Neste kamp Eliteserien, mennLør. 23/2, kl. 14.30
Hanahallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Feb - 2019 »»
M T O T F L S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728   

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Kjempeinnsats av NOR 92 i Zone Cup

30.04.2018

NOR 92 deltok denne helgen med fire lag i Zone Cup i Fredrikstad og alle våre lag gjorde en kjempeinnsats i sesongens siste turnering!


Seiersjubel! G15 gikk helt til topps i helgens Zone Cup etter å ha slått Greåker i A-finalen.

Fire av våre aldersbestemte lag avsluttet sesongen med deltakelse i Zone Cup 2018 i Fredrikstad denne helgen. For mange av NOR 92´s lag har denne turneringen blitt en fin avslutning på en lang sesong. Her står innebandy, idrettsglede og kameratskap i fokus gjennom hele helgen. En for alle - alle for NOR! Alle våre lag overnatter i klasserom på samme skole og samholdet mellom de yngste og eldste lagene blir også tettere gjennom en slik cuphelg. Alle lagene forsøker også å se hverandres kamper og heie frem sine klubbkamerater når man ikke spiller selv.


Glade jenter! Vårt J12 lag spilte seg helt frem til finalen og fikk med seg sølvmedaljer hjem etter en minnerik og morsom helg i Fredrikstad.

Våre jenter fikk en kanonstart på helgens turnering da de knallet til med seier 5-1 over Østensjø/Dverg i turneringens første kamp. På lørdag møtte man turneringens beste lag Sveiva og det ble tap i denne kampen. Etter en bra oppladning før gruppespillets siste kamp mot Strømmen, kom jentene sterkt tilbake og vant 7-4. Dermed endte jentene opp som nr. 2 etter gruppespillet og siden Strømmen endte opp som nr. 3 ble det et nytt møte senere på dagen i semifinalen. Her gjorde jentene nok en gang en superbra innsats og med seier 5-4 i semifinalen var det klart at jentene skulle spille finale i Zone Cup 2018! Her ventet et nytt oppgjør mot sterke Sveiva, men jentene la igjen respekten i garderoben og på tross av et nytt tap så gjorde man en veldig bra kamp og tapte kun med 6-4 i finalen. Dette var knallbra jenter, sølvmedaljer i Zone Cup er en prestasjon som dere skal bygge videre på til neste sesong!

Resultater J12En fornøyd gjeng! G13 gikk helt til topps i B-finalen under helgens Zone Cup i Fredrikstad.

Vårt G13 lag gjorde også sine saker bra i sine kamper. I kampene mot Tunet og Sarpsborg (som begge til slutt gikk til A-finale) ble det knalltøff motstand, men spesielt i kampen mot Tunet viste gutta en innsats og tæl som vi vil se mer av. Det sto lenge uavgjort i kampen, før Tunet mot slutten kunne dra hjem seieren. Sterk innsats viste gutta i kampen mot Ull/Kisa (seier 10-0) noe som betød at man ble nummer 3 i gruppa etter suverene Tunet og Sarpsborg. Det det betød at man var klare for semifinale i B-sluttspillet mot Strømmen. Her viste gutta nok en gang solid innsats og kunne fortjent innkassere en ny seier 5-2 og dermed var man klare for finalen i B-sluttspillet! Her skulle man opp mot Strømmen. Det ble en jevn match, men gutta viste nok en gang god lagmoral, kjempet som Tigere og når sluttsignalet gikk sto det 2-0 på lystavla og dermed var det gutta i blått som vant finalen i B-sluttspillet! 

Resultater G13


G15 hadde en tøff helg i vente. Mange av gutta skulle spille kamper for eget lag og tillegg bidra på G17 denne helgen. Når da begge lagene gikk til en semifinale så ble det slitsomt for enkelte spillere :) Gutta startet turneringen med en litt rusten kamp mot Fet. 4-0 halvveis endte med seier 4-2 etter at Fet gjorde en helhjertet innsats i siste periode. Kanskje var dette en vekker, for i resten av turneringen så gnistret det mer av gutta! I lørdagens første kamp mot Holmlia var det liten tvil, og etter en sterk opphenting mot Greåker endte siste gruppespillskamp med 3-3. Gutta ble dermed nr. 2 i gruppa bak nettopp Greåker på dårligere målforskjell. Det betød at man måtte ut i en kvartfinale på søndag. Her ventet sterke Sveiva. I denne kampen hadde gutta bestemt seg, de skulle vinne! Etter en solid innsats og ledelse med 3-0, vant man til slutt med 3-1 og var klare for semifinale. Her ventet svenske Varla og etter å ha ledet med 3-1, endte kampen 3-3 etter full tid og dermed måtte det avgjøres på straffer. Her var gutta nådeløse og vant 4-3 uten å måtte ta den siste straffen. I finalen ventet på nytt Greåker og etter en knallmatch hvor man ledet 3-0, endte det til slutt med revansje og seier 3-2 og pokal for seieren i A-sluttspillet!

Resultater G15


G17 startet Zone Cup 2018 med en 8-0 seier over Nittedal Wolves sent på fredag kveld. Deretter gjorde de en meget sterk innsats mot Slevik i lørdagens første kamp og kunne fortjent vinne med 4-2. I siste gruppespillskamp ventet Greåker og gutta hadde grepet om kampen, men slet med å finne nettmaskene. Mot slutten tok man for mange og store sjanser i jakten på en seier og dermed var det i steden Greåker som kontret oss i senk og vant kampen med 4-1. På tross av tapet i siste kampen vinner vi gruppa nettopp foran Greåker som passerte Slevik på målforskjell og tok seg videre til A-sluttspillet. Som gruppevinner gikk gutta rett til en semifinale og her ventet svenske FBC Vinga Mariners. Vi kjører kampen, har de fleste og største sjansene og vi leder også med 1-0 da vi inviterer svenskene inn i kampen igjen og 1-1 står seg til full tid. Straffekonk må dermed til for å skille lagene. Vi får en god start og scorer på første, men etter tre straffer til hvert av lagene står det fortsatt likt. Når deretter svenskene scorer på sin og vi setter vår i stanga er det snipp snapp snute og en gjeng med skuffede gutter. Med på tross av dette sure semifinale tapet skal gutta være stolte over innsatsen denne helgen, en litt sliten gjeng etter en lang sesong, men her er det bare å stå på videre, grunnlaget ligger der og dere har et fantastisk samhold i spillergruppa så dette blir bra i fortsettelsen!

Resultater G17

Kort oppsummert kan vi konkludere med at vi med innsatsen i Zone Cup satte en fantastisk fin strek for sesongen 2017/2018! Vi gleder oss til fortsettelsen!  •