Eliteserien, menn

SerieåpningLør. 14/9, kl. 15.00
Skjeberghallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Har trua på poeng!

03.11.2018

NOR 92 har gått som toget så langt denne sesongen. Rett opp fra 1. divisjon og opp på en 4. plass i Eliteserien når vi nærmer oss halvspilt serie. En fantastisk sesongstart! På søndag kommer Sveiva på besøk...


Brødrene Becher er klare! Kristian og Jørgen Becher har begge spillt for Sveiva, på søndag skal de gjøre livet surt for de rød/hvite fra Groruddalen.

Påmelding til Tigers Kompiscup i Mjøndalshallen (innebandy for alle)

Fryktløse og lite å tape
På torsdag reiste NOR 92 hjem fra Høyenhallen med to nye poeng i bagasjen og det etter en kamp hvor vi ikke var taktisk like gode som vi var mot Slevik. Det som er gøy om dagen er at vi ikke står i lua med handa når vi møter nye og gamle storheter i Norsk innebandy. 5 poeng etter kampene mot Slevik og Tunet lar seg høre! Gutta kommer til å klinke til også mot Sveiva på søndag, så får vi se hva det holder til etter kampen. NOR 92 har svært lite å tape i denne kampen, mens Sveiva kommer til Mjøndalshallen med ambisjoner om 3 poeng og fortsatt heng på Greåker som leder Eliteserien. Et tap for NOR 92 kan fort bety at Oslo laget kan vinke farvel til en serietittelen allerede før Eliteserien er halvspilt. Om NOR 92 tar poeng i denne kampen blir det å regne som ren bonus.

Tabellen Eliteserien
 
Brødrene Becher
For Jørgen og Kristian Becher betyr kanskje denne kampen litt mer enn en vanlig seriekamp. Begge gutta har nemlig vært innom Sveiva i en periode, men er nå ledende spillere på et hjemmelag i medvind. Begge gutta har vist solide takter denne sesongen og yngstemann Jørgen har også endelig fått muligheten på det Norske landslaget som reiser til Danmark neste helg. Kristian har blitt omskolert med suksess til back denne sesongen og har blitt en vrien spiller å komme seg forbi i NOR-forsvaret. Jørgen har inntatt topplassen i poengligaen og har notert seg for 31 poeng så langt (13+18) og har vært toneangivende på et NOR-lag med vind i seilene.

Poengligaen Eliteserien

Favoritter
Sveiva kommer til Mjøndalshallen med litt blandede resultater så langt, men er favoritter mot Tigers på søndag. De tapte toppkampen mot Greåker i Tindlundhallen allerede i seriepremieren, men har blant annet sterke seiere som 7-0 mot Sandnes på hjemmebane i Rommenhallen og hele 10-0 mot Harstad i Harstadhallen. En miss ble det derimot mot Fredrikstad hvor de måtte ha straffer for å få med seg to poeng, og mot Slevik i forrige serierunde fikk de med seg alle poenge etter en hektisk sluttspurt hvor Slevik ledet med 3 mål et stykke ut i 3. periode. Med en kamp mer enn Greåker ligger de poenget bak og har sannsynligvis ikke råd til å avgi flere poeng enn de allerede har gjort for å gjøre seg noen forventniger om et seriemesterskap til Groruddalen denne sesongen.

Underholdende i Høyenhallen (Assisten.no)

Publikumsvennlig!
NOR 92 har virkelig vist at det har vært valuta for inngangsbilletten de siste kampen. Mot Slevik bød vi opp på fest på hjemmebane og sjokkerte de gul/sorte fra Fredrikstad, mens vi mot Tunet på søndag mest sannynlig frarøvet Tunet muligheten for en medalje denne sesongen. Kan vi også "stikke kjepper i hjulene" for Sveiva på søndag? Det vi kan love er at det blir en publikumsvennlig kamp og vi håper det blir folksomt på tribunen i Mjøndalshallen i denne kampen!


Viktig brikke mot Sveiva. NOR-malvakt Robin Kulpakko er i form og blir en viktig brikke mot Sveiva på søndag.

