Eliteserien, menn
Ons. 5/2, kl. 19.30
Rolvsøyhallen

Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Jan - 2020 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Nøkkelkamp i nord!

04.10.2019

Etter at NOR 92 innledet sesongen sterkt med borteseier over Sarpsborg og to knallsterke kamper mot topplagene Greåker og Slevik, ble det en gedigen nedtur mot Tunet. I ettermiddag venter en nøkkelkamp mot Harstad.


Åpnet målkontoen. Nykommer Erik Thingnes har åpnet målkontoen for NOR 92 med to nettkjenninger så langt og er klar for nye nettkjenninger mot Harstad.

Nøkkelkamp
NOR 92 har hatt et tøft program i seriestarten med de forventede topplagene Greåker, Slevik og Tunet, i tillegg til et vrient borteoppgjør mot Sarpsborg. Uttellingen har blitt en seier og 3 poeng på disse fire forsøkene, noe man faktisk kan kalle klart godkjent! Eliteserien 2019/2020 ser så langt ut til å kunne bli en spennende utgave med mange jevne lag og oppgjør så langt. Dagens motstander Harstad ligger på nåværende øyeblikk på sisteplass med samme poengsum som oss etter at de beseiret Akerselva på hjemmebane i første serierunde. Dagens match spilles i Seljestadhallen utenfor Harstad siden hjemmelagets normale hjemmearena Harstadhallen er stengt på grunn av oppussing. Klarer vi å innfri i dagens kamp mot Harstad som vi gjorde i fjor, vil vi henge godt med i kampen om en sluttspillsplass så langt. Med et tap, blir det en tung helg i nord og en plass under sluttspillstreken, så vi kan trygt kalle dette en nøkkelkamp selv om vi skriver tidlig oktober.
 
Tabellen Eliteserien
 
Svekket Harstad?
Forrige sesong var Harstad veldig nære å ta den siste sluttspillsplassen fra oss. Det hele ble avgjort i siste serierunde da Harstad tapte i Sandnes, mens vi vant etter straffer mot Akerselva. Siden forrige sesong har Harstad mistet kanskje sine største stjerner i Pavel Semenov (Valmiera, Latvia) og klubblegenden Rune Johansen (trapper ned). Inn har kommet Linards Scegolevs (Valka, Latvia), Daniel Palmer (Haugerud), Kristoffer Lysberg (TSI), Martin Dahlseng Eriksen (egen junioravdeling), Håkon Claussen (egen junioravdeling), Torstein Walle Thomassen (egen junioravdeling), Leon Bølstad Karlsen (egen junioravdeling). På minussiden måtte også Harstad se at sin nye hovedtrener ombestemte seg i sommer og dermed måtte Sportsjef Nicolai Christensen steppe inn som midlertidig trener. Harstad har fremstått som litt ustabile så langt og det har vært uvanlig mange mål involvert i de kampene de så langt har spilt. De er blant lagene som har scoret flest mål så det blir viktig å demme opp for deres offensiv og kontringer, mens de har sluppet inn klart flest mål så langt i Eliteserien, hele 51 på kun fire kamper som ikke er imponerende.
 
- Deilig borteserier i Elitecomebacket (nor92.com)
 
Fokuserte og skjerpet
Klarer våre gutter å luke bort alt som ikke funket mot Tunet og gjenskape taktikk, innsats og vinnervilje fra oppgjørene mot Sarpsborg, Greåker og Slevik tror vi det er gode muligheter for at gutta kan sette seg på flyet hjem med 3 utrolig viktige poeng på søndag. Vi tror gutta og Jørgen lærte av Tunet kampen og fikk en lærdom av hva som skjer om man ikke klarer å følge kampplanen til punkt og prikke. Er samtlige koblet på fra start og er fokuserte og skjerpet på arbeidsoppgaver og legger ned en real innsats i samfulle 60 minutter så kommer det til å være gode sjanser for en hyggelig lørdagskveld i Harstad. NOR 92 reiser i dag til Harstad med en topp motivert tropp på 16 spillere og 2 ledere og har siden torsdag hatt en lagleder på plass i Harstad som har vært i området for å sondere forholdene :)


Mer å juble for!? Linus Söderblom, Didrik Grøstad og Erik Thingnes og de andre NOR-gutta satser på å få med seg 3 poeng hjem fra Harstad!

   •