Eliteserien, menn

SerieåpningLør. 14/9, kl. 15.00
Skjeberghallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Ny forsterkning klar til Slevik matchen!

26.10.2018

NOR 92 stiller som utfordrere når Norges beste lag de siste 6-7 årene kommer til Mjøndalshallen på søndag. Slevik kommer som favoritter, men skal få merke at de vil få hard kamp om poengene!


Solid forsterkning! Daniel Jakobsson kommer fra den Svenske Div. 1 klubben Floda og er spilleklar til kampen mot Slevik på søndag (Foto: Floda IBK).

Dårlig statistikk.
Ser man på statistikken fra tidligere sesonger når man skal spå oddsen for NOR 92 seier på søndag, blir oddsen for hjemmeseier skyhøy! NOR 92 har en elendig statistikk når det kommer til tidligere seriekamper mot Slevik. Vi må helt tilbake til sesongen 2009/2010 for å finne sist gang NOR 92 vant over Slevik i en seriekamp. Den gangen vant Tigers med 9-5 i Solberghallen foran 256 tilskuere. Målscorere i den kampen var Niklas Karlsson (3), Thomas Lindgren (2), Jesper Göransson (2), Alexander Jaksland og Simen Bendiksen. 

På søndag er det en gjeng med sultne Tigere som skal forsøke å gjenskape dette resultatet. 

Vi har fått en strålende start på sesongen og har faktisk kun ett tap etter full tid på sesongens 7 første kamper. Borte mot fjorårssesongens dobbeltmestere Greåker. Men vi har fortsatt til gode å klinke til med en 3 poenger hjemme i Mjøndalshallen. Her har vi fortsatt ikke tap etter full tid, etter uavgjorte kamper mot Gjelleråsen, Fredrikstad og Harstad.

Solid forsterkning!
Foran kampen mot Slevik har vi også en hyggelig nyhet til alle som følger NOR 92. Fra den svenske Div. 1 klubben Floda IBK har vi signert den 22 år gamle forwarden Daniel Jakobsson. Daniel har signert på en 2 årskontrakt med NOR 92 og blir spilleklar til søndagens kamp mot Slevik. Her har vi fått inn en fin forsterkning i spillertroppen som vi kommer til å ha god nytte av utover i sesongen. Daniel kommer opprinnelig fra Gøteborgsklubben Lindås før han etter en sesong i Div. 1 klubben FBC Sisjön gikk til Floda IBK som også var klubben vår målvakt Robin Kulpakko kom fra før denne sesongen. Forrige sesong noterte Daniel Jakobsson seg for 18 mål og 7 asssist på 22 kamper i Div. 1, mens han i kvaliken til Allsvenskan sto for 4 mål og 1 assist på 5 kvalikmatcher.

Navn: Daniel Jakobsson
Født: 08.05.1996
Posisjon: Forward
Moderklubb: Lindås IBK 
Tidligere klubber: Lindås IBK, FBC Sisjön og Floda IBK

Har troen på NM sluttspill
Foran søndagens kamp mot Slevik tok vi en rask prat med vår bakre skanse, Robin Kulpakko om hans første tid i NOR 92 og noen tanker om fortsettelsen.

1/3 av serien er allerede unnagjort Robin, hvordan syntes du overgangen til Norsk innebandy har vært for din del?
- Tycker det har vart en upplevelse och då det börjat lite tufft så tycker jag att man har växt sig in i spelet och kulturen.
  

Slevik på søndag, Norges desidert beste lag de siste 6-7 sesongene, 6 NM Gull og 5 seriemesterskap. Hva tenker du foran denne kampen? Hva skal til for at vi tar sesongens første 3 poenger på hjemmebane mot en tøff motstander?
-  Jag vet inte inte så mycket om dom men det jag har hört så är det ett lag som tillhör toppen. Vi vet att det krävs hårt jobb och följa våran spelidé.
 

Du fikk en ny lagkamerat denne uka, Daniel Jakobsson, en gammel lagkompis fra Floda IBK. Hvordan karakteriserer du vår siste forsterkning?
- Daniel är en kanon kille som är seriös både på och utanför plan med underbara handleder som kan leverera lite poäng och ögongodis.
  
Vi har fått en bra start på sesongen, er du optimistisk med tanke på å nå et NM sluttspill denne sesongen og hva mener du må til for at vi klarer den målsetningen?
- Det er klart att vi har bra chanser till att nå NM slutspel men för att komma dit måste vi fortsätta spela vårat spel i med och motgångar.  

Tror på en underholdende kamp.
NOR 92 trener Manne Strandberg sier følgende til nor92.com foran søndagens kamp: - Vi gleder oss til søndagens kamp. Etter en god start på sesongen har vi en god følelse med oss inn i denne kampen. Slevik er er lag som har lyst til å spille innebandy, så vi får sikkert se en underholdende kamp. Klarer vi å få bukt med Sleviks topper tror jeg vi også her kan ha en god sjanse til poeng. Selvfølgelig forutsetter dette knallhard jobbing og kloke valg.

Videre sier Manne følgende om vårt siste tilskudd i spillerstallen: - Veldig gøy at vi har kunnet knytte til oss Daniel midt i sesongen. Daniel har bare en trening i beina med oss, men har allerede gjort en positivt inntrykk. Han har god teknikk og spilleforståelse. Det skal bli veldig spennende å se han spille for oss. Jeg tror han kommer til å bidra masse til vår videre fremgang. Med Daniel i truppen får vi også økt konkurranse om plassene. Dette tror jeg alle kommer til å høye sig ytterligere utav. Velkommen Daniel!

Folksomt på tribunen?
Vi håper Slevik som en av de store lagene i Norsk innebandy de siste sesongene vil lokke sesongens beste publikumsfremmøte til Mjøndalshallen og spesielt gøy blir det å se om vi kan følge opp den gode sesongstarten med et nytt godt resultat! Velkommen til Mjøndalshallen på søndag!  •