Eliteserien, menn

SerieåpningLør. 14/9, kl. 15.00
Skjeberghallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Jørgen Becher klar for dobbeltlandskampene mot Danmark!

08.11.2018

Etter å ha blitt utelatt fra uttaket til 6 nasjoners i Slovakia er poengkongen i Eliteserien klar for å vise seg frem mot Danmark i dobbeltlandskampene i Fredrikshavn kommende helg.


Klar for Danmark! Jørgen Becher har vært en av de mest toneangivende spillerne i Eliteserien denne høsten, til helgen er han klar for å bidra for Norge!

SISTE (lørdag 10/11, kl. 15.00): Lørdagens landskamp mot Danmark er avlyst. Dette på grunn av at det Norske landslaget ikke kommer til Fredrikshavn som planlagt i dag. Båten fra Stena Line har returnert til Oslo på grunn av en ulykke som skjedde i natt hvor en passasjer har falt overbord og er savnet. Søndagens landskamper går som planlagt. 

Det var skuffelse både for Jørgen Becher (23) og generelt i NOR 92 da landslagsuttaket foran 6 nasjoners turneringen i Slovakia ble bekjentgjort i slutten på september. På listen over uttatte spillere fant man ingen Jørgen Becher.

IFF spillerprofil Jørgen Becher

Siden den gangen har Jørgen Becher og hans NOR 92 vist seg som et friskt pust i Eliteserien. Spesielt Jørgen har gjort seg bemerket med å være NOR 92´s desiderte beste spiller så langt denne sesongen og har i tillegg ikke nøyd seg med det, han har vært blant banens beste spillere i samtlige av de 9 kampene han foreløpig har spilt denne sesongen.

Derfor var det gledelig, men kanskje ikke overraskende at landslagssjef Andre Sveen ville ha med Jørgen til Fredrikshavn og dobbeltlandskampene mot Danmark i Nord Arena kommende helg. Vi tror dette uttaket vil vise at NOR-spilleren er verdt en plass i VM troppen som reiser til Praha i desember!

Landslaguttaket til kamper i Arena Nord, Fredriksthavn, Danmark 10-11. november

Vi tok en prat med Jørgen før avreisen til Danmark.

Gratulerer med uttaket til landskampene mot Danmark i Jørgen! Hvilke forventninger har du til disse kampene?
- Mange takk for det! Har forventninger om at vi skal gjøre to gode kamper. Med tanke på at dette er de siste kampene før VM er det viktig å finjustere den taktiske planen som er lagt og ta til seg de tilbakemeldingene og informasjonen man får fra landslagsledelsen.

Du har sammen med NOR 92 hatt en fantastisk høstsesong og du topper poengligaen i Eliteserien. Hva tenker du om dine sjanser om å være en del av troppen som reiser til VM i Praha i desember?
- Vi kan nok være enige om at vi har prestert bedre enn hva vi selv og andre hadde forventet av NOR 92 i år, veldig stolt av det! Det er klart at når det har klaffet såpass poengmessig i starten av sesongen er man en slags formspiller og kan bli belønnet av dette. Uavhengig av hva man gjør av poeng eller ikke så føler jeg at en spiller som skal bidra i et VM må ha en form for funksjon. Om dette er å gjøre poeng offensivt, egenskaper til å dekke skudd defensivt, være et bindeledd for en rekke i form av hardt arbeid og struktur har lite å si, men noe må man ha med til bordet. Jeg tenker at sjansene mine er der ellers ville nok aldri Sveen hatt meg med til Danmark.

Hva får det Norske landslaget ved et uttak av Jørgen Becher i VM troppen?
- Laget får en spiller som er villig til å gjøre alt for å vinne, en vinnerskalle. En spiller som skal beherske både posisjonen som forward og center. Tilpasningsdyktig i form at man faktisk skal spille med spillere man ikke ellers spiller med i hverdagen, samtidig som skader og andre årsaker kan gjøre at man må endre rekke konstellasjoner underveis.  

Denmark Open

Vi ønsker Jørgen og de Norske gutta lykke til i Danmark i helgen og satser på to seire og en god opplevelse i de to siste kampene før VM 2018 i Praha, Tsjekkia  •