Eliteserien, menn

SerieåpningLør. 14/9, kl. 15.00
Skjeberghallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2019 »»
M T O T F L S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni

Må sette en solid defensiv!

13.01.2019

Når Greåker kommer til Mjøndalshallen i ettermiddag som ubeseirede serieledere etter 14 spilte kamper, blir det viktig å sette en solid defensiv og få uttelling på de kontringene som byr seg.


Nykommere. Axel Wallin og Alexander Jaksland spilte ikke høstens kamp i Tindlundhallen, men er klare til dagens oppgjør i Mjøndalshallen!

Må vise bedre takter!
I de to siste kampene har vi skuffet oss selv og vårt publikum. Vi har rett og slett ikke vært på samme nivå som i de øvrige av høstens kamper. Mot Sandnes gjorde vi en meget god kamp og vant med 7-2 uten vår store spiller denne høsten, Jørgen Becher. Det viser at resten av laget innhar kvaliteter når de spiller klokt og jobber hardt sammen som et lag. Mot dagens motstander Greåker må vi tilbake på det sporet, vi må vise bedre takter enn i de to siste kampene. I høstens oppgjør mot Greåker i Tindlundhallen spilte vi bra i to perioder og Greåker ledet med to mål før den siste perioden. Her fikk vi en dårlig start på perioden og da glapp også konsentrasjonen og kreftene tok slutt mot Greåkers brede tropp og det hele endte med et 12-5 tap. Fra den kampen er Jørgen Becher, Linus Söderblom og Eirik Oseth ute, mens vi på plussiden får inn Axel Wallin og Alexander Jaksland.
 
Sesongens første tap (nor92.com)

Solid forsvarsspill
Skal vi få med oss et bra resultat fra denne kampen må vi sette en solid defensiv og det uten å bli så lave at vi blir "trykket" inn i egen målgård. Vi må også ta bedre vare på ballen i laget når vi har erobret den og vurdere når vi skal kontre og når vi skal holde ballen i laget. Vi må unngå å slå fra oss ballen når vi først har vunnet den og tørre og holde den i laget for å hvile litt med ballen. Og ikke minst, vi må orke å stå distansen helt ut i samfulle 60 minutter. De fleste innebandykamper avgjøres i siste periode og da gjelder det at vi har krefter til å stå i mot hele veien.

NOR-trener Manne Strandberg sier følgende til nor92.com før dagens oppgjør: - Vi håper vi kan vise oss frem på en bedre måte enn sist mot Bækkelaget. Forhåpentligvis kan vi finne frem til innsatsen og gleden som gav oss poeng tidligere på sesongen. Jeg tenker at dette er en kamp vi kan gå ut til helt uten press og bare kjøre på. Er vel ingen som helst som forventer at vi har noe å hente mot Greåker.

Tabellen Eliteserien
 
Bedre mot de beste
Fakta denne sesongen er at vi har prestert bedre mot de beste lagene enn hva vi har gjort mot lagene på den nederste 1/3 delen av tabellen. Mot lag som Gjelleråsen, Slevik, Tunet, Sandnes og Sarpsborg har vi totalt sett tatt bra med poeng, mens vi har rotet bort poeng hjemme mot Bækkelaget, Fredrikstad, Akerselva og Harstad. Da har vi ikke klart å styre kampene inn til seier, mens vi i de øvrige oppgjørene har vært "underdogs" og kanskje har det passet oss bedre? Uansett, vi må presetere årsbeste mot Greåker om det skal bli spennende i Mjøndalshallen i ettermiddag. Greåker kommer stinne av selvtillit, uten poengtap som serieledere til dagens kamp.

Poengligaen Eliteserien
 
Lagenes form
Som tidligere nevnt kommer Greåker som ubeseiret denne sesongen til Mjøndalshallen, mens våre gutter har måtte bite i seg to sure tap i de to siste kampene. Slik er resultatene fra de fem siste kampene for begge lag.
 
NOR 92´s 5 siste:
NOR 92 - Bækkelaget  3-6
NOR 92 - Akerselva  6-8
NOR 92 - Sandnes  7-2
NOR 92 - Sveiva  1-4
Tunet - NOR 92  6-7*

Greåker´s 5 siste:
Gjelleråsen - Greåker  4-9
Greåker - Akerselva  11-1
Sveiva - Greåker  3-5
Slevik - Greåker  4-6
Greåker - Harstad  8-4

Tett kampprogram
Etter en periode med svært få kamper i forbindelse med først VM i Tsjekkia, så på grunn av at det ikke spilles kamper i jule- og nyttårshelgen, kommer kampene nå "tett som hagl". På onsdag møtte vi Bækkelaget, i dag kommer Greåker på besøk, på onsdag reiser til Lihallen for å møte Gjelleråsen. Deretter reiser vi til Rolvsøyhallen lørdag 19. januar for å møte Fredrikstad. 4 kamper på 10 dager.
 
Dagens kampprogram
 

Støtt oss fra tribunen!
Vi håper at flest mulig av det innebandyinteresserte publikum i Drammens distriktet tar turen innom Mjøndalshallen i dag for å støtte våre gutter mot Norges beste lag. Det er ingen tvil om den støtten vi har fått fra tribunen denne sesongen har bidratt til at vi har hatt en fantastisk høstsesong og selv om vi har møtt litt motgang i de siste par kampene er det nå vi behøver støtten som mest. Klarer vi å gjennomføre en bra vårsesong med god hjelp fra vårt entusiastiske hjemmepublikum, vil mulighetene for å kunne se NM kamper i vårt distrikt for første gangen på en stund være gode. Kafeteriaen holder selvfølgelig åpen med nytraktet kaffe, nystekte vafler, kaker, brus og annet godt.

Vinn en innebandykølle med verdi 1.900 kroner
Samtlige under 16 år slipper som vanlig gratis inn på alle våre kamper. I dag kan disse også ved å ikle seg en blå genser vinne en innebandykølle med en verdi på 1.900 kroner! Det eneste man behøver å gjøre er å komme ned på banen i den første pausen og motta et lodd og man er med i trekningen som foregår i pause nummer to.  •