Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Okt - 2020 »»
M T O T F L S
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September - Oktober

Triste greier...

01.10.2020

Kampen mot Sveiva var kvelden da ALT gikk "åt skogen", ingenting funket og ingen tok på seg rollen som hærfører, og da gikk det skikkelig dårlig.


Tung debut mot gamleklubben. Per Christian Brath og ingen enkel debut i NOR-trøya mot gamle lagkamerater.

Søvnløse
Etter kveldens "kokoskamp" mot Sveiva tipper vi at mange med et hjerte for klubben, enten de befant seg på banen, på sidelinjen eller på tribunen fikk en søvløs natt etter denne kampen. Søvnløs fordi det vi presterte var så langt unna det vi jobber for på hver trening som man kan komme. Som mot Slevik fikk vi en elendig start på kampen. 0-1 sto det allerede etter 03.10 og etter at det rant inn baklengs lå vi under med 0-4 etter at det var spilt 12 minutter og kampen var i realiteten kjørt. Det er i slike kamper at man må "stoppe blødningen" raskt, men det klarte vi på ingen måte å gjøre. Det ble i stedet en form for rekord i feilpasninger, tapte dueller, unøyaktigheter og etter hvert pasivitet og lite tro på det vi drev med. Så ærlige må vi være. Når vi gikk til pause hadde vi i hvert fall fått med oss en fattig redusering etter at Kristoffer Henriksen (Axel Wallin) hadde vært frempå med en redusering og et ørlite håp foran midtperioden.
 
Kampfakta NOR 92 - Sveiva
 
Kollektiv kollaps
I midtperioden håper man selvfølgelig på en ny redusering og fornyet håp, men igjen er det Sveiva som scorer først og da det sto 1-5 allerede etter 03.19 av perioden var det litt for mange hengehoder på banen og benken til at dette skulle kunne gå bra. Det gjorde det heller ikke og da Sveiva økte til 7-1 etter litt over halvspilt kamp forlot Robin Kulpakko målburet og overlot plassen til Alexander Selbo som fikk sin debut i Eliteserien. Unge Selbo hadde noen feberredninger i løpet av kampen med kunne lite gjøre for å stoppe Sveiva da han fikk veldig lite hjelp av sine medspillere. Da signalet for midtpeioden lød i Mjøndalshallen gikk Sveiva til pausen med ledelsen 9-2 etter at Sindre Gulbrandsen (Kristoffer Henriksen) hadde pyntet litt på resultet. Dette var kvelden hvor absolutt ingenting så ut til å gå i vår retning og vi var vitne til en form for kollektiv kollaps, ingen nevnt, ingen glemt.


Tung kveld. Sebastian Kämpe, Axel Wallin, Jørgen Ripel og Eirik Oseth hadde alle en tung kveld i Mjøndalshallen.
 
Tabellen Eliteserien

Tung kveld
Ingen grunn til å bruke mange ord på hva som skjedde i siste periode heller, men gutta skal ha for at de aldri ga opp helt selv om det også ble for mange baklengs i de site tjue minuttene. 9-2 til Slevik ble til slutt til 13-3 etter at Axel Wallin (Aleksander Jaksland) lagde vårt siste mål. I denne kampen var det vi som kom usedvanelig dårlig ut av dette og ikke nødvendigvis var det slik at Sveiva var strålende, de fikk bare utrolig god hjelp fra oss på en dag som vi bare må glemme. Dette får ikke lov til å være representativt for hva vi står for. Visst er Sveiva et bedre lag enn oss, men så stor skal ikke forskjellen være. Det eneste plusset vi kan finne i denne kampen var at Alexander Selbo (18) og Kasper Andersen (17) og Martin Johnsrud (17) fikk sine første minutter i Eliteserien og at ingen av dem gjorde seg bort!


Debut. Alexander Selbo (18) fikk sine første minutter i Eliteserien mot Sveiva og gjorde seg ikke bort når han steppet inn for Robin Kulpakko.

Mye å revansjere!
Det forventes nå at vi ser en gjeng med spillere og trenere som tar opp hansken og ønsker å slå tilbake! Dette var på ingen måter representativt for hva vi ønsker å stå for i de viktige kampene som kommer. Det er på ingen på sensasjonelt at vi taper tre strake mot Greåker, Slevik og Sveiva, men om vi nå "viker oss ned" etter dette og gjemmer oss, det er totalt uakseptabelt. Det er nå vi skal vise at vi har karakter og at vi takler dette for så å komme tilbake allerede til helga da Sandnes venter i Hanahallen. Vi har mye å bevise fremover, både spillere, trenere og ledere! Neste sjanse for å bevise dette i kamp er allerede til lørdag da Sandnes står på motsatt halvdel.
 

Ny nettkjenning. Kristoffer Henriksen (18) noterte seg for en ny nettkjenning og ble kåret til NOR 92´s beste.
   •     
  •