Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Mai - 2019 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

''Vi skal krige for hverandre''!

16.11.2018

Sandnes kommer på besøk til Solberghallen på lørdag. De møter et NOR-lag som har mye å spille for!


Mer å juble for!? NOR 92 har hatt en meget bra sesongstart, på lørdag er ambisjonen om fortsette denne trenden!

Jevnt og spennende?
Sandnes er blant lagene som er forhåndstippet som ett av de 8 sluttspillslagene. Foran denne sesongen har de forsterket troppen med et par gode svensker, mens de har mistet Rune Svebestad og Thomas Sola til Tunet. Laget fra Rogaland har slitt litt med formen i de siste kampene og har ikke vunnet siden seieren mot Akerselva på hjemmebane 6. oktober. Etter dette har det blitt 3 tap og en uavgjort kamp (tap på straffer). Når de tar turen til Solberghallen på lørdag er det med et visst press på seg selv, et tap mot NOR 92 vil gi Tigers et poengforsprang det kan bli vanskelig å hente inn.

Tabellen Eliteserien

En for alle - alle for NOR!
NOR 92's slagord skal i denne kampen bli mer enn bokstaver bak på drakta! Som kjent er Jørgen Becher i beste fall ute for resten av sesongen og dette er selvfølgelig et hardt slag først og fremst for Jørgen selv, men også for hele klubben. Gutta hadde en prat i garderoben før torsdagens trening og det er godt å høre hvordan de skal gi Jørgen all den støtten og omsorgen han vil behøve fra sine lagkamerater fremover. På lørdag skal gutta spille og kjempe for en lagkamerat som ikke får være med på moroa ute på banen mer denne sesongen. Det skal Sandnes få merke! Vi har også hatt noen andre spillere ute med sykdom og skader de siste par ukene, men håper å ha alle så nær som Eirik Oseth klare til å kjempe for Tigers på lørdag. Oseth må igjennom en operasjon i ankelen og forventes å være tilbake etter juleoppholdet.


Løpsmaskin! Didrik Grøstad er en skikkelig duellspiller og ikke mange slår den karen når han har bestemt seg for å "rydde opp"!

Kun to tap så langt
NOR 92 har kun tapt to kamper så langt denne sesongen. Mot fjorårssesongens dobbeltmestere Greåker i Tindlundhallen og mot fjorårssesongens sølvlag Sveiva i Mjøndalshallen. Resten av de 8 kampene har NOR 92 fått med seg poeng. En meget sterk prestasjon av et nyoprykket lag! Denne trenden har vi planer om å fortsette. Nykommer Daniel Jakobsson begynner å bli varm trøya og kommer til å bli viktig i tiden som kommer. Robin Kulpakko i NOR-målet har også hatt en god sesong og viser stigende formutvikling. Mot Sveiva ble han fortjent kåret som vår beste spiller, mot Sandnes tror vi Robin kommer til å fortsette denne trenden og gjøre livet surt for bortelaget. I de siste fire kampene har vi kun sluppet inn 4,5 mål i snitt, dette er en solid statistikk. Videre har vi har spillere som Jonas Strand som kan gjøre livet surt for hvilken som helst forward, vi har en Kristian Becher med vinnerinnstikt som broder'n Jørgen og som det er fryktelig vondt å møte, Vi har løpsmaskinen Didrik Grøstad som rydder opp i stor stil og som balanserer sin rekke på en meget bra måte. Vi har sterke spillere fremover på banen som Jørgen Ripel som har fått fart på poengproduksjonen og en rutinert og hardtarbeidene Axel Wallin som helt klart vet hvor målet står! Linus Söderblom har vært et friskt pust i Norsk Eliteserie denne høsten. På lørdag spiller han sin siste kamp i denne omgangen for Tigers før han setter kursen mot Alpene og jobb. Linus har kontrakt med NOR 92 også neste sesong så frykt ikke folkens, dere vil få se mer av spilleren som får Norske backer svimle! Nevnes skal også unggutta som tar nye steg på hver trening og som vi kommer til å se mye av i årene som kommer. Vi har et lag som står sammen, det skal gjøre vondt å møte NOR 92! Det skal Sandnes få merke på lørdag...

Hang godt med lenge, men Sveiva avgjorde på slutten (nor92.com)


Nøkkelspillere. Axel Wallin og Jonas Strand blir viktige i hver sine ende av banen mot Sandnes på lørdag.

NOR-trener Manne Strandberg sier følgende til nor92.com i forkant av kampen mot Sandnes: - Da står nok en hjemmekamp for tur. Dagens gjester fra Sandnes har vervet friskt til denne sesong og har virkelig truffet med sine utenlandske importer. Offensivt anføres laget av firma Engström/Dahlström som vi må se opp med. Vi går inn med en god bit selvtillit etter den siste tidens kamper. Klarer vi å fortsette å opptre som ett lag tror jeg vi også har gode muligheter til poeng i denna kamp. Vi er tunge å møte når vi kriger for hverandre og spiller et disiplinert forsvarsspill. Offensivt må vi være smarte med ball og tørre i riktige posisjoner. Ser vi til sist kamp må derimot førstepassningen gå mye fortere hvis vi skal spille det angrepsspillet vi ønsker. Jeg tror på en jevn og underholdende kamp. 

Lagenes 5 siste kamper

NOR 92
NOR 92 - Sveiva  1-4
Tunet - NOR 92  6-7* (e. str.)
NOR 92 - Slevik  7-3
NOR 92 - Harstad  5-6* (e. str.)
Sarpsborg - NOR 92  7-8 (e. str.)
 
Sandnes
Sandnes - Tunet  6-7* (e. str.)
Sandnes - Greåker  2-7
Sarpsborg - Sandnes  13-10
Gjelleråsen - Sandnes  8-6
Sandnes - Akerselva  9-5

Kampprogram NOR 92 - Sandnes
   •