Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2018 »»
M T O T F L S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Spennende nykommer til NOR 92!

11.08.2017

NOR 92 har sikret seg signaturen til en spennende nykommer foran kommende sesong.


Spennende nykommer! Trym Stokland kommer fra GIF Fighters til NOR 92 Tigers og blir en spennede forsterkning på centerplassen.

NOR 92 har en ambisjon i sin sportsplan om at 80% av spillerne i stallen skal være "flasket opp" i egen junioravdeling (spillere fra andre klubber som har spilt 3 sesonger eller mer likestilles med spillere fra egen junioravdeling). Når klubben søker etter forsterkninger er fokuset på at det skal være en ryddig spillertype, lagspiller og et forbilde for den øvrige spillertroppen.

Det er derfor gledelig å kunne meddele at vi har blitt enige med Trym Stokland (22) om en kontrakt som gjør at han blir å finne i NOR-drakta de to neste sesongene. Trym har vist at han passer godt inn i den nevnte profilen og vi har stor tro på at han vil bidra sterkt til at vi skal nå våre målsetninger.

- Det er gøy å kunne hilse Trym Stokland velkommen til NOR 92. Trym har flere sesongers eliteserieerfaring med GIF og er et sterkt nyforverv for oss. Han har virkelig imponert på de treninger han hatt med oss. Trym er en klok spiller med god spilleforståelse. Fra sin senterplass tror jeg han kommer å gi oss en trygghet i spillet og han har også en evne til å gjøre andre gode. At en spiller med Tryms meritter velger å spille for oss viser at det er flere enn vi som har tro på prosjektet vårt, sier NOR-trener Manne Strandberg til nor92.com

Velkommen til NOR 92 Trym! Hva vet du om din nye klubb?
Jeg vet at det gror godt i laget, det er mange unge spillere. Videre har jeg allerede fått et sterkt inntrykk av at det er en veldig god helhet i teamet, med tanke på spillere, trenere og støtteapparat. Videre så vet jeg at klubben har en klar visjon og et mål, noe som gjør at laget og enkeltspillere har noe konkret å jobbe mot. 

Til de som ikke kjenner deg fra før, hvem er Trym Stokland?
Jeg er fra Nittedal, men bor i dag på Bjerke i Oslo. Jeg har tidligere spilt i GIF Fighters. Der har jeg spilt siden jeg var 7-8 år og har spilt i eliteserien i tre sesonger. Jeg gikk på Wang Toppidrett og fikk utviklet meg mye som innebandyspiller der. Etter Wang gikk jeg på BI og studerte eiendomsmegling og i dag er jeg ferdig utdannet og jobber som eiendomsmeglerfullmektig i PrivatMegleren. 

Du kommer til et lag med en lav gjennomsnittsalder, stort pågangsmot, men kanskje ikke alt for mye rutine, hva tenker du om det?
Det er gøy å se arbeidsviljen, og at det er mange veldig unge som ønsker seg opp og frem. Når det er mange om beinet så gjør det at utviklingen blir brattere for de aller fleste. Rutinen kommer, og utviklingen kan bare gå en vei her. Vi har flere i laget som har rutine fra flere sesonger i eliteserien, blant annet brødrene Becher som har vært med i eliteserien både med NOR 92 og Sveiva. Jeg og et par andre nykommere kommer jo inn nå med en annen erfaring en det de andre her har og den må vi dele så godt vi kan. 

Hva tenker du om sesongen som kommer, både for laget og deg selv?
Først og fremst gleder jeg meg til å spille kamper, spesielt etter et år med pause fra innebandyen. Det blir spennende å jobbe sammen med laget og utvikle oss, og vi skal selvfølgelig konkurrere i toppen. For min egen del så skal jeg være så god jeg kan for laget, og håper at jeg har mye å komme med samtidig som de andre spillerne her kan hjelpe meg til å bli bedre. 

Vi ønsker Trym velkommen til Tigers og er sikre på at både han, laget og publikum har mye å glede seg til fremover!

Fakta om Trym Stokland
Født: 06.02.1995
Høyde: 177cm
Vekt: 75kg
Posisjon: Center
Køllefatning: Right
Tidligere klubber: GIF Fighters
Antall landskamper: 4 kamper for Norge U19  •