Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jul - 2020 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92´s nye hovedtrener er klar!

10.05.2019

NOR 92 kan i dag presentere herrelagets nye hovedtrener, et spennende valg som vi er sikre på vil bidra til å ta klubben til det neste nivået!


NOR 92´s nye hovedtrener! Jørgen Becher herjet på banen, den jobben fortsetter nå fra sidelinjen og ute på treningsfeltet som ny hovedtrener i NOR 92.

Fortsetter karrieren som trener
Jørgen Becher (24) blir sannsynligvis Eliteseriens yngste hovedtrener. Etter at han har figurert som spillende hjelpetrener de to siste sesongene tar han nå steget opp som hovedtrener i NOR 92. Som kjent pådro Jørgen seg sin tredje korsbåndsskade i kneet før jul i fjor og måtte legge sin aktive karriere på hylla. En karriere som var i ferd med å ta han til toppen som spiller i Norsk innebandy. Derfor var det selvfølgelig ekstra tungt for en som elsker innebandysporten like mye som Jørgen gjør å måtte legge kølla på hylla. Derfor er det nå gledelig å melde at han har takket ja til å bidra til at NOR 92 de neste to sesongene skal ta ytterligere steg fremover i rollen som vår nye hovedtrener. Vi tror Jørgen kan bli minst like god fra sidelinjen som han var ute på banen med sin pasjon for verdens herligste idrett, hans vinnerskalle og seriøsitet. Vi tror Jørgen går en meget spennende trenerkarriere i møte og da er det hyggelig at han har takket ja til å starte denne reisen i sin egen klubb! 

Innebandy CV Jørgen Becher
Alder: 24 år
Moderklubb: Drammen IF/NOR 92
Bosted: Lier
Som spiller: 82 kamper (6 sesonger) for NOR 92, 2 sesonger for Sveiva, 1 A-landskamp og 5 G19 landskamper for Norge 
Som trener: Juniortrener 2 sesonger i NOR 92 og assistent trener for NOR 92's A-lag de to siste sesongene.
Annet: 3 år på Wang Toppidrett, innebandy.

Gått gradene i NOR 92
Jørgen har gått gradene i NOR 92 siden han kom til klubben som 12 åring i 2007 og kjenner klubbkulturen godt. Jørgen har blitt skolert som spiller i klubb, landslag og ikke minst Wang Toppidrett. I tillegg til spillerkarrieren har Jørgen vært trener og forbilde for aldersbestemte lag i klubben. Tross sin unge alder er Jørgen en naturlig lederskikkelse og når klubben tenker fremtid var han et naturlig valg for å bygge videre på hva som er startet. Jørgen vil stille krav til omgivelsene, samtidig som han setter store krav til seg selv. 


Signert og klart! Jørgen Becher (24) har signert på en 2 årsavtale som NOR 92´s hovedtrener.

Spennende utfordring!
Jørgen Becher sier følgende til nor92.com: - Da tilbudet om å ta over som hovedtrener i NOR 92 kom så jeg på denne muligheten som meget spennende. Jeg føler selv i den tiden som har gått at man har jobbet i felleskap om å oppnå våre målsetninger for klubben. Her jeg kunnet bidra som spiller og spillende assistenttrener. Nå venter oppgaven som hovedtrener i et trenerteam og med en spillergruppe jeg har stor tro på kan utvikle seg stort og samtidig levere gode resultater både på kort og lang sikt. Målene vi setter oss før sesongen skal være bestemt i fellesskap slik at vi som en enhet sammen kan jobbe sammen for å nå våre målsetninger. Som spiller har jeg opplevd at det alltid er lagt til rette for at en skal lykkes og jeg ønsker og tror at det vil det også gjøres som trener. I denne jobben trer jeg inn med mange tanker og meninger (sikkert alt for mange), men også en form for ydmykhet og ønske etter erfaring og opplevelser i den nye rollen man får.


Fornøyd! En fornøyd Sportslig leder i NOR 92, Vidar Aspeholen etter at avtalen med Jørgen er signert.

Fornøyd Sportslig leder
Vidar Aspeholen, Sportslig leder i NOR 92 er meget fornøyd med at Jørgen nå har signert som NOR 92's nye hovedtrener. - Til tross for sin unge alder har Jørgen masse erfaring fra innebandy på forskjellige nivåer. Han har fra dag en hatt gode trenere rundt seg, han har en innstilling om å bli best i det han driver med og har tatt til seg læring fra skole (Wang Toppidrett) fra forskjellige trenere/klubber og ikke minst landslag. Jørgen er dedikert i det å håndtere innebandy både som spiller og trener, og han vil både utfordre og gi muligheter til hele spillergruppa om å bli bedre innebandyspillere. Spillerutvikling også et viktig tema som det vil bli satt fokus på og ivaretatt på den god måte fremover. Med Jørgen er jeg sikker på at vi har fått en veldig bra hovedtrener for vårt A-lag fremover og kun formaliteter gjenstår før det er på plass et rutinert og erfarent apparat med hjelpetrenere! Vi ønsker Jørgen lykke til med nye utfordringer, det blir spennende å følge han og det øvrige trenerteamer fremover!

Spennende sesong i vente!
NOR 92 var første halvdel av forrige sesong kanskje den største overraskelsen for mange som følger Eliteserien. Dessverre så satte skader på nøkkelstpillere og en litt for tynn tropp en stopp for at vi kanskje hadde kunnet kjempet om medaljene etter nyttår. At det gror godt i NOR 92 skal ingen være i tvil om! Laget består av en ung stamme med spillere som selvfølgelig behøver noe mer rutine i form av spillere med Eliteserieerfaring. Det blir spennende å se hvilken tropp trener teamet og vår Sportslige leder Vidar Aspeholen kan presentere når Eliteserien 2019/2020 drar i gang i september, men vi er sikre på at Norges største hjemmepublikum vil få se en meget spennende og ambisiøs tropp når moroa drar i gang igjen i Mjøndalshallen med kamper i Eliteserien til høsten! Vi gleder oss!

Når det gjelder hvem som skal assistere Jørgen kommende sesong gjenstår det kun formaliteter før vi kan presentere et meget rutinert og innebandykyndig team. Følg med!  •     
  •