Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Des - 2021 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November

Tung treningsuke i forkant av oppgjøret mot Tunet

31.10.2021

Etter at ting stort sett har gått på skinner så langt i sesongen, har det vært en tung treningsuke for oss i forkant av søndagens oppgjør mot Tunet i Mjøndalshallen.


På trynet! Det har vært en tung treningsuke med skader og sykdom på mange sentrale spillere.

Dårlige forberedelser før Tunet kampen
Som trenere ønsker man seg alltid en utvilt og skadefri spillertropp. Det har stort sett vært tilfellet hos oss så langt denne sesongen, med kun enkeltspillere ute med skader og sykdom. Denne uka har det derimot vært mannefall og trener teamet har vært helt nede på G16 laget for å få hjelp til å få spillere nok på trening til å gjennomføre fornuftige spilleøkter. Det har vært flust med skader og sykdom denne uken og det er fortsatt høyst usikkert hvem som blir spilleklare mot serie- og NM favorittene Tunet. Ingen ideell oppladning til sesongens tøffeste hjemmekamp. Tunet er i utgangspunktet store favoritter, så langt har ikke laget fra Manglerud avgitt poeng i Eliteserien og mannskapet til den gamle NOR 92 treneren og hederstegninnehaver Manne Strandberg ser meget sterkt ut. For oss er kanskje ikke denne kampen avgjørende for hvorvidt vi når sesongens første målsetning om en