Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Apr - 2018 »»
M T O T F L S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sølvkampen fortsetter på søndag!

04.03.2017

NOR 92 har hatt en positiv sesong, på søndag kan den krones med sølvmedaljer i 1. divisjon.


Noe å juble for på søndag? Jørgen Ripel og lagkompisene gir full gass på søndag, med seier blir det garantert seriesølv.

NOR 92 har hatt en fin utvikling på sesongen og selv uten etablerte spillere som Simen Bendiksen og Timmy Sedin som forsvant i løpet av sesongen, har gutta jobbet jevnt og trutt og tatt små steg på utviklingsstigen hver eneste uke. Dette har gitt resultater i form av en 2. plass bak suverene Bækkelaget som hittil ikke har avgitt poeng i 1. divisjon.

Det unge NOR-mannskapet har under ledelsen til Manne Strandberg og Mikael Sjøqvist på benken og vår nye kaptein Jørgen Becher, kun tapt tre kamper denne sesongen. Det første tapet kom i serieåpningen mot borte mot Vålerenga i slutten av september, det neste kom borte mot Bækkelaget hvor et sykdomstynget NOR-mannskap tapte med minste mulige margin. I 2017 måtte vi konstantere at Øreåsen ble for sterke da de gjorde en fantastisk defensiv innsats med en keeper som gjorde sitt livs match. På tross av et massivt press mot Øreåsen forsvaret i to perioder måtte NOR 92 til slutt se seg slått i Øreåsenhallen. Etter dette har Tigers reist seg og spilt 4 kamper som alle har endt med seier og full pott.

NOR 92 avslutter sesongen med to nye hjemmekamper. Først ut er Lillestrøm på søndag, før serien avsluttes mot seriemester Bækkelaget neste lørdag. NOR 92 behøver 2 poeng for å være helt sikre på seriesølv og målet er å sikre de allerede på søndag. 

Vi har bedt NOR 92 trener Mikael Sjøqvist om å oppsummere litt og komme med noen tanker i forkant av søndagens kamp mot Lillestrøm. - Sesongen nærmer seg slutten og vi har fortsatt en fin plassering å spille for. Det synes vi er gøy og dette bruker vi som en gulerot for de to kampene som er igjen. Samtidig har vi ikke jobbet med noe resultatmål den her sesongen i det hele tatt, det viktigste for oss har vært utvikling, både som lag og individuelt. På noen steder synes vi at vi gjennom sesongen sett en tydelig og bra utvikling når det handler om en del taktiske valg og posisjons-spill, men likevel føler vi fortsatt at vi har mye å jobbe med. Vi har jo en knallung tropp og da er det naturlig at prestasjonene svinger. Vi må huske at i truppen vår finnes det ti spillere (av de som spilt mer eller mindre fast denne sesongen) som før denne sesongen aldri har spilt på dette nivået. Tar man det med i betraktning synes vi det er sterkt å være  med å slåss om sølvmedaljene.

Lillestrøm har variert litt i sine prestasjoner etter nyttår. Alt fra en sterk seier på straffer borte mot Vålerenga, til tap både mot Ajer og Holmlia. Uansett forventer vi en jevn og tett kamp på søndag der vi sikkert kommer til å bli satt under press av Lillestrøm i perioder. - Mot Lillestrøm borte gjorde vi en ganske ok kamp. Som vanlig med oss varierte prestasjonene våre, men det var en kamp der vi viste at vi lært oss ting da vi på slutten av kampen spilte taktisk bra og smart. Vi forventer oss en ny tøff kamp på søndag og vi må på ny vise at vi tatt noen skritt hvis vi skal få med oss noe fra denne kampen. Ser man på forrige kamp mot Brumundal så håper jeg vi lærte mye av den siste perioden der vårt forsvarsspill raknet totalt. Vi må opp noen hakk i markeringsspillet hvis vi skal ha noen sjanse mot et offensivt bra Lillestrøm, avslutter Sjøkan til nor92.com.

Vi håper at så mange som mulig på søndag viser sin støtte til gutta og klubben og tar seg tid til å møte opp for å se vårt unge mannskap kjempe om sølvmedaljene i 1. divisjon. Ta deg turen innom Solberghallen på søndag kl. 17 for å se gutta i aksjon for nest siste gang denne sesongen. Det har de fortjent! 
PS. Med gode publikumstall i våre to siste hjemmekamper så vil NOR 92 bli klubben med best publikumsstøtte i 1. divisjon denne sesongen.  •