Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Mai - 2018 »»
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seriefinale og medaljedryss på lørdag!

10.03.2017

På lørdag spilles siste serierunde i 1. divisjon og i Solberghallen er det seriemesterne Bækkelaget som kommer på besøk.


Mer å juble for? NOR 92 står ubeseiret på hjemmebane denne sesongen før seriefinalen mot seriemesterne Bækkelaget.

Bækkelaget har vært den ubestridte eneren denne sesongen. De gule og blå fra Oslo har så langt rasket med seg alle poengene og står med full pott foran siste serierunde. Kampen på lørdag betyr plasseringsmessig ingenting for noen av lagene, men prestisjen vil alltid ligge i bakgrunnen. Bækkelaget har muligheten til å gå igjennom serien uten et eneste tap, mens hjemmelaget kan pynte på sin statistikk ved å gå ubeseiret gjennom serien på hjemmebane.

Forrige gang lagene møttes i Bækkelagshallen i desember stilte NOR 92 litt rufsete til start. Sykdom preget nøkkelspillere og kanskje var det det som vippet det hele i Bækkelagets favør den gangen? Etter en dramatisk avslutning på oppgjøret kunne Bækkelaget til slutt sette den siste ballen i det tomme NOR-målet 1 sekund før slutt og dermed ta med seg 3 viktige poeng i 9-7 seieren.

De små marginene ble utlagsgivende (nor92.com)

NOR 92 tapte toppkamp (Drammens Tidende)

Når lagene nå igjen møtes til seriefinale i Solberghallen så er det uten Simen Bendiksen for hjemmelaget. Simen som scoret tre ganger i det oppgjøret og som bidro sterkt defensivt har som kjent forlatt Tigers til fordel for Tunet etter nyttår. Det gjør selvfølgelig ikke oppgaven enklere for NOR 92, men gutta fortsetter å følge den røde tråden som tidligere denne sesongen, fokus på neste bytte, fokus på egne og lagets arbeidsoppgaver I forrige kamp mot Lillestrøm fikk vi periodevis se hva som bor i laget, nå er det bare å fortsette på dette sporet og se hva det kan holde til mot de suverene seriemesterne.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Mikael Sjöqvist sier følgender til nor92.com før kampen: - Da var det klart for sesongens siste kamp, en kamp man alltid ønsker å vinne. Så klart hadde vi ønsket at kampen hadde mer betydning, men likevel skal vi komme vel forberett og klare for match. Vi håper så klart at vi blir det laget som setter stopp for seiersrekken til Bækkelaget.

Vi følte at vi gjorde en bra kamp mot de borte mot Bækkelaget og at det var litt stang ut den kampen. Nå håper vi på at vi skal jobbe så hardt gjennom hele kampen at det er vi som fortjener å få marginene på vår side. Men det blir selvfølgelig en tøff kamp. Bækkelaget har gjennom hele sesongen vist at de er fortjente seriemestere. De har et jevnt og bra lag med mange spillere som bidrar. Jeg regner med at Bækkelaget går for fullt og tar dette som en gjennomkjøring før Eliteseriekvalikken, så vi må helt opp til vårt øverste nivå for å få med oss noe i denne kampen.

Vi håper på stor støtte fra tribunen i seriefinalen. Vi håper at flest mulig tar fri fra TV-sport og kjøpesentere på lørdag ettermiddag og benytter den siste muligheten denne sesongen til å støtte vårt unge mannskap som etter kampen får overrakt velfortjente sølvmedaljer fra Visepresidenten i forbundet, Jon Erik Eriksen. Neste sesong legger vi lista ett hakk opp...

MERK AT SAMTLIGE KAMPER I SISTE SERIERUNDE SPILLES PÅ SAMME TIDSPUNKT: LØRDAG 11/3 KL. 16.00  •