Informasjon

HALL
NM Puljespillet foregår i Solberghallen i Nedre Eiker Kommune utenfor Drammen.

PARKERING
Det er gratis parkering ved hallen. Som ved de fleste større arrangment kan det være begrenset med plasser rett ved hallen. For de lagene som ankommer med buss, ta kontakt med oss på forhånd for å avtale parkeringsplass for bussen (borre.g@nor92.com)

INNGANGSPENGER
Kr. 50,- pr kamp.
Kr. 150,- for dagsbillett lørdag eller søndag
kr. 200,- for hele turneringen.

Gratis for barn under 16 år.
 

GARDEROBER
Lagene vil få tilgang til garderobe før og etter kampene (det er 5 deltakerlag og 4 garderober i Solberghallen så vi kan dessverre ikke tilby lagene en fast garderobe). Garderobene blir ikke låst under kampene og det må derfor ALDRI ligge igjen verdisaker i garderobene! Vi foreslår at dere samler inn verdisaker og lar en lagleder ta hånd om disse under kampene.

OPPVARMING
Det er begrenset med tid mellom kampene for oppvarming på banen. Det er gode muligheter for oppvarming på områdene utenfor hallen. Arrangøren holder baller til oppvarming. Vi ber om hjelp fra lagene til å samle ballene bak vantet på den ene kortsiden før kampstart.

KAMPSKJEMA
Lagene får utlevert kampskjema i sekretariatet før kampstart. Vi ønsker at kampskjema blir utfylt senest 45 minutter før kampstart og at det benyttes kun blokkbokstaver og skrives tydelig.

KAMPOPPSETT
Kampoppsettet finnes på arrangørens websider med link til forbundets egne websider for NM Puljespill Kvinner.

KAMPAVVIKLING
Hjemmelaget i henhold til kampoppsettet har banehalvdelen til venstre sett fra tribunen. For å unngå forsinkelser i et stramt kampprogram ber vi lagene om å være klare til kamp i god tid.

KAFETERIA/MATSALG
I hallen vil det være salg av varer som kaffe, brus, saft, kaker, vafler, pølser, og annet godt. I Solberghallen er kafeteriaen lokalisert i vestibylen ved inngangen.

BARN HJELPER BARN
For syvende året på rad arrangerer NOR 92 lotteriet Barn Hjelper Barn til inntekt for kreftsyke barn under KIWI Tigers Cup og NM Puljespill Kvinner. I de foregående år har klubben samlet inn 310 000 kroner. Inntektene fra årets lotteri vil komme barn og ungdom som behandles på Radiumhospitalet til gode. Ta godt i mot våre loddselgere!

Vi ønsker spillere, ledere, dommere og ikke minst publikum hjertelig velkommen til Nedre Eiker og NM Puljespill Kvinner! 

                  

  •     
  •