 3-2)

Dato: 08.04.2015
Skedsmohallen
Tilskuere: 15
Laget: Kristian, Mathias D, Oliver L, Simen LP, Fredrik, Simen S, Sander N, Nikolai, Tobias
Målscorere: Simen S (2), Oliver L (2), Simen LP (1), Nikolai (1), Mathias D (1)
Assist: Simen LP (1), Tobias (1), Fredrik (1), Kristian (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 

Vakker aprilkveld og klart for sesongens siste kamp. Skedsmohallen. Lillestrøm IBK. Ingen G13 eller G14-spillere tilgjengelig og frafall pga sykdom og skolearbeid gjør at vi mønstrer årets minste tropp. Men ingen ting står på spill og vi reiser avgårde for å ha det gøy.

Oppsummerer de tre periodene under ett denne gang.
Vi starter med en "plan" om at back'ene for det meste unngår å ta tunge løp, og ikke bytter. Ellers som vi pleier, men prøve å være mer kompakte når LIBK fører ball på vår halvdel. Mathias D og Oliver L løste back-oppgaven fint i første periode og vi har et klart overtak spillemessig perioden i gjennom. Kommer til mange avslutninger, men mye går på keeper og noe utenfor. Først etter 18.30 kommer det første målet. Så setter vi like godt en til med det samme og leder 0-2 til pause. Resten av kampen gjør Simen S back-jobben med Mathias D. Kampen jevner seg gradvis ut. Alle 8 utespillerne gir alt og selvom det ikke var meningen, trykker vi høyt og det gir LIBK mer rom når vi mister ballen. Vi lager noen fine mål etter fint spill, men blir også fullstendig avkledd når motspiller får komme alene mot en sjanseløs Kristian ved tre av Lillestrøm-målene. Men vi vinner både skuddstat og målprotokoll og tar med alle poengene tilbake til Nedre Eiker.

Alle har rom for taktiske forbedringer, men super arbeidsinnsats av samtlige og det ser ut som alle har det gøy. Dagens baller går til:

 
  
Simen LP, er bevegelig og finner mange gode pasningsalternativer. Har flere gode målsjanser, men avlsutningene satt ikke helt i dag, likevel dagens NOR-spiller.
 
 
Kristian, har flere gode redninger, får det vanskelig når motspillere får komme alene i mot flere ganger.
 
Mathias D, står et lite maraton-løp, i det hele kampen gjennomføres uten å bytte.
 
Skudd: Fikk ikke registrert antall skudd mot oss denne gang, men vi har totalt 36 skudd mot mål og det kan ikke LIBK ha vært i nærheten av.
 
Takk for kampen, gutter. Og takk for en morsom tur gjennom sesongen i G16 1. div.

John Arild

 

       

NOR 92 G16 - Fet IL  12-1 (3-1, 4-0, 5-0)

Dato: 08.03.2015
Solberghallen
Tilskuere: ?
Laget: Lars Andre, Kristian, Mathias D, Kristoffer, Fredrik L, Tobias, Oliver L, Simen LP, Sander N, Sander U, Hasnen, Simen S, Kevin, Nikolai
Målscorere: Nikolai (4), Simen S (4), Kevin (2), Oliver L (1), Simen LP (1)
Assist: Simen LP (4), Nikolai (2), Oliver L (1), Fredrik (1), Mathias D (1), Simen S (1), Kevin (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 
Sesongens siste hjemmekamp. Litt mer relaxed inngang til kampen i dag, kanskje det kan lokke frem litt mer lekenhet i spillet. Gjør den defensive jobben skikkelig, gutter og ellers spille ball og ha det gøy! 

1. periode
Kampstart. Vinner første duell og begynner å trille ball - kommer i gang. Vi trykker opp på deres halvdel et par ganger, mister, de slår unna, vi prøver igjen. Litt over 2 minutter spilt, vi mister igjen. De spiller opp kantspiller på sin venstre side, avanserer noen meter og skudd - rett i kassa!! Relaxed. Trenger ikke si noe. Ingen synes DET var noe gøy. Men humøret er bra. Vi går på igjen og gjør jobben. Drøye minuttet senere åpner Kevin dagens målkonto når han stuper inn fra høyre og slår Nikolai's våkne og harde frislag fra venstre rett i nettet. Vakkert, lekent. Nå tar vi kommandoen i kampen, stresser ikke. 5 og et halvt, 2-1 ved Oliver L, assist SLP. Olivers scoringsdans for publikum fortjener nesten et ekstrapoeng i poengligaen (he-he). Fet-spillerne jobber hardt for å holde seg inne i kampen, og får et par brukbare muligheter, men må for det meste avslutte på en halvsjanse eller vi snapper og overtar. 16 min og Mathias D er nest sist på ballen når SLP fastsetter peroderesultatet 3-1. Fet kan være ok fornøyd med sin forsvarsjobb og en god keeper. Skuddstat 13-6
 
2. periode 
I motsetning til de 3 foregående kamper, hvor vi har falt av litt utover i 2. og 3. periode, gir vi på litt i dag. Fet slipper omtrent ikke til på vår tredjedel av banen i det hele tatt. Men det er trangt på deres halvdel når de ligger så lavt. Det er bra bevegelse hos våre og tidvis bra pasningsspill og ok tempo, men innimellom fører vi for mye og mister ball hvor vi kunne spilt (vegg f.eks.) og laget store målsjanser. Simen S lager 4-1 etter kvikk pasning fra Fredrik. Nikolai setter 5-1, assist Kevin. Simen S og Nikolai gjør så hvert sitt mål, begge på pass fra SLP. Simen LP er forøvrig overalt i dag og er borti mye av det som skjer når han er på banen. Til siste pause står det 7-1 og skuddstat i midtperioden ble 19-2.
 