Kampprogram NOR 92 - Sveiva

Har trua!
Vi tok en prat med Kristian Becher i forkant av søndagens kamp og sjekket om han hadde trua på poeng mot Sveiva.

På søndag kommer Sveiva på besøk til Mjøndalshallen, en kamp til fleste "eksperter" før sesongen ville omtalt som "walk over" for bortelaget. Nå er situasjonen litt annerledes. Har dere trua på poeng på søndag!?
- Selvsagt har vi trua på poeng, ellers hadde vi ikke trengt å møtt opp til kamp. Sveiva er et godt lag men det er langt ifra umulig og ta poeng mot de om vi gjør den jobben som må til. Det blir en tett og jevn kamp helt til slutt, ser for meg at Wallin blir match vinner!

Hva har skjedd med Tigers denne sesongen? Vi er et nyopprykket lag, 9 kamper er spilt og vi har tapt kun en kamp så langt. En fantastisk start på sesongen, hvor ender dette?
- Vi begynner å bli et komplett lag som virkelig jobber og kriger for hverandre, mulig lagene vi har møtt så langt har undervurdert oss... Hørt mye rundt at lagene vi har møtt har vært dårligere enn før osv., men jeg føler at vi gjør de dårlige. Straffer de på kontringer og spiller smart når vi har ball.
Et tap mot Greåker borte lever jeg godt med. Vi ender på 4-5 plass og gjør et godt sluttspill.

Hvorfor tror du vi tar poeng på søndag?
- Fordi jeg tror vi kommer til å gjøre en god forsvars jobb, som da gjør at vi kommer på kontringer + at vi har den beste keeperen som står på søndag.

Hvordan er stemning i troppen om dagen? 😉
- Stemmingen er bra, men rolig, vi er ikke en gjeng som flyr med nesa i været fordi vi har fått en bra start på sesongen.


Flyt om dagen! Kristian Becher opplever flyt både på banen og på hjemmebane hvor han nylig ble far for føste gang.
 

NOR 92 vant sin andre straffekonkurranse (Drammens Tidende)

Gir oss ikke før matchen er ferdig!
Til nor92.com sier NOR-trener Manne Strandberg følgende før kampen på søndag: - Det blir en ordentlig utfordring for oss å få Sveiva på besøk. En utfordring vi gjerne tar fatt i. Vi er inne i en god periode og har en god flyt om dagen. Derimot vet vi at alt må klaffe hvis vi skal ha en mulighet. Sveiva har en stor stall og kan spille på mye folk. Spillet med ball vil derfor bli minst like viktig som spillet uten hvis vi skal orke hele kampen. En sak er i hvert fall sikker, vi gir oss ikke før kampen er ferdig.

NOR 92´s 5 siste
Tunet - NOR 92  6-7 e. str.
NOR 92 - Slevik  7-3
NOR 92 - Harstad  5-6 e. str.
Sarpsborg - NOR 92  7-8 e. str.
NOR 92 - Fredrikstad  7-8 e. str.
 
Sveiva´s 5 siste
Sveiva - Slevik  12-9
Fredrikstad - Sveiva  4-5 e. str.
Sveiva - Bækkelaget  17-4
Harstad - Sveiva  0-10
Sveiva - Sandnes  7-0


Folksomt på søndag!? Vi håper å trekke mange tilskuere til Mjøndalshallen på søndag og at mange tar turen over gata til hallen etter toppkampen i OBOS ligaen.

Vi har et stort ønske om å trekke mange tilskuere til Mjøndalshallen på søndag. Oppfordringen til ALLE dere som har møtt opp på en av hjemmekampene så langt; møt opp på søndag og få med deg en person eller to til så setter vi en solid publikumsrekord for Eliteserieinnebandy i Mjøndalshallen! Vi garanterer for underholdningen! Rykende varm nytraktet kaffe, nystekte vafler og mye annet godt serveres i vår kafeteria! NB! Kampstart er kl. 16.00.
 

   •