Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2018 »»
M T O T F L S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Gjesteinlegg fra damelagets kaptein, Mia!

17.09.2015

Nå er det ikke lenge før årets innebandysesongen er igang, og damelagets kaptein, Mia, har skrevet et lite innlegg før damenes første seriekamp på søndag.


Hei, jeg heter Mia. Jeg er lagkaptein og assisterende trener for Nor 92s damelag. Jeg har blitt bedt om å skrive noen ord om laget vårt, og det gjør jeg så gjerne. For sånn er det i laget vårt: Alle gjør ting for laget med glede, enten det er media, dugnad, kakebaking eller annet. Vi er faktisk en sabla fin gjeng som jeg er kjempestolt av. Derfor må jeg begynne med å forklare litt hvordan det har blitt sånn.

I sesongen 2010/2011 så hadde faktisk ikke Nor 92 noe aktivt damelag. Det var mange grunner til det, men det som er viktig for historien er at en av våre mest lojale og beste spillere gjennom tidene, Janne Møller, sanket inn spillere fra lokalmiljøet og fikk i gang en gjeng med ivrige jenter som ikke var med i noen serie, men kun trente fordi innebandy var SÅ gøy. Dette ble på en måte starten på en ny epoke for Nor 92 damer. For når mange synes noe er gøy så kommer flere til, og etter hvert så kom gamle spillere også tilbake. Sesongen 2011/2012 meldte laget seg opp i 3.divisjon, og i takt med økningen av spillere så økte også utviklingen og samholdet. Damelaget hadde eget styre som bestod av egne spillere, de stod selv for budsjett og dugnader, og alt ble gjort med iver og glede for et lag det var gøy å være en del av. Damelaget rykket opp et nivå for hvert år. Nå foran sesongen 2015/2016 står altså det aller høyeste nivået for tur: ELITESERIEN! Fy søren!

Det er lett å dra sammenlikningen til Mjøndalen fotball som for øvrig trener rett over gaten for oss og som vi henter inspirasjon fra. Vi er bitte små og nyter å være underdogs. Andre kan få mene hva de vil om vi er gode nok, men ikke kom her og si at vi ikke har fortjent å spille i eliteserien. Vi har jobba for det her, og hvis alle kan klare å se litt lenger enn sin egen nese så vil de skjønne at det er bra for innebandyen i Norge med klubber utenfor Oslo. Nor 92 har alet opp talenter før og vi gjør det nå også. Kanskje taper vi mange kamper i år, og kanskje taper vi noen mye, men alle våre spillere kommer til å utvikle seg og ta nye viktige steg.

Det jeg liker aller best med å få være en del av dette laget er å se utviklingen til jentene. Det er så mange som vil lære noe, og derfor er jeg spesielt takknemlig for å få være en del av trenerteamet i år. Noe av det jeg ser som min største utfordring i den rollen denne sesongen er å overbevise jentene om at det går an å være fornøyd også etter et tap. Vi skal være ydmyke og ha respekt for den jobben som har vært gjort gjennom mange år i toppklubbene. De fleste av lagene i eliteserien har spilt på landets høyeste nivå i mange år. Dette året blir det første møte med elitenivået for de aller fleste av våre spillere. Vi skal ha egne målsetninger for hver kamp og ha fokus på oss selv. Vi har forberedt oss godt. Vi tok en måned fri i april, men har siden trent sammen tre ganger i uken og med eget opplegg i sommerferien. Det jeg er helt trygg på er at det aldri kommer til å stå på innsatsen vår! Jeg gleder meg til seriestart og jeg tror vi skal klare å overraske i noen kamper. Med innsats og lagånd kommer man langt og der stiller vi sterkt. Nå skal vi bare alle klare å huske på at innebandy er gøy selv om alt har blitt så mye mer seriøst rundt oss.

Eliteserien, her kommer vi!  •