Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Apr - 2019 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens tøffeste match?

29.09.2018

På søndag setter NOR 92 kursen for Greåker og Tindlundhallen for å møte de regjerende dobbeltmesterne fra fjorårssesongen. Sesongens tøffeste utfordring?


Travelt på jobben? Det kan bli en "svett" dag på jobben på søndag for NOR 92's målvakt Robin Kulpakko (Foto: Lars-Petter Engesmo, Drammens Tidende)

Uten press
NOR 92 kan trygt senke skuldrene og konsentrere seg om å gjøre en god prestasjon fremfor å "måtte" plukke poeng i kampen mot de regjerende serie- og Norgesmesterne Greåker i Tindlundhallen på søndag. Som et nyopprykket lag er det utvikling, "avklimatisering" til en høyere nivå og først og fremst og plukke nok poeng til å sikre en ny kontrakt som er første delmål denne sesongen. Det betyr selvfølgelig IKKE at NOR-gutta har tapt før de går på banen i Tindlundhallen på søndag! Gutta kommer til å gi alt i hver duell og kommer til å kjempe hele veien til sluttsignalet lyder. Det er slike kamper man lærer mye av og vi får tilbakemeldinger på hva vi må forbedre i ukene og månedene som kommer for å nå våre målsetninger. Greåker på sin side har alt å tape. Et poengtap mot nyopprykkede NOR 92 er rett og slett ikke akseptabelt for Norges beste lag.

Statistikken skremmer ingen
Ser man nærmere på statistikken i tidligere oppgjør mellom NOR 92 og Greåker så skremmer ikke Tigers mange med den! På de siste 8 oppgjørene har Greåker vunnet samtlige. Sist gang lagene møttes var i sesongen 2015/2016 da NOR 92 rykket ned, da endte kampene med 8-4 seier til Greåker i Tindlundhallen, mens oppgjøret i Solberghallen endte med 8-3 seier til Bulldogene. NOR 92 har faktisk på alle seriemøtene lagene imellom kun vunnet en eneste gang og det skjedde tilbake i sesogen 2009/2010 da NOR 92 beseiret Greåker nettopp i Tindlundhallen med 6-4 etter at Jespern Göransson (3), Thomas Lindgren (2) og Tobias Hulterström (1) sto for nettkjenningene for Tigers.

- Historisk seier (nor92.com)
  
I forkant av søndagens kamp spurte vi poengkongen i Eliteserien Jørgen Becher noen spørsmål om status og forventinger til matchen.

Poengligaen Eliteserien
  
Greåker borte i Tindlundhallen på søndag, i utgangspunktet sesongens tøffeste match?
- Dette er definitivt sesongens tøffeste kamp, fjorårets norgesmestere. Greåker har klart å stabilisere et mannskap med rutinerte svensker, rutinerte nordmenn og lovende unggutter. Etter min mening vil Greåker gjøre mange god sesonger i fremtiden så lenge de klarer å holde den røde tråen de er på per dags dato. En kjempe av trener kan man også legge ved til slutt. Her må vi virkelige stå opp og gjøre en stor kamp skal vi klare og få med oss noe mot Bulldogsene fra Østfold.
  

Vi har fått en bra start på sesongen og er ubeseirede i de tre første kampene. Hva gjør det med laget selvtilliten foran søndagens kamp hvor vi mildt sagt er outsidere?
- Det er klart at de første tre kampene av sesongen har blitt gjennomført slik vi hadde håpet og kanskje noe få hadde trodd. Vi er veldig stolte over hvordan vi har spilt disse kampene på. Alle kamper lever sitt eget liv og det er lenge siden man har vært med på tre kamper såpass tett som har vært så ulike hverandre. Må tilføye at tilpasnings dyktigheten til laget er godt over pari så det gjenstår det bare å tenke Greåker til søndag og kampene som er spilt er «historie». Selvtilliten på at vi kan gjøre en god kamp i Greåker er helt klart til stede, men det kreves mye og mer fra alle og enhver.

Hva blir viktig på søndag i forhold til å gjøre en god prestasjon mot de regjerende serie- og Norgesmesterne?
- Det viktigste i denne kampen er uten tvil og følge kampplanene til punkt og prikke. Vi har benyttet oss av en treningsuke nå hvor alt fokuset er på å gjøre en knall match i Østfold på søndag. Vi er nødt for å ta tak i ballen når vi vinner dueller, luke bort personlige feil og tørre og straffe Greåker så godt vi bare kan. Det er ingen tvil om at vi drar sørover på søndag for å gjennomføre en kamp vi skal være stolt av i etterkant uavhengig av om det ligger poeng i sekken vår eller ikke. Struktur, innsats, fokus og nøyaktighet blir noen av de nøkkelordene som blir aktuelle for oss. 

Tabellen Eliteserien

Vi håper flest mulig NOR-supportere legger søndagsturen til Tindlundhallen for gi sin støtte til gutta i denne matchen! 

    
Søndag 30/9, kl. 16.00
Tindlundhallen  •