3.periode
Det endret seg ikke mye i tredje. Tar litt større risiko i flere angrep ved at back'ene blir med opp, men alle gjør solide returløp og retter opp om Fet prøver en frekkis. Det er gøy og se at også de to G14-back'ene som er med også tør å trå til i angrepsspill. Som i forrige periode mye gode bevegelser og en del bra pasningssekvenser. Vi misser på noen fete sjanser men når vi setter 5 til og vinner 12-1 er det god stemning i gruppa når sluttsignalet går.
 
 
  
SLP. Solid innsats.
 
 
Tobias. Skulle gjerne sett deg så aktiv i alle kamper. Plassbytter med motsatt kant, trår til helt hjem til eget kortvant. Ikke scoring i dag, men gjør en jobb for laget.
 
Sander N. I dag kjører du på, Sander, jobber opp baller, ser og spiller pass, er en luring foran mål og hadde fortjent en scoring som prikken over i'en i dag.
 
Skudd (litt ufullstendig i siste periode, tror jeg ): 39-12

John Arild

 

 

        
NOR 92 G16 - Asker  4-1 (2-0, 2-1, 0-0)

Dato: 05.03.2015
Solberghallen
Tilskuere: ?
Laget: Lars Andre, Kristian, Mathias D, Kristoffer, Fredrik L, Tobias, Oliver L, Simen LP, Sander N, Sander U, Hasnen, Simen S, Mathias A
Målscorere: Oliver L (2), Tobias (1), Simen S (1)
Assist: Tobias (1), Fredrik (1), Mathias A (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 
Etter vinterferie er gruppa i gang igjen med et rimelig tett kampprogram. Denne torsdagskvelden skulle vi ta i mot Asker i Solberghallen. Asker - det eneste laget i denne serien vi ikke har slått - enda... 

1. periode
Asker er et hardt arbeidende lag, som jobber for hverandre og har kreative bevegelser. Vi snakket på forhånd om skikkelig defensiv innsats ved balltap og ikke bare være opptatt av ballen, men også være våken på bevegelser uten ball. Guttene var innstilt på å gjøre jobben. Vi får et spillemessig overtak, har også gode bevegelser uten ball, men vi flytter ballen litt langsomt og det tar tid før vi får noe ut av spillet vårt. Oliver L setter vår første etter 11 min, assist Tobias. Men Asker er ikke uten muligheter og vi er litt halvhjertet i både pass, press på ballfører og dekking av skudd. Godt at Lars Andre er våken og plukker det som kommer. Etter 14.30 er Oliver L frempå igjen, denne gang på pass fra Fredrik og vi leder 2-0.

2. periode 
Til andre ønsker vi å være tøffere i press på ballfører, bedre oppi skudd og mer fart i pass. Vi får en forbedring, men også Asker har skrudd opp litt og selv om vi fortsatt har et lite overtak, kommer også de til sjanser. Likevel er det vi som øker vår ledelse etter 8 min når Simen S setter 3-0, assist Mathias A. To min senere er vi uoppmerksomme og slipper en Askerspiller til skudd i farlig posisjon, 3-1. Vi har nok ballen mest, men de kommer til flere avslutninger utover perioden. Lars Andre og Kristian deler perioden og begge er står bra. Et drøyt minutt før pause snapper Tobias ballen og setter 4-1.

3.periode
Siste periode blir en stillingskrig. Så vidt jeg kan vurdere, har vi et overtak også i denne perioden, men vi skaper få målsjanser. Defensivt gjør vi jobben så Asker heller ikke slipper til. Det blir ikke flere mål i kampen, og med 4-1 seier i denne kampen, har vi minst en seier mot alle lagene i serien og sikret 2. plassen.
I mine øyne er Asker et bra lag, som først og fremst er vanskelige å spille mot pga gode bevegelser, bra tempo og kondisjon (liten spillegruppe). Vi vinner fordi vi er innstilt på å gjøre det som skal til, særlig i hjem-jobben/gjenvinning. Med høyere balltempo (mindre føring og mer pass på en-to touch) ville vi nok kunne scoret flere mål. Likevel - 3 poeng var det vi ville ha med fra denne kampen, og det fikk vi!  
Simen LP. Tar jobben. Løper kanskje mest av alle i dag.
 
 
Oliver L. Bra innsats i dag også og to viktige mål.
 
Lars Andre: Fokusert og godt plassert. Holder 0-en på sitt skift.


John Arild

 


 

      
NOR 92 G16 - Lørenskog  11-8 (7-1, 3-4, 1-3)

Dato: 08.02.2015
Mjøndalshallen
Tilskuere: Ca. 35
Laget: Lars Andre, Mathias D, Kristoffer, Fredrik L, Tobias, Oliver L, Simen LP, Sander N, Mathias S, Harman, Sander U, Elias
Målscorere: Nikolai (4), Tobias (2), Elias (2), Simen LP (1), Fredrik (1), Sander N (1)
Assist: Elias (3), Tobias (2), Oliver L (2), Simen LP (1), Nikolai (1), Mathias D (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 
Søndag, men likevel arbeidsdag for meg. Ikke den beste inngangen til kamp å "løpe" fra uferdig jobb for å rekke frem i tide og rette fokuset mot kampen. Lørenskog. Oppgjøret i Kjennhallen før jul endte med overlegen seier. Men de har spillere som løper mye - Ingen grunn til å ta noe for gitt.
 
