Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jun - 2020 »»
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Vi skal kjempe!

06.03.2019

Det er med senkede skuldre og stor innsats vi går til NM kvartfinale kampene mot Sveiva. Ett bytte av gangen, en kamp av gangen...


Klare til dyst! Kristian Becher og hans lagkamerater i Tigers går til kampene mot Sveiva uten press og tar en kamp av gangen.

Uten press
NOR 92 reiser til Rommenhallen i ettermiddag helt uten press og med senkende skuldre. Men tro ikke gutta kommer til å gi noe med dørene! Her skal det kjempes! Inspirert av hendelsene på Santiago Bernabéu og Parc des Princes denne uka hvor Ajax "skrellet" skikkelig mot Real Madrid og Manchester United gjorde det umulige mot PSG skal gutta la seg inspirere til kampen mot favorittene Sveiva. Vi skal tørre å spille vårt spill, kjempe knallhardt, være smarte og ta et bytte av gangen. At Sveiva er favoritter er en selvfølge, men vi har i sesongens to seriekamper vist at vi kan henge godt med og med litt flyt kan vi skape problmer for noen og enhver...

Nære en "bombe" mot Sveiva! (nor92.com)

Nyttig læring
For oss blir NM kampene viktig læring for hele spillerstallen. Veldig få på dagens NOR-lag har tidligere spilt en kamp i et NM sluttspill og dette vil bli en fin andledning til å få erfaring med sluttspill i forhold til hva som skal komme i årene som kommer. Vi har mange unge spillere som vil få mer erfaring ved å spille disse kampene og ta med seg denne lærdommen i fremtidige NM sluttspill.


En med og en uten rutine. Axel Wallin vet godt hva NM sluttspill innebærer, Jonas Strand spiller sin første NM kvartfinale helt uten press.

- Å få spille et sluttspill skal bli gøy. Vi møter et Sveiva-lag som vi spilt relativt jevnt med i grunnserien, men sluttspill er selvfølgelig sluttspill. Jeg tenker vi kan gå inn helt uten press og forventninger. Her gjelder det å tørre samtidig som vi må jobbe knallhardt. Står vi sammen som et lag har vi vist tidligere at vi kan overraske, sier NOR-trener Manne Strandberg til nor92.com foran kveldens kamp.

Hang godt med, men Sveiva avgjorde mot slutten (nor92.com)

Assistenttrener i NOR 92 Jørgen Becher har følgende tanker om kampen mot Sveiva i kveld: - Da er det duket for NM sluttspill og vi møter fjorårets NM-finalist Sveiva. Dette blir noen tøffe kamper. Vi som lag har vist gode prestasjoner i nesten hver eneste kamp denne sesongen hvor det ved noen anledninger har sett mer rufsete ut. Vi er per dags dato et ganske så ungt lag og trenger erfaring fra slike kamper som nå kommer. Jeg personlig er helt overbevist om at Sveiva skal få det tøft fra oss gutta fra Nedre Eiker. Sluttspill er sluttspill. I bunn og grunn handler det meste om å komme seg hit å være en del av det gode selskap og når første kamp blåses i gang kan alt skje. Sveiva er et hardtarbeidende kollektiv som har vært delaktig i NM sluttspill i X antall sesonger og har god peiling på hva som gjelder, så her er det definitivt viktig å ha innsats, fokus på arbeidsoppgaver, blø for hverandre/drakta og at noen av våre profilerte spiller viser vei som de lederne de kan være! Her kan man nevne en Axel Wallin, Kristian Becher, Alexander Jaksland m.m. Vi i trenerteamet vil se en glød og engasjement som aldri før, gutta skal dekke skudd for Robin og han skal plukke baller som aldri før. Hele laget gleder seg til første kampen nå på torsdag. Fint om folk tar turen inn for å heie på gutta sine hvor flere har sitt første NM sluttspill i vente!

Reservert plass på tribunen i Rommenhallen for oss som heier på NOR 92
I Mjøndalshallen har vi som kjent en egen hjemme- og borteseksjon på tribunen. Vi har gjort en henvendelse til Sveiva om de kunne reservert en egen plass på tribunen for de som kommer fra NOR 92 og vårt ønske har blitt etterkommet. Den første delen av tribunen rett etter inngangen i Rommenhallen vil være reservert for alle som heier på NOR 92. Vår oppfordring er at alle selvfølgelig stiller i blått og renser stemmen godt før ankomst!
EN FOR ALLE - ALLE FOR NOR!

NM sluttspillet 2019 (best av 5 kamper):
 
Torsdag 7. mars, kl. 20.00 i Rommenhallen
Mandag 11. mars, kl. 19.00 i Mjøndalshallen
Tirsdag 12. mars, kl. 19.00 i Rommenhallen
Torsdag 14. mars, kl. 19.00 i Mjøndalshallen
Lørdag 16. mars, kl. 17.00 i Rommenhallen  •     
  •