Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Apr - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Nøkkelkamp på lørdag!

21.09.2018

NOR 92 har fått en bra start på sesongen med en borteseier og uavgjort i hjemmedebuten. Allerede på lørdag venter en ny match, en av de viktigere denne sesongen.

 


Klare for ny match! Linus Söderblom og Robin Kulpakko (i bagrunnen) er klare for match mot Bækkelaget på lørdag.

Når Bækkelaget står på motsatt banehalvdel i Bækkelagshallen på lørdag ettermiddag er NOR 92 klare for å revansjere det sure tapet fra Elitekvalifiseringen i vår. 

Siden Elitekvalikoppgjøret i Langesund har begge lagene både mistet og fått inn noen nye spillere, så det er ikke enkelt å forutsi styrkeforholdet mellom lagene foran oppgjøret på lørdag.

- Opprykksjubel for NOR 92 (Drammens Tidende)

Bækkelaget har kun spilt en kamp så langt. De serieåpnet med å møte Sandnes på Vestlandet i en kamp de tapte med 11-5. 

Tabellen/resultater Eliteserien

NOR 92 har hatt en bra sesongstart. Seieren i Harstad (9-7) kunne og burde vært større hvis vi hadde vist frem samme defensiven som vi hadde mot Gjelleråsen i hjemmepremieren. I hjemmepremieren mot Gjelleråsen fikk vi med oss et poeng (5-6 e. str.), men vi kunne fort ha fått med både 2 og 3 poeng i denne kampen med litt mer flyt.

Poengligaen Eliteserien

Vi stilte vår spillende assistent trener Jørgen Becher noen spørsmål i forkant av det viktige oppgjøret mot Bækkelaget på lørdag.

Brukbar start på sesongen Jørgen?:
- Absolutt brukbar start på sesongen. Syntes vi har hatt en bra forsesong og at vi har lagt opp til en noe bedre og mer strukturert seriøsitet til både treninger og kamper. Ser at det flere som tar steg uke til uke og det er ekstremt moro å se! At innsatsen legges ned 100% av hver enkelt spiller på laget er det ingen tvil om og det er nødvendig at det blir gjort ut hele sesongen skal vi nå målet vårt da våren begynner og nærme seg. 4 poeng på de to første kampene som et nyopprykket lag er uansett hvordan man vrir og vender på det bra. Stolt og fornøyd av gutta så langt og vet at vi kommer til å fortsette og gjøre gode kamper i fremtiden!

Noen av sesongens viktigste kamper blir antakelig de mot Bækkelaget, hva tar vi med oss fra de to første kampene og hva må vi bli bedre på foran lørdagens kamp?
- Her er vi helt klart avhengig og opprettholde fokuset og tenningsnivået vi har vist i de tidligere kampene. Vi jobber godt i forsvar sammen og jobber hardt med å skape mer og enda bedre relasjoner med ball. Ut i fra hvordan kampbilde så ut forrige kamp (Gjelleråsen hjemme) er det ingen tvil om at sjanser blir skapt, da gjelder det nok å forbedre dette til lørdag og sette inn noen baller ekstra mellom de røde stengene.
 

Hvorfor tror du vi reiser hjem med full pott på lørdag?
- Denne kampen har vi noe å revansjere oss. Møtte BSK i kvaliken til eliteserien i vår og gikk på et tøft tap. Etter den tid har vi jobbet hardt med å gjøre alle og enhver klare til eliteserie spill. Med tanke på hvordan sist hjemmekamp ble og reaksjoner etter kamp og på trening dagen etter virker det som at vi er et helt lag som er sultene til å legge ned det lille ekstra som trengs for å ta med alle tre poengene hjem til Nedre Eiker. Dette vil definitivt bli en vanskelig og tøff kamp der det kreves mye fra hver enkelt spiller og oss som lag i sin helhet. Seieren skal bli med oss hjem!

På tross av at det er bortekamp i Oslo denne gangen håper vi å se mange fra Nedre Eiker og Drammen på tribunen i Bækkelagshallen på lørdag! Gutta var fornøyde og ydmyke at så mange møtte opp onsdag kveld for å følge laget i hjemmepremieren. Håpet er at vi også i bortekampene kan føle støtten fra tribunen, det er høyt verdsatt og viktig!

    

Lørdag 22/9, kl. 16.00
Bækkelagshallen  •