1. periode
Det er så befriende å komme i føring fra start. Vi har marginene med oss allerede etter 35 sekunder, da Tobias får pass fra Mathias D og prøver et skudd. Via en Lørenskogkølle og inn! Mulig denne scoringeng gir oss en viss flyt i angrepsspillet, våre gutter har i alle fall bra bevegelse og spiller hverandre til gode muligheter i hele perioden og setter sju baller i nettet. Vi har ikke fullt så god kontroll bakover på banen, men Lørenskog klarer ikke å utnytte sine, gode muligheter mer enn en gang, så vi vinner perioden 7-1 og skuddstatistikken 13-7.
 
2. periode 
Utfordringene bakover var tema i pausen, og jeg håpet at vi skulle få tilbake følelsen av å ha kontroll, som i mange tidligere kamper. Det kan vi ikke si at vi fikk. Lørenskog kom på banen med mer energi og tøffere innstilling i duellene. Vårt spill fremover ga fortsatt en del muligheter, men de var raskere på oss nå og feilpassene ble flere. Og i stuasjonene hvor vi mister ballen, blir ikke gjenvinningsjobben og hjem-løpet godt nok. Lørenskog løper mye, har gode  bevegelser på vår halvdel og får mange målsjanser. Selvom vi også skaper en del taper vi perioden med 3-4 og skuddstatistikken blir 15-15.
 
3.periode
Tredje periode blir mye som andre, men vi slipper dem ikke til på like mange sjanser. Det glipper likevel tre ganger og forspranget er redusert til to mål. Lørenskog gjør også en bedre forsvarsjobb og vi lykkes ikke med å skape gode avslutningsmuligheter. Vi tar en time-out, en pep-talk og en liten forandring i besetningen. Når perioden er halvspilt setter Tobias vår siste for dagen og ut kampen holder vi nullen. Vi taper perioden 1-3 og skuddstatistikken 5-6. 
 
Nok ikke vår beste kamp, men da får vi være ekstra fornøyd med seieren og tre poeng.
 
 
Elias. Er minste spiller på banen, men har liten respekt for større spillere, har blikk og bevegelse og er innblandet i 5 av våre mål.
 

Oliver L. Trekkes frem som den av forward'ene med best defensiv innsats i dag.
 


Nikolai: Dagens toppscorer.

Skudd: 33-28 i vår favør

John Arild
 


 

      
GIF Fighters 2 - NOR 92 G16  6-11 (0-3, 0-4, 6-4)

Dato: 31.01.2015
Lihallen
Tilskuere: 
Laget: Lars Andre, Mathias D, Kristoffer, Fredrik L, Tobias, Oliver L, Tommy, Anders Simen LP, Simen S, Mathias A, Sander N
Målscorere: Simen S (4), Mathias A (3), Tommy (2), Anders (1), Tobias (1)
Assist: Oliver L (2), Anders (2), Simen LP (2), Simen S (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 
Lihallen. Toppoppgjør i G16 1. divisjon, GIF-2 - NOR92-2. Etter en meget bra treningsuke, er det en gjeng med selvtillit som er innstilt på å gi GIF en skikkelig fight ;-) om dagens poeng.
 
1. periode
Vi kommer i gang med kampen og skaffer oss brukbar kontroll fra start, etablerer oss på GIF's halvdel og gjenvinner fort ved balltap. GIF gjør et par forsøk på å kontre, men også da ser det trygt ut og forsøk på avslutning fanges av backer og en godt plassert Lars Andre. Når de prøver seg på en tredje overgang - midt i vårt bytte - snapper Oliver L en dårlig GIF-berøring, driver fint frem på venstre og spiller Simen S perfekt fri på motsatt og vi er i føring. To minutter senere gjør vi en god forsvarsjobb på vår venstre side når Anders er helt oppi når en GIF'er får pass og Mathias A er med på tilbakespillet mot GIF-back, snapper og drar seg forbi to GIF'ere på vei fremover mot høyre og setter et knallhardt skudd i venstre hjørne. 0-2 på lækkert vis! Mathias A har flyt i denne perioden og 3 min senere er han oppi et skuddforsøk omtrent i samme posisjon som sist, får med seg ball oppover venstre side. Simen S følger fint motsatt, men Mathias drar arrogant av keeper på venstre side og vipper ballen opp i nettet. Vi kontrollerer perioden ut, brenner et par bra sjanser, men leder fortjent 0-3 til pause. Skudd: 6-12
 
2. periode blir som første, men vi slipper dem til litt flere avslutninger enn i første. Men Lars Andre var godt plassert på alle skudd på mål og holder nullen også i denne perioden. Ute på banen kommer vi til gode sjanser og allerede etter 17 sek øker Anders til 0-4. To minutter senere sender han i vei en suveren pasning som Simen på tversoverløp bak GIFs backer ekspederer kontant i kassa. Etter seks minutter går Tommy på et raid på høyre side. Første avslutning går rett i forsvarer, men Simen snapper returen og spiller Tommy fri til en ny sjanse. Denne gangen går ballen i nettet fra skrå vinkel. Etter dette bølger det litt frem og tilbake. GIF går på en utvisning, men vi får ikke noe ut av power play. Mot slutten får Simen S tak i ballen igjen etter et brudd på høyre side, skjærer inn i banen og setter kontant periodens siste mål. 0-7. Skudd: 7-7
 
