Eliteserien, menn

SerieåpningLør. 14/9, kl. 15.00
Skjeberghallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Det kommer til å bli tøft og hardt!

15.12.2018

På søndag kommer Akerselva på besøk til Mjøndalshallen i det som forventes å bli en tøff batalje!


Møter gamle kjente. Axel Wallin møter noen av sine gamle lagkamerater i Akerselva på søndag.

Nøkkelmatch for begge lag
La det være sagt med en gang, dette blir en nøkkelkamp med mye i potten for begge lag. NOR 92 ligger på en 4. plass foran søndagens oppgjør, mens Akerselva har overrasket så langt denne sesongen og innehar en 10. plass, men har en kamp mindre spilt enn NOR 92. En seier for Tigers i søndagens kamp vil langt på vei sikre plassen i Eliteserien neste sesong, noe som er målsetning nummer en denne sesongen. NOR 92 vil med seier på søndag allerede ha sanket 22 poeng på 12 kamper og svært mye skal da gå galt for at man må ut i en kvalifisering. En seier mot Akerselva vil samtidig også bety at man kan plukke frem neste målsetning, en plass i NM sluttspillet. I og med at Fredrikstad (nr. 11) tapte fredagens kamp mot Sarpsborg og at Bækkelaget (nr. 12) fortsatt har til gode å ta poeng, vil en seier til Akerselva også langt på vei bety at de slipper å tenke på direkte nedrykk. Med 13 poengs forsprang ned til Bækkelaget på jumboplassenen kan de langt på vei ha sikret seg et forsprang ned til BSK på jumboplassen som blir vanskelig å hente inn for dem. Altså mye i potten både for NOR 92 og Akerselva i søndagens kamp! 

Tabellen Eliteserien

Kun tap for Greåker og Svevia så langt.
NOR 92 har hatt en knallsesong så langt. Kun to tap er bokført etter full tid i sesongens første 11 kamper. Mot serielederen Greåker og mot serietoer Sveiva. Mot Sandnes i forrige kamp var mange spente på hva tapet av Jørgen Becher ville bety for laget. Det er selvfølgelig et tungt tap når Eliteseriens poengplukker plutselig ikke lenger står på lagoppstillingen. Men gutta brettet opp ermene og spilte så det luktet svidd mot Sandnes og spesielt i den første perioden fikk vi se mange og gode presatsjoner. En solid 7-2 seier viste at gutta blir å regne med også fremover. Mot kampen mot Akerselva må vi foruten Jørgen Becher klare oss uten Eirik Oseth som etter å ha operert foten forventes tilbake i trening på nyåret. Men vi er optimister da vi har flere spillere som har tatt store steg denne sesongen og som kommer til å bidra til at det blir flere poeng i kampene som kommer. Vi har også noen "veivisere" og "vinnerskaller" i Robin Kulpakko, Kristian Becher og Axel Wallin. Alle disse gutta kommer til å dra med seg unggutta. Sammen med kapteinen og løpsmaskinen Didrik Grøstad vil disse gutta vise vei, En for alle - Alle for NOR!

Manne Strandberg: "Akerselva blir en hard nøtt å knekke"
- Etter en lang pause fra seriespill er vi nå klare for kamp igjen. Vi har brukt pausen til å bygge oss opp ved hjelp av blant annet Mjøndalen Sportsklinikk. Gutta har stått på uansett om det vært løpetrening eller sirkeltrening. Søndagens motstander kan bli en hard nøtt å knekke. Det kommer å kreves mye hard jobbing for å stå igjen med tre poeng. Vi har stor respekt for motstanderen som jobber knallhardt for hverandre og vi vet vi må bruke smartness, fart og tålmodighet for å komme til offensivt. 

Poengligaen Eliteserien


Klar for å blø for drakta! Kristian Becher gir alltid alt for NOR! På søndag tipper vi han legger inn et ekstra gir når Akerselva står for motstanden.

Hvem å se opp for "Ælva"?
Før sesongen ble Akerselva av mange avskrevet og tippet sammen med Bækkelaget helt i bunnen av tabellen. Men gutta fra "Ælva" har vist at de kan spille innebandy! Mest imponerte de nok når de slo Tunet i Høyenhallen. Spillere man skal se opp for i Akerselva denne sesongen er Sander Raab Owren (tidligere Sarpsborg) og Nikolai Omdahl som begge har sanket poeng jevnt og trutt denne sesongen. Viktig for Akerselva er det også at lagets målvakt Johansson har dagen. Uansett er vi helt sikre på at Akerselva som alltid med en engasjert coach Paolo Caroprese vil selge seg dyrt på søndag. Våre gutter må yte maksimalt for å få med seg poengene og er det en ting vi er sikre på så er det at NOR-gutta også i denne kampen vil blø for drakta! Sikre er vi også på at coach Strandberg har noen gode planer om hvordan Akerselva skal slås i Mjøndalshallen på søndag.

- Viktig hjemmeseier (nor92.com)

Lagenes form
Vi har tatt en titt på formen til begge lagene foran søndagens oppgjør. Her er resultatene fra de fem siste kampene:

NOR 92´s 5 siste
NOR 92 - Sandnes  7-2
NOR 92 - Sveiva  1-4
Tunet - NOR 92  6-7*
NOR 92 - Slevik  7-3
NOR 92 - Harstad  5-6*

Akerselva´s 5 siste
Akerselva - Sveiva  5-11
Slevik - Akerselva  8-5
Akerselva - Fredrikstad  5-3
Bækkelaget - Akerselva  6-7
Akerselva - Harstad 6-13

Gratis kampprogram finner du her

Gratis inngang
Er du en Blått Hjerte støttespiller eller deltok du i Kompiscupen i november? Ja da kommer du gratis inn på kampen på søndag. Vi ønsker å vise innebandy til flere og har derfor gitt samtlige deltakerne i årets Tigers Kompiscup en fribillett som de kan benytte på søndagens match. For dere som er med og støtter Blått Hjerte, oppgi navnet ditt i billettluka og du kommer gratis inn på denne kampen.

Barn Hjelper Barn
Under Tigers Cup hvert år så arrangeres lotteriet Barn Hjelper Barn. Inntektene fra dette lotteriet vil komme barn og ungdom som behandles på Radiumhospitalet til gode. Under søndagens kamp mot Akerselva kommer vi til å "tjuvstarte" neste års lotteri, så her har du en mulighet til å støtte en god sak før julen setter inn!


Barn Hjelper Barn. 102.500,- ble i vår overrakt til Radiumhospitalet etter Tigers Cup 2018.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til årets siste kamp! Bli med på å hjelpe gutta til tre nye poeng og en julepresang i form av en historisk tabellplassering til jul! Kafeteriaen er åpen og tilbyr som vanlig nytraktet kaffe, nystekte vafler, iskald brus, varme pølser og andre godsaker.  •