Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Sept - 2020 »»
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - August - September

Klare for seriepremiere!

12.09.2020

Det har gått ganske nøyaktig 6 måneder siden NOR 92 tapte i NM kvartfinalen mot Tunet etter forlenget spilletid. I dag starter "alvoret" igjen når vi møter Sarpsborg i Skjeberghallen.


En av unggutta! Kristoffer Henriksen (18) debuterte forrige sesong på A-laget og har denne sesongen blitt tatt opp i A-stallen.
 
Er vi klare!?
Det er et spørsmål som sikkert de fleste av lagene i Eliteserien stiller seg om dagen. Seriestarten kommer alltid for tidlig for de fleste lag, men akkurat i år så kan man trygt si at forberedelsene til en ny sesong har vært totalt anderledes enn noen gang tidligere i klubbens historie. Koronaen har satt sitt preg på oss alle også hos oss i NOR 92. Det var først en stund etter sommerferien at lagene i Eliteserien fikk tillatelse til å trene med fullkontakt og at treningskamper ble tillat. Vi rakk kun tre treningskamper i forkant av dagens seriepremiere og det er selvfølgelig for lite, men slik har det vært for samtlige lag så sånn sett kan man si at vi stiller likt når alvoret starter denne helgen.
 
Endringer i stallen.
Som alltid foran en sesong er det endringer i spillerstallen. I NOR 92 fortsetter vi satsningen på egne talenter, godt blandet med spillere som passer inn i klubben både som medspillere og mennesker. Endringer i A-stallen fra forrige sesong: Axel Wallin kom tilbake før vårsesongen forrige sesong har foran denne sesongen trent bedre enn på veldig lenge og blir en viktig brikke! Fra egen junioravdeling har vi hentet opp i A-stallen en ny rekke med sultne unggutter: Didrik Ripel (17), Kristoffer Henriksen (18), Markus Gommerud (18), Mathias Breidablik (18), Alexander Selbo (18), Martin Johnsrud (16) og Kasper Andersen (17) er alle navn dere garantert vil høre mer om i sesongene som kommer. I tillegg er det noen forsterkninger på vei inn døra i Mjøndalshallen på utlån fra andre klubber som blir spilleklare i løpet av september, mer om dette senere! Fortsatt er det et spørsmålstegn om vi får se publikumsfavoritten Linus Söderblom denne sesongen, Nicolai Sevlejordet har trappet ned, mens Kristian Becher og Simen Bendiksen har lagt opp. Borte er også Antti Suoraniemi (tilbake til Finland), Philip Kämpe (Helsingborg) og Even Sjamel Rasmussen (ukjent klubb). Erik Thingnes er utplassert i jobben som Politi i Trysil og det er usikkert om vi får se Erik score for NOR 92 denne sesongen.

Spillerstallen


En av unggutta! Didrik Ripel (17) får vi se mer til denne sesongen sammen med de andre unggutta i NOR 92.
 
1. serierunde spilles slik
Lørdag 12/9:
Slevik - Tunet, kl. 14.00 i Gressvikhallen
Sarpsborg - NOR 92, kl. 14.00 i Skjeberghallen
Sandnes - Akerselva, kl. 14.30 i Hanahallen

Søndag 13/9:
Greåker - Gjelleråsen, kl. 16.00 i Tindlundhallen
Sveiva - Fredrikstad, kl. 18.00 i Rommenhallen

Spennende sesong!
Mange "eksperter" tipper Greåker helt på toppen av tabellen kommende sesong, tett fulgt av Slevik, Tunet og Sveiva. Bak disse kan det bli et tøff kamp om de siste fire sluttspillplassene og ikke minst kampen om å unngå kvalikplassen. Lag nr. 11 rykker direkte ned kommende sesong da Eliteserien gjennomføres med kun 11 lag etter at Vålerenga rykket ned og da fjorårssesongens kvalifisering ble avlyst på grunn av Korona pandemien. Lag nr. 10 deltar i kvalifisering om 3 ledige plasser i Eliteserien 2021/2022, mens lagene fra 1 til 8 skal kjempe om en plass i NM finalen som spilles så sent som siste helgen i mai neste år.


Axel Wallin & Jonas Strand. To spillere man alltid kan stole på i "krigen", alltid max. innsats og topp holdninger fra disse gutta!

Jørgens tanker
Vår hovedtrener Jørgen Becher som trolig bare blir å finne på benken denne sesongen etter å ha spilt noen kamper forrige sesong, uttaler følgende til nor92.com foran seriestarten: - "I år blir et spesielt år da vi har hatt denne pandemien over oss. Forventningene til sesongen er at vi som lag skal kunne levere en sesong vi som klubb skal være stolte av. Det vil si at meget gode enkeltkamper og et god «bunnivå» skal oppnås. Vi har mange gode kvaliteter i laget og flere spillere som vi håper kommer til å ta steg i den kommende sesongen. Forrige sesong avsluttet vi meget positivt og håpet om at vi kan ta med oss den trenden inn i kommende sesong er der. Ellers blir hver eneste kamp tøff og det er viktig å sanke poeng der man kan. Kynisme og effektivitet er noe vi håper å få tydelig frem i vår spilleidé".


På benken. I fjor bidro han på banen, i år blir han etter planen kun å se på benken. Jørgen Becher skal sammen med Einar Røstgård og Axel Wallin legge til rette for sportslig suksess for NOR 92.

- Gleder oss enormt! Innebandyavisen.no
  
Publikum på kamper?

Kommende sesong blir spesiell på mange måter også for publikum. NOR 92 er heldigere stillt enn mange av våre konkurenter og kan slippe inn så mange som 146 tilskuere i Mjøndalshallen og samtidig opprettholde et godt smittevern. Vi kommer som tidligere nevnt til å prioritere sesongkortholdere, men det vil alltid være et antall billetter for kjøp på kampdagen, så vi er sikre på at de ivrigste som ønsker å se NOR 92 denne sesongen får på plass tribunen.

Vi håper dere støtter oss 100% fra tribunen, via streaming på Joymo og ved å følge oss på våre websider og i sosiale medier. Uten dere ingen innebandy! 

EN FOR ALLE - ALLE FOR NOR!

  
Lørdag 12/9, kl. 14.00

Skjeberghallen

Følg kampen her! 

 
   •     
  •