Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Apr - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

''Det er lenge igjen av sesongen og vi må fortsette å prestere''

06.10.2018

NOR 92 møter Fredrikstad til en av sesongens viktigste kamper på søndag. Vi har fått en god start, men kun 4 kamper er spilt og det gjelder å holde fokus!


Viktig å holde fokus fremover! Det blir viktig å holde "trykket" oppe for NOR-gutta. Her Axel Wallin, Jørgen Becher og Linus Söderblom som jubler for scoring mot Bækkelaget.

Kampene mot Fredrikstad har en tendens til å bli tette og jevne i målprotokollen. Det forventes også på søndag. NOR 92 har fått en god start på sesongen, men vi skal ikke glemme at kun 4 av 22 serierunder er unnagjort. 

Tabellen Eliteserien menn

Mot Greåker var en av våre nykommere og viktigste spillere ute med sykdom. Axel Wallin er frisk og rask igjen og klar for match mot Fredrikstad. Vi tok en prat med Axel før søndagens viktige kamp i Mjøndalshallen.

7 poeng etter fire serierunder og en 4. plass på tabellen. Du selv ligger på en 10. plass i poengligaen med kun 3 spilte kamper. Hva tenker du om starten i din nye klubb?
- Det har vært veldig morsomt så langt! Er jo litt overrasket over hvor bra det har gått, men det er jo bare gøy! 🙂

Fredrikstad venter nå på søndag og du er klar igjen etter sykdom, sugen på å bidra til 3 nye poeng!? 
Jeg er frisk og rask nå og det har vært bra å fått med seg noen treninger før matchen på søndag. Jeg tror det kommer til å bli en tøff match og vi må jobbe knallhardt for å få med oss en ny seier.

Du spiller i rekke med Jørgen Becher og Linus Söderblom, men dere har foreløpig ikke fått så mange treninger sammen. Hva tenker du om dette samarbeidet fremover?
Samarbeidet har fungert veldig bra på tross av at vi ikke har fått alt for mange treninger sammen som sagt. Men dette er to veldig dyktige og gode spillere så det går litt av seg selv 😉 

Hva tenker du om fortsettelse for laget, selv om det sprakk litt i siste perioden mot Greåker når du var fraværende, hva er vi kapable til fremover?
Vanskelig å si hvor dette kan ende, men fortsetter vi som vi har startet så kan det bli en bra plassering og kanskje er sluttspill innen rekkevidde. Men det er lenge igjen av sesongen og vi må fortsette å prestere!

Gratis kampprogram finner du her!

NOR 92´s 4 siste kamper
Greåker - NOR 92  12-5
Bækkelaget - NOR 92  2-12
NOR 92 - Gjelleråsen 5-6 e. str.
Harstad - NOR 92  7-9
 
Fredrikstad´s 4 siste kamper
Fredrikstad - Sandnes  2-9
Fredrikstad - Bækkelaget  8-3
Harstad - Fredrikstad  11-8
Tunet - Fredrikstad  11-7

Fikk noe å tenke på (Drammens Tidende)

Det er ikke bare 1. rekka i NOR 92 som har kommet godt i gang. Også vår 2. rekke har fått en bra start på sesongen både når det gjelder prestasjoner og poengsanking. Jørgen Ripel, Markus Hegnes Hansen og Didrik Grøstad har kommet i gang med nettkjenninger og har vist at de sammen med sine rekkekamerater har tatt nye steg etter opprykket. Bak disse kjempes det hver dag på trening for å gjøre seg fortjent for spilletid, noe som selvfølgelig er tøffere i Eliteserien enn i 1. divisjon, men med tolmodighet og innsats vil vi etter hvert få se flere av våre gutter i aksjon som vil presentere seg positivt også i Eliteserien.

Poengligaen Eliteserien

Gitt oss god energi og tro på det vi driver med.
NOR 92 trener Manne Strandberg har følgende kommentarer i forkant av kampen: - Vi gleder oss til ny kamp. Starten på eliteserien har gitt oss god energi og tro på det vi driver med. Fredrikstad er et spennende lag med mange lovende talenter. Klarer vi å fortsette den positive trenden vi er inne i bør vi ha gode muligheter i denne kampen. Det krever derimot fullt fokus og hard innsats som vanlig. Uten dette er vi et helt annet lag. Jeg tror gutta har lyst til å revansjere de dårlige delene av Greåkerkampen og ønsker å gjennomføre en god kamp i tre perioder. Det blir selvfølgelig også ekstra hyggelig å komme hjem til Mjøndalshallen etter tre av fire kamper på bortebane.

Vi håper også at flest mulig finner tid til å bli med å fylle opp tribunen i Mjøndalshallen, støtte gutta i en av sesongens viktigste kamper og bidra til at NOR 92 fortsatt blir å finne helt i toppen av publikumsstatistikken denne sesongen!

Tribuneinndeling Mjøndalshallen

    
Søndag 7/10 kl. 17.00 i Mjøndalshallen

Ønsker du å bli med til bortekampen mot Sarpsborg fredag 12. oktober!? Da har vi et begrenset antall gratis seter på spillerbussen. Først til mølla gjelder, påmelding til post@nor92.com med navn på de personene som ønsker ett av setene på bussen.

Bussen har avgang fra Mjøndalshallen kl. 16.30 fredag 12/10.  •