3.periode
Alt ser fint ut de seks første minuttene av siste periode også. Riktignok står vi og ser på at GIF spiller seg fri og setter en redusering etter 40 sek. og GIFs spill og bevegelser gir dem flere åpninger og avslutninger enn før. Men vi lager effektivt 1-8 med Tobias (ass. Oliver L), 1-9 med Tommy etter fantastisk forspill av SLP og 1-10 av Simen S etter ballgjenvinning midt i banen. Så kommer 4 minutter hvor alt snus på hodet. GIF holder høy intensistet, høyere tempo og gode bevegelser, og vi mister beslutsomhet og nøyaktighet. 2-10 når to GIFere får stå bak vår backer og kjempe med Lars Andre om en retur. 3-10 50 sekunder senere når vi feilpasser til deres center og bare jogger oppi mens GIF-spilleren lader og setter et langskudd i lengste hjørne. 4-10 16 sekunder etter dette da vi ikke følger med når de tar et raskt frislag midt på vår halvdel og får stå umarkert på bortere stolpe å banke inn på blank kasse. Er på nippet til å ta en time-out, men så ser det ut til at 1.rekka vil ta ansvar og får i gang pasningspill og bevegelser. Men vi lykkes ikke med avslutningen og når GIF kontrer 2 mot en (som vi har som fast øvelse på hver oppvarming) velger vår back å støte på spiller med ball og de spiller enkelt fri på motsatt og setter 5-10. Det blir et mål til til hvert av lagene før kampen er slutt. 6-11 og sett bort fra 5-6 minutter i siste periode, er vi bra fornøyd med kampen og strålende fornøyd med å ta med alle tre poengene fra Lihallen.
 
 
 
Kommer ikke utenom Simen S i dag heller. Jobber hardt, invollvert i nesten alt.


Lars Andre er konestrert og stopper mange skudd i dag. Tror kanskje du synes du skulle tatt et par av de måla også, men alt-i-alt en bra kamp.


Oliver L er veldig aktiv i dag og gir gif-backene mye å jobbe med.

Skudd: 27-29 (til oss)

John Arild
 


 

      
NOR 92 G16 - Fjerdingby  22-2 (6-1, 5-0, 11-1)

Dato: 25.01.2015
Solberghallen
Tilskuere: 40?
Laget: Lars Andre, Mathias D, Kristoffer, Fredrik L, Tobias, Oliver L, Harman (G00), Sander U (G00), Elias (G00), Simen S, Mathias A, Sander N
Målscorere: Simen (4), Mathias A (4), Oliver L (4), Mathias D (3), Harman (2), Tobias (2), Sander U (1), Elias (1), Sander N (1)
Assist: Elias (4), Oliver L (4), Mathias D (2), Mathias A (2), Fredrik (1), Sander N (1), Simen (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: 
Søndag igjen, strålende vintervær. En dag hvor det kunne vært gøy å vært i litt aktivitet - ute. Men det er satt opp kamp, i Solberghallen. Fjerdingby kommer på besøk. Vi gjør oss klare på vanlig måte.

Det er ikke så mye å si om denne kampen. Vi hadde sett at Fjerdingby kom med få spillere og for å unngå at vi tar for lett på det, foreslår jeg at vi står høyt og jager fra første stund. Det holdt i ca 40 sekunder. Vi får ikke kontroll på ballen, de slår langt og våre backer slipper både pass og spiller igjennom og heller ikke Lars kan stoppe avslutningen. 0-1.
Etter dette er det bare oss. Vi låner ikke bort ballen mye og har alle tiders spillerom til å kunne trille ball og spille et spill. Jeg synes det er kjedelig at det bare er glimtvise tendenser til det, men vi møter et uvanlig lavt press og alle får godt med tid til å komme til avslutning på egenhånd, så jeg skjønner at det er litt gøy "å gjøre det selv". 
Tre spillere med fra G14 i dag, og de hadde også en grei dag "på jobb". Er fint med i det som skjer og samtlige kommer på scoringslista.
Vi vinner tilslutt 22-2. Mer er det i grunnen ikke å si.

Synes ikke noen skiller seg veldig ut i dag, så ballene fordeles ut fra antall assist.
 

 
Elias med 4 assist på 2 perioder


Oliver L med 4 assist på 3 perioder


Mathias D og Mathias A med 2 assist hver

Skudd: 53-5 (+ at vi har 43 skudd utenfor mål)

John Arild


 

      
Tunet - NOR 92 G16  3-6 (2-3, 0-2, 1-1)

Dato: 17.01.2015
Høyenhallen
Tilskuere: ??
Laget: Lars Andre, Kristoffer, Simen, Akash, Mathias D, Fredrik L, Kevin, Tobias, Sander U, Elias
Målscorere: Simen (4), Akash (1), Tobias (1)
Assist: Elias (2), Tobias (1), Simen (1), Mathias D (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: På vei til kamp i Høyenhall før det blir lyst en lørdag morgen, vil vi være "på nett" innen kampstart i dag, tro?

