Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2018 »»
M T O T F L S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Nøkkelkamp på Jessheim

16.12.2017

NOR 92 reiser til Jessheim for å møte serietreer Ull/Kisa til det som allerede kan vise seg å bli en nøkkelkamp i forhold til kampen om seriemesterskapet.


Nøkkelkamp! Didrik Grøstad, Eirik Oseth, Kristian Skaug og de andre NOR-gutta møter Ull/Kisa i nøkkelkamp på søndag.

Fakta foran toppkampen mot Ull/Kisa på søndag har vi følgende status: NOR 92 topper tabellen med 27 poeng (44 plussmål) og står med full pott på 9 kamper. På tredjeplassen finner vi Ull/Kisa med 18 poeng (18 plussmål) på 10 kamper.

Skal Ull/Kisa ha noen som helst sjanse i praksis til å gå helt til topps i 1. divisjon denne sesongen, må kampen mot serielederen vinnes på søndag. En NOR 92 seier i denne kampen vil bety at Ull/Kisa med 7 kamper igjen å spille, vil være hele 12 poeng bak serielederen og med en betydelig dårligere målforskjell. Derfor er vi sikre på at hjemmelaget vil moblisere maksimalt for å korte ned forspranget til kun 6 poeng, fortsatt med en kamp mer spilt.

I praksis står nå kampen om seriemesterskapet og retten til å spille kvalifisering til Eliteserien mellom tre lag. NOR 92, Lillestrøm og Ull/Kisa. Et NOR 92 tap mot Ull/Kisa på søndag og seier for serietoer Lillestrøm i borteoppgjøret mot seriejumbo BMIL, vil bety at de gule fra Romerike er kun 4 poeng bak Tigers... Så den siste kampen før juleoppholdet kan trygt sies og være en av sesongens viktigste for alle innvolverte lag! 

Vi tok en prat med NOR-trener Manne Strandberg foran kampen mot Ull/Kisa.

- Fjorten dager siden sist kamp hvor vi vant greit 9-3 mot Ajer uten helt å overbevise. Hvordan har det sett ut på trening de siste to ukene i forkant av søndagens toppmatch mot Ull/Kisa?

-  Vi har trent på som vanlig. Gutta gjør en god innsats på treningsfeltet. På siste treningen på torsdagen merket man at alle gleder seg ekstra til søndagens kamp. 

- Etter en forrykende 1. periode i hjemmekampen mot Ull/Kisa hvor vi ledet 5-0, falt vi helt ut av det og mot slutten av kampen klarte Ull/Kisa til og med å lage litt spenning. Hvordan unngår vi at dette gjentar seg på søndag?

-  Spennende kan det nok bli uansett. Ull/Kisa er et godt lag som jobber hardt. Jeg tror vekkerklokken vi fikk sist skal være nok til å forstå at en kamp varer i 60 minutter. Vi er forhåpentligvis også bedre forberedt da vi nå vet mer om motstanderen.

- Ull/Kisa har havnet hele 9 poeng bak oss med vesentlig dårligere målforskjell og en kamp mer spilt. Er en hjemmeseier her deres siste sjanse til å fortsatt ha en sjanse på seriemesterskapet og vår mulighet til å riste av oss en av våre to største konkurrenter med en borteseier?

- Selvfølgelig er dette en kamp vi ønsker å vinne. Har egentlig ikke tenkt så mye på kampens betydning. Jeg er mer opptatt av våre prestasjoner.

- Er det faktum at vi er ubeseirede og står uten tap så langt kanskje vår største motstander? Hvordan jobber du nå med gutta for at de skal holde fokus og yte maksimalt i hvert bytte og ikke gå i den klassiske fella og tro at de vinner kampene fremover uten å yte 110%?

- Til denne kampen er det ingen tvil om at alle vet hva som kreves. Det er mer i kampene mot lagene på den nedre halvdelen som vi slitt med å holde fokus i samtlige perioder. Vi har snakket en god del om det og har full respekt for Ull/Kisa som ikke blir noen lett motstander.

- Etter halvspilt sesong Manne, hva har overrasket deg mest positivt og negativt både når det gjelder eget lag og våre motstandere?

- Når det gjelder egen innsats er jeg fornøyd med progresjonen og hvordan vi handterer de viktige kampene. Vi har hatt tålmodighet og opptrer mer homogent enn i fjor. På minussiden får vi vel sette effektiviteten. Vi burde gjort mer mål. Når det kommer til våre motstandere synes jeg Lillestrøm og Ull/Kisa prestert best. Jeg vil ikke si at det er overraskende. Skal jeg finne noe negativt får det være at ingen av de andre lagene virker ha en organisasjon som er klar for eliteserien. Noen lag virker også satse mot eliteserien, fast basert på utenlandsk arbeidskraft. Kan ikke se at det er veien å gå...

Vi håper at mange med Blått Hjerte tar et par timer fri fra juleforberedelsene og tar turen til Jessheim Flerbrukshall for å støtte NOR 92 i en av sesongens viktigste kamper. En for alle - alle for NOR!

      

Søndag 17/12, kl. 13.00
Jessheim Flerbrukshall  •