Eliteserien, menn




Lør. 29/2, kl. 14.00
Mjøndalshallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Feb - 2020 »»
M T O T F L S
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Tilbake i Tigers - solid forsterkning foran kommende sesong!

15.07.2019

Forrige sesong ble det en liten pause i innebandy satsingen, nå håper han å bidra til at NOR 92 blir å finne på øvre halvdel kommende sesong.


Klar til dyst! Simen Bendiksen er blant spillerne i NOR 92 med flest kamper for klubber, nå er han klar for nye tak!

Simen Bendiksen gjør comeback - En solid forsterkning for Tigers
Forrige sesong var NOR 92 blant lagene som slapp inn minst mål i Eliteserien. Kun 4 lag slapp inn færre mål enn Tigers. Når vi nå får en solid back i Simen Bendiksen tilbake i laget blir det ikke noe enklere å score mål på NOR 92! Simen har spilt mesteparten av sin karriere i blått og hvitt siden han som liten guttunge på klubbens 91 lag startet opp med innebandy og er en av alt for få i NOR 92 historien som kan smykke seg med tittelen Norgesmester. Simen er også en av spillerne med flest kamper for NOR 92 gjennom tidene. Foran comeback sesongen står han notert med hele 186 offiseielle kamper for Tigers (offisell kamp = serie-, NM sluttspill- og kvalikkamper).

 

Innebandy CV Simen Bendiksen
Alder: 28
Moderklubb: NOR 92
Andre klubber: Tunet
Posisjon: Back
Fatning: Left
Bosted: Krokstadelva
Antall A-kamper for NOR 92: 186
Antall poeng for NOR 92: (mål/assist): 203 (123 mål/80 assist) 
G19-Landskamper: 2
 
Fornøyd trenerteam
- Vi i trenerteamet er veldig takknemlig for at Simen ønsker og komme seg i gang med innebandyen igjen. Simen er en spiller med ekstremt god hurtighet, bra skudd og masse erfaring fra sin tid på landslaget og alle årene i Eliteserien. Kommende sesong kommer Simen til å være blandt de eldre og etablerte gutta på laget som vil være en frontfigur/og en å se opp til for flere yngre spillere i klubben. Vi er sikre på at Simen kommer til å levere noen knall gode kamper som publikum i Mjøndalshallen og alle andre innebandyhaller i Norge bør glede seg til å se! Velkommen tilbake og lykke til med sesongen som kommer Simen og håper sesongen blir til forventning, sier hovedtrener Jørgen Becher til nor92.com


Fornøyde! Både hovedtrener Jørgen Becher og Sportslig leder Vidar Aspeholen er meget førnøyde med signeringen av Simen Bendiksen.
 
nor92.com tok en liten prat med Simen når han signerte kontrakten som gjør at han blir å se i blått og hvitt igjen kommende sesong.

Etter en sesong uten innebandyspill er du nå klar for comeback i moderklubben. Det kribler vel i beina etter å komme i gang med kamper igjen?
- Det kribler ganske greit i beina etter en sesong borte. Så kjenner det skal bli godt å komme i gang igjen. Også skal det bli godt å komme tilbake til gutta i laget.
 
På tross av at du er godt under 30 år er du sammen med Kristian (Becher) lagets mest rutinerte spillere, hva blir viktigst for dere å lære bort til de yngre spillerne på laget?
- At hver enkelt trening er viktig. Det er på tide at de yngre spillerne som har vært med noen sesonger nå, stepper opp, og da blir det viktig å hjelpe de på veien. 

I fjor hang vi med i toppen av Eliteserien helt frem til serien snudde før jul før vi fikk utfordringer. Hva tenker du skal til for at vi denne sesongen holder helt til mål og kan kjempe om plasseringer på øvre halvdel?
- Det blir viktig å holde trykket oppe på hver enkelt trening. At alle holder seg skadefri, slik at troppen ikke blir redusert som den gjorde forrige sesong.
 
Helt til slutt, kan vi forvente noen «signaturskudd» fra backposisjon fra «børsa» til Bendiksen kommende sesong!? 
- Hvis muligheten byr seg, så er det mulig det dukker opp noe! 

Fornøyd Sportlig leder
Vår Sportslige leder Vidar Aspeholen var selvfølgelig også meget fornøyd med vår siste signering og uttaler følgende til nor92.com fra solsenga i Tyrkia hvor han nyter late sommerdager for tiden: - Veldig bra og ha Simen tilbake i NOR-drakta! Simen er en ekte NOR gutt og har gått gradene i klubben, og er også en av de som har spilt flest kamper for NOR 92´s A-lag. Simen på sitt beste er en av Norges beste backer, har masse å tilføre oss både på trening og kamper. Simen er en spiller som legger lista høyt og krever at alle kommer opp på et bra nok nivå, dette håper vi vil være med å bidra til at vi heiser vårt bunn nivå.
Jeg ønsker til slutt Simen lykke til med spill for NOR 92 igjen!

Vi ønsker Simen velkommen tilbake i gjengen og gleder oss til en spennende sesong!



  •     
  •