1. periode:
Vi får bra med tid på banen før kamp og Simen, dagens kaptein, sørger for at alle får i gang kroppen. Kampen er også bare ved første bytte når vi ser at i hvert fall Simen er skarp i dag. Midt i både vårt og Tunet sitt bytte får han ball fra Mathias D, setter fart på høyre og moser den i nettet. Det er alltid fint å komme i føring. Men 3 minutter senere inviterer vi Tunet tilbake i kampen når en Tunet-kant får stå umarkert foran Lars Andrè og styre inn et fremspill på Ole Mossin Olesen-vis. Men det ser allerede ut som at vi vil mer enn Tunet i dag. Vi er bra oppe i de fleste situasjoner og får overtaket i spillet. Etter 6.08 får Simen et pass fra Elias midt på Tunets halvdel, vender av to Tunet-spillere og setter ballen i nettet igjen. To og et halvt minutt senere blir Akash spilt fri av Elias og vi øker ledelsen. Men tre minutter før pause glemmer vi å rullere når noen forlater sin sone og det er ingen til å støte på Tunets ballfører midt på vå halvdel og skuddet finner nettet bak en dekket Lars Andrè. 2-3 til pause.
 
2. periode:
Gjør en liten rokkering i rekkene til 2. periode. Fortsetter spill og press som i første. Honnør til samtlige for denne perioden. Jevnt over god kommunikasjon og bra bevegelse og vi slipper ikke Tunet til. Mellom 7.30 og 8.00 setter Simen to til bak Tunets keeper, først på pass fra Tobias, deretter helt på egen hånd. Så etter 10.25 drar vi på oss en utvisning. Vi gør et riktig bra box play og Tunet får ingen ting ut av overtallet. Men i det utvisningen er slutt, går vi på ett sek for tidlig og får to nye minutter. Nok et solid undertallspill og til tross for 4 minutter i overtall, vinner vi skuddstatistikken i peroden med 3-9 og 0-2 i mål.

3. periode:
Tredje periode blir mest innsats. Gutta står opp mot Tunets forsøk, men vi mister en del av spillet og tar initiativ enkeltvis. Tobias gjør et fint mål på pass fra Simen, etter at Tunet har redusert en gang. Alt i alt super innstats av alle ute og Lars Andrè har et par kanon-redninger. Kontrollerer inn selvom vi kunne ha avsluttet med bedre spill.

Nok en 3-6 seier til NOR92 G16.
 

 
Simen er en maskin i dag. Kaptein. 4 mål og målgivende.


Elias er med G16 for andre gang og bidrar med bevegelighet, forståelse og fine pass. Har to assist og tre bra muligheter på scoring, hadde fortjent en nettkjenning. Neste gang, Elias!


Kristoffer gjør manns jobb på back-plass. Mye bedre situasjonsvurderinger i dag og er alltid med og spillbar i det offensive spillet.

Skudd: 16-24 til oss.

John Arild


 

      
BMIL - NOR 92 G16  3-6 (0-3, 2-2, 1-1)

Dato: 10.01.2015
Skøyenhallen
Tilskuere: ??
Laget: Lars Andre, Kristoffer, Sindre, Tommy, Mathias D, Fredrik L, Kevin, Fredrik U, Tobias, Sander N, Sander U, Markus H
Målscorere: Tobias (3), Sindre (1), Markus (1), Tommy (1)
Assist: Fredrik (1), Sander U (1), Kevin (1), Sindre (1), Mathias D (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: Lørdag. Første match etter Gothia. BMIL i Skøyenhallen. Vi pleier å ha litt ekstra boost etter en langhelg i Gøteborg, er det sånn også nå? Forsinkelser i Skøyenhallen, det blir en lang dag...

1. periode:
Fløyta går og vi kommer godt i gang, får i gang et pasningsspill, tar kommandoen. Når BMIL klarer å erobre ball, gir vi dem liten tid til å skape noe og vinner for det meste raskt tilbake. Etter drøye 5 min setter Fredrik fart mot rundvant og på vei bak BMIL-målet slipper han en stikker til Sindre, som setter dagens første. Vi fortsetter. BMIL prøver å komme inn i kampen, men det blir ingen store sjanser og Lars er med på notene. I stedet setter vi to til, den første av Tobias på pass fra Kevin og etter 17 min vipper debutant Markus fra G01 inn et fint innspill fra Sander U. Frekk scoring. 0-3

2. periode:
Andre periode blir todelt. Første 10 minutter dominerer vi fullstendig, spiller fint pasningsspill, veldig god bevegelse og mister sjelden ballen. Men vi skaper få gode målsjanser. Så gjør vi to dårlige valg/personlige feil og i løpet av 70 sekunder står det 2-3. Heldigvis mister vi ikke hodet og svarer med scoring av Tommy (Sindre) og Tobias (Mathias D). Perioden ender 2-2, men med 4-9 på skuddstatistikken, burde vi vunnet perioden.

3. periode:
Vi minner i pausen om at BMIL trolig ikke har gitt opp. Fokus på å spille enkelt, ta vare på ballen og bevegelser uten ball. Siste periode blir sånn passe. Vi har god kontroll på kampen og vinner skuddstatistikken 4-11 (i tillegg til 8 skudd utenfor). BMIL får nok et mål etter brudd midt i banen, men Tobias setter sin tredje og vår siste for dagen rett før slutt. 

6-3 seier i en kamp vi alt i alt kontrollerer bra. Mye bra i første halvdel av kampen.
 

 
Tobias, gøy å se din stå-på-vilje i dag. 3 fine scoringer.


