Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Sept - 2020 »»
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September

Hva skjer nå?!

07.04.2020

Sesongen tok bråslutt i starten på mars og etter dette har idretten og hele samfunnet vært i unntakstilstand. Hva skjer fremover?


Avsluttet brått! Sesongen ble avsluttet med NM kvartfinalen mot Tunet som sesongens siste kamp for NOR 92.

Brå avslutning på sesongen
Flere av våre lag hadde kamper igjen i sesonginnspurten som ble kanselert da Koronaviruset slo inn over Norge med full tyngde i starten på mars. Vårt A-lag herrer var det eneste laget i klubben som avsluttet seriespillet med en tabell hvor alle kampene var gjennomført. NM sluttspillet ble kansellert etter at vi på tross av tap mot Tunet i 3 kamper hadde delvis overbevist og overrasket hele innebandy Norge med meget oppløftende spill hvor vi ga en av NM favorittene Tunet kamp helt til døra.

Eliteserien 2020/2021
Helt til midten av forrige uke har det vært uklart med henhold til opprykk/nedrykk til Eliteserien foran neste sesong. Vålerenga rykket som kjent ned i 1. divisjon, men Elitekvalifiseringen som skulle vært arrangert helgen 21-22. mars ble avlyst. Sandnes, Narvik, Sjetne og Ull/Kisa skulle ha kjempet om to ledige plasser i Eliteserien 2020/2021. Etter at kvalifseringen ble avlyst har Forbundsstyret i Norges Bandyforbund bestemt at ingen lag rykker opp i Eliteserien, Sandnes beholder plassen og at Eliteserien 2020/2021 spilles med 11 lag. Når Eliteserien kommer til å starte opp er heller uvisst i dagens situasjon...
 
Øvrige serier
I alle øvrige serier gjelder bestemmelsene fra OABK som sier følgende:

"Rangeringen i den enkelte serie, som er ferdigspilt pr. 12.03.20 er gjeldende, og medaljer og pokaler deles ut i henhold til det. I de serier som ikke er ferdigspilt og lagene har spilt likt antall kamper, er rangeringen pr. 12.03.20 gjeldende og medaljer og pokaler deles ut i henhold til det.

I de serier som ikke er ferdigspilt og lagene har spilt ulikt antall kamper, brukes et prinsipp som flere lagidretter nå benytter seg av:

Laget med høyest gjennomsnittlig poeng på antall spilte kamper, vinner serien. De resterende lagene i serien rangeres etter samme prinsipp.

Pokaler og medaljer som er satt opp i disse seriene deles ut etter dette prinsippet".

Hva skjer nå?
Vi er alle inne i en meget vanskelig situasjon. Helse, familie og arbeid/skole er viktigst, men idrett og trening er kanskje mer enn noensinne en viktig funksjon i disse tøffe tider, derfor er mange også bekymret på hva som skjer fremover. Hva skjer nå? Det er ikke til å komme fra at tiden fremover vil bli meget utfordrende for alle, også NOR 92 Innebandyklubb. Ikke kan vi trene sammen, og ikke vet vi når vi igjen kan møtes for å bedrive verdens morsomste aktivitet. Det er også stor usikkerhet rundt økonomien i tiden som kommer. Vi mistet en viktig inntekt da vi måtte innstille KIWI Tigers Cup i mars. Hundrevis av dugnadstimer var allerede lagt ned i planleggingen av turneringen, diverse innkjøp og anskaffelser var gjort og utgifter påløpt allerede da vi dessverre måtte gi beskjed om at vi må sette alt på hold. NOR 92 har alltid fokusert på å ha en sunn økonomi, det drar vi nytte av i tøffe tider. Men som alle andre er vi avhengig av inntekter for å drive vår virksomhet videre. Vi vil være nøkterne der hvor vi kan fremover, men noen utgifter kommer vi ikke utenom. Mer enn noensinne er vi avhengige av våre gode samarbeidspartnere, våre medlemmer, supportere, vårt forbund og våre myndigheter. Vi kommer til å behøve dere alle i månedene som kommer!

En for alle - alle for NOR!
I tiden fremover ble plutselig vårt slagord viktigere enn noen gang. Skal vi en gang samle oss rundt klubben, støtte hverandre, støtte våre samarbeidspartnere, ja så er det virkelig NÅ det gjelder! En for alle - alle for NOR!

Ta ansvar for egen utvikling!
Hallene er stengt og selv om det pr. i dag ikke kan bedrives fellestreninger i klubbens regi, ligger et større ansvar på hver enkelt utøver i klubben om at hun/han tar en større del av ansvaret selv for egen utvikling. Benytt alle tenkelige metoder for å utvikle den fysiske og tekniske formen og ta med innspill fra trenere på hvordan dette kan gjøres. Vær kreativ! Klarer vi alle å gjøre en ekstra jobb nå så kommer vi sterkere tilbake enn noensinne!

Hold ut, vær forsiktige og følg myndighetenes råd, så sees vi forhåpentligvis snart igjen til treninger og kamper!

PS! Til de som måtte ha uoppgjorte fordringer til klubben, ta kontakt så kan vi finne en løsning på dette i fellesskap!  •     
  •