Mathias D, er trygg og god i de fleste situasjoner, involvert i mye, også fremover


Fredrik, bruker hurtigheten både offensivt og defensivt, gjør klare fremskritt på posisjonering og fungerer fint i spann med Sindre og Markus i dag.

Skudd: 14-28 til oss.

John Arild


 

      
FET - NOR 92 G16  2-8 (1-1, 1-2, 0-5)

Dato: 13.12.2014
Fethallen
Tilskuere: ??
Laget: Lars Andre Brenden, Kristian Skaug, Kristoffer Vanebo, Nikolai Opsahl, Mathias Doull, Fredrik Leithe, Kevin, Oliver L, Tobias, Bård William, Tommy
Målscorere: Oliver L (3), Kevin (1), Nikolai (1), Tobias (1), Bård William (1), Tommy (1) 
Assist: Bård William (2), Nikolai (2), Fredrik L (1), Oliver L (1)

Poengligaen G16 1. div.

Bjørn-Erik's kommentarer: Bortekamp mot Fet en tidlig lørdag formiddag i finalehelgen i innebandy VM, var enda en kamp vi skulle gjøre jobben i. Alle fant frem, selv med veiarbeider som førte til GPS,er som arbeidet overtid.

1. periode:
Oppvarmingen ble urytmisk grunnet forsinkelser i kampene før oss, så vi fokuserte mer på glatt parkettgulv enn å spille innebandy da kampen startet. Vi var mye stillestående med og uten ball, da blir lett feilene mange… i tillegg fikk vi litt lange bytt som gjorde at det aldri ble noe tempo i spillet. Alt i alt en periode med stort forbedringspotensial ;-)

2. periode:
Vi spiller noe bedre, men fortsatt lite initiativ i spillet. Vi jobber med å sette ett høyere press, og flytte beina fort nok. Det gikk seg litt til underveis. Gutta hadde bestemt seg for hvilken vei de skulle gå med ballen, uavhengig av om motstander stengte høyre eller venstre side. Det førte til enkle feilvalg, som var litt småirriterende for både spillere og ledere… ;-)

3. periode:
Vi bestemte oss for at nok var nok, og var mye mer bestemte og fokuserte. Da satt timingen på en helt annen måte, avslutningene våre begynte å treffe og plutselig lignet vi på ett innebandylag :) Ballen gikk fortere, og Fet hang ikke helt med i svingene i perioder. En stabil periode hvor vi avgjør kampen.

Oppsummert var dette dagen som ingenting gikk av seg selv, alt måtte kjempes for. Gulvet var glatt, mange pasninger traff ikke lagkameraten og hvis de traff, hoppet og spratt ballen som gjorde det vanskelig å ta i mot. Da vi tok avslutt, må det ha vært målet som flyttet seg eller keeperen som dukket opp fra intet, for det kan ikke ha vært oss som bommet på mål, eller ikke traff det vi siktet på :)
 

 
Oliver Lande, leverer stabilt ok gjennom hele kampen som eneste NOR 92 spiller. Produserer poeng tidlig i kampen da resten av laget ikke hadde stilt inn siktet, positivt Oliver!


Bård bestemmer seg etter hvert for at nok får være nok, vinner de duellene han vil uten ball, og både setter opp andre og produserer målsjanser selv. Poeng ble det også, Bård :) Det er alltid  innafor!


Nikolai, hadde ikke helt stilt inn pasninger og skudd i starten på kampen, men viser når han bestemmer seg at det finnes noen nivåer å ta av. Godkjent poengproduksjon på en opp og ned dag, det er innafor, Nikolai :)

 

Skudd: 10-36 til oss.

Bjørn-Erik
 


 

      
LØRENSKOG - NOR 92 G16  5-13 (1-2, 2-7, 2-3)

Dato: 06.12.2014
Kjennhallen
Tilskuere: ca. 10?
Laget: Lars Andre, Mathias D, Kevin, Simen S, Nikolai, Kristoffer, Anders, Fredrik L, Mathias A, Sander
Målscorere: Simen (4), Nikolai (3), Mathias A (1), Mathias D (1), Kevin (1), Sander (1), Anders (1), Selvmål (1)
Assist: Simen (3), Nikolai (2), Mathias D (1), Kevin (1), Fredrik (1) Anders (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer:

Lørdag formiddag og flott vintervær - og glatte veier, men ikke så kaldt heldigvis. Det er tett mellom kampene for enkelte, og vi som var i Solberghallen i fbm G18-kampen fredag kveld har omtrent kun vært hjemom og sovet litt før kursen settes mot Lørenskog og 1.div kamp for G16. Men vi gleder oss til kamp.

1. periode:
Vi åpner kampen med mye energi og det meste foregår på hjemmelagets banehalvdel. Det er brukbar rull på ball og bevegelse og motstander får ikke ha ballen lenge når vi mister den. Har mange avslutninger, men ballen går ikke i mål før det er gått nesten åtte minutter. Etter Simens scoring fortsetter vi å dominere, men gradvis går vi mer over til å føre ball og beveglesene uten ball avtar. Lørenskog kommer litt mer inn i kampen, men i det 16. minutt setter Nikolai sin første etter assist av Mathias D. Men før pause benytter Lørenskog en av sine få muligheter godt og det står 1-2. Skuddstat. 4-20.

2. periode:
Midtperioden starter med to tidlige mål for oss og en baklengs på straffe. Mathias D (assist Kevin) og Simen (assist Nikolai) setter våre før det er gått to minutter. Vi snakket i pausen om mer pasningsspill, og det er glimtvis fint spill, men vi hadde gjerne sett dette i lengre sekvenser. Likevel er egentlig ikke Lørenskog i nærheten og Simen (Nikolai) setter 2-5, Mathias A (Fredrik) leverer 2-6, Sander får 2-7 scoringen før Lørenskog setter to, først en i eget mål og litt etter en i vårt. Kevin (Simen) ordner pauseresultat 3-9. Skuddstat. 4-8

3. periode:
Siste periode utvikler seg på samme måte, vi har god kontroll og scorer jevnt og trutt; Anders (Simen) 3-10, Nikolai (Anders) 3-11, Nikolai (Simen) 3-12. Lagene scorer to ganger hver de siste ti minuttene: etter 4-12 setter Simen 4-13 før vår siste blir underkjent. Sluttsignalet går.

 

 
Simen. Står på i hvert bytte og er innvolvert i mye.


Anders. Solid kamp. Gode løsninger både defensivt og offensivt.


Kevin. Enorm innsats, er "overalt" og ser likevel ut til å orke mer.
 

Skudd: 14-46

John Arild
 


 

      
NOR 92 G16 - TUNET 2  9-7 (2-3, 1-1, 6-3)

Dato: 30.11.2014
Mjøndalshallen
Tilskuere: ca. ??
Laget: Kristian Skaug, (Lars Andre res.), Mathias D, Kevin, Sander, Nikolai, Kristoffer, 00 back, Fredrik L, Tobias, Mathias A, Simen S, 00 – forward
Målscorere: Simen S (3), Mathias D (2), Tobias (1), Kevin (1), Mathias S (1), Nikolai (1)
Assist: Nikolai (3), Simen S (2), Kristoffer (2), Mathias D (1), Mattias S (1)

Poengligaen G16 1. div.

Bjørn-Erik's kommentarer: Tunet 2 hjemme på en søndag tegnet til å bli en morsom kamp. Vi stilte med 10 utespillere og 2 keepere som alle virket sultne på å gjøre en god kamp.

1. periode:
Vi starter kampen veldig bra, og ting ser lett ut. Kanskje for lett, for vi begynner å surre med enkle ballmisser og slår for dårlige og for sene pasninger. Havner i denne perioden ofte litt for langt unna motstander, slik at vi på en måte «er der» uten «å være der». Men hever oss de siste minuttene igjen.

2. periode:
En dårlig periode av oss hvor vi roter mye med mottak, pasninger og skudd og blir slurvete. I eget slott ser vi stort sett på ballen, og glemmer bort motstander,n som står der. Vi sliter også med å få spilt opp ballen, Tunet bryter oss og får mange målsjanser. Godt at perioden ender 1-1 slik at vi er med i kampen :)

3. periode:
Starter like dårlig som andre periode, hvor vi mest håper på at alle andre skal løse det for oss. Etter ca.10 minutter ligger vi under 3-6 og vi tar en time-out. Noen ganger er det effektivt, det var det i hvert fall denne gangen. Vi kjempet hardere, fikk flaksen med oss og vant 6-1 de siste 10 minuttene. Da viser gutta at når vi løfter i flokk er vi ganske gode :)

Dette var kampen med 2 ansikter, fra det veldig bra i starten og slutten, til det heller middelmådige, kanskje svake i midten. Når vi kjemper er vi gode, når vi ser på er vi dårlige, er lærdommen å ta med seg. Godt å få i gang Tobias med kamper igjen etter ankelskaden hans. Planen var 1.5 til 2. perioder og det ble 2. Nå er det viktig å bygge på forsiktig Tobias, slik at ankelen blir sterk nok til å tåle en smell ;-)

 
Simen Skar, går foran som kaptein hele kampen og gjør sitt beste. Spiller både back og løper, og gjør de viktige poengene som bidrar til å snu kampen. Innafor, Simen :)


Kevin, ingen legger ned flere løpemeter enn deg. Det hjelper som oftest ett lag! Vi skal jobbe med at du ikke overarbeider situasjonene etter hvert ;-)


Deles mellom Mathias D og Nikolai. Det høyeste nivået dere viser i kampen er veldig høyt, fortsett med det :) Så er det perioder dere faller ut av spillet, det skal vi jobbe med. Bra produksjon på begge!
 

Skudd 27-26 i favør av oss

Bjørn-Erik
 


 

      
ASKER - NOR 92 G16  10-5 (0-3, 6-0, 4-2)

Dato: 16.11.2014
Heggedalshallen
Tilskuere: ca. 30
Laget:  Abhilash, Mathias D, Oliver L, Elias, Nikolai, Mattias S, Sander U, Fredrik, Kristoffer, Sander N
Målscorere:  Nikolai (2), Oliver L (1), Mathias D (1), Elias Ø (1)
Assist:  Mathias D (2), Sander U (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: Sammenfallende kamptid med G16 Elite samt skader og frafall ga noen mannskapsutfordringer inn mot vårt besøk i Heggedalshallen.

1. periode:
Første periode blir tett og jevn med ett lite overtak til hjemmelaget. Men i denne perioden jobber vi godt defensivt og de avslutningene som går mot vårt mål, stoppes av bra keeperspill av Abhilash. I andre enden er det også vi som fighter best og har marginene på vår side og selvom Asker vinner skuddstatistikken, tar vi pause med en 0-3 ledelse. Scoringer av Oliver L og Nikolai.

2. periode:
Til andre periode er vi enige om å fortsette som første, men være litt mer presise i pass og sørge for at vi hele tiden har folk i alle soner, dvs. dekke opp for hverandre om noen har bevegelse bort fra sonen sin. Vi starter perioden med litt hodeløs offensiv satsning, blir brutt og Asker reduserer etter drøye minuttet. Deretter kjører de på med høyt tempo og gode bevegelser, vi henger ikke med og etter 2,5 minutter står det 3-3. Vi får samlet oss litt, men klarer ikke å hindre at de spiller seg til flere gode sjanser. Vi demmer opp for noe, Abhilash redder mange, men etter 8 min er det 4-3, 11 min - 5-3, 19 min - 6-3.  Flere av disse kommer etter at de presser oss høyt og vi finner ingen gode løsninger på oppspill, eller at de bryter oss når vi trykker fremover og ikke har sikring. Vi taper perioden 6-0, og skuddstatistikken 13-3!

3. periode:
Vi snur litt på mannskapet til siste periode, og prøver å få litt mer strekk i motstander ved å legge en av kantene høyere i banen. Samtidig ønsker vi at back'ene blir værende mer i sin sone, og sammen med senter er på rett side når vi spiller forsvar. Når perioden starter følger vi ikke helt planen og får en baklengs allerede etter drøye minuttet. Så fungerer taktikken litt bedre og vi spiller oss til bedre muligheter. Mathias Doull setter 7-4 etter 4,5 minutt og debutant Elias får sitt første G16-mål etter snaue 13. Det står 7-5, kan vi klare og hente ledelsen? Men Asker er bedre enn oss idag, og setter 3 til mot slutten. Det ender 10-5.
 

 
Mathias D leverer som alltid topp innsats, er positiv og tar tak som dagens kaptein. Er mye invollvert og har to assist og en scoring.


Abhilash gjør en bra G16-debut. Holder buret rent i første og med kampens totalt 36 avslutninger mot vårt mål har keeper opplagt gjort en bra jobb. Selv om det glipper litt på et par av scoringene er totalinntrykket bra.


Oliver L har solid innsats og gir aldri opp å prøve. Setter også et av våre mål.
 

Skudd 36-18 (favør Asker!).

John Arild
 


 

      
NOR 92 G16 - Lillestrøm G16 12-2 (4-0, 4-0, 4-2)

Dato: 09.11.2014
Solberghallen
Tilskuere: ca. 50
Laget: Kristian, Sindre R, Tobias, Henrik D, Oliver L, Nikolai, Mathias D, Fredrik, Kristoffer, Sander N, Kevin, Sander U, Mattias S
Målscorere: Mattias S (3), Nikolai (3), Tobias (3),  Sander N (1), Oliver L (1), 1 selvmål
Assist: Nikolai (2), Kevin (1), Henrik D (1), Sander U (1), Kristoffer (1), Mathias D (1)

Poengligaen G16 1. div.

John Arild's kommentarer: Inn mot helgen hadde Simen S blitt skadet i trafikken og Mathias A sliter med manglende overskudd, så vi måtte gjøre noen forandringer. Ut fra resultat i hittil spilte kamper, var jeg usikker på hva Lillestrøm kom med. Hadde også fått info om en heller laber prestasjon mot dem i fjor.

1. periode:
Lillestrøm starter med å stå høyt på oss, er ganske pågående. Men våre gutter er rolige, hjelper hverandre, velger enkle løsninger. Vi spiller oss stadig til gode sjanser . Etter 10 minutter leder vi 3-0, scoringer av Mattias S og Nikolai. Det er tydelig å se at alle synes det morsomt å spille i dag, gode bevegelser, kommunikasjon og veldig bra fokus på gjenvinning etter balltap. Mattias S setter en til like før pause.

2. periode:
Ingen vits å pirke på noe. Gutta har god kontroll og har det gøy. Periode to fortsetter på samme måte som første, vi kommer til avslutninger og skyter fra både kort og langt hold. Det blir returer og tidlig i perioden presses en Lillestrømspiller til et uheldig selvmål. Det er vi som har størst tempo og lager problemer, gir LIBK-back'ene en tung dag. Tobias setter 6-0. Lillestrømspillerne blir frustrerte og går tøffere til, vi fokuserer på å holde hodene kalde, fortsette med vårt spill. Det blir noen sjanser mot oss også, men Kristian står godt på alle avslutninger. I stedet øker Oliver L og Tobias vår ledelse til 8-0.

3. periode:
Vi leder komfortabelt, men vi har sett tendes til at vi blir vel fremoverrettet og mister ball med mange på vei frem. Jeg ønsker mer fokus på enkle løsninger og færre balltap og skjerping på defensivt spill og forsøker med en målsetning om å holde nullen helt inn. Det starter med god kontroll i tredje, og Sander N og Tobias får legge på til 10-0 før det er gått 3 min.  Men så blir vi litt overmodige, mister ball på vei fremover og rekker ikke å komme på rett side. Lillestrøm reduserer etter 6 og et halvt og jubelen viser at de er glade for det. De får nye krefter av scoringen og jager flere. Våre er vel trygge på seier og vi fortsetter å ta litt store sjanser. LIBK spiller seg til flere avslutninger i denne perioden enn begge de to første til sammen. Kristian stopper de fleste. Mot slutten av kampen har vi satt to til i nettet, Lillestr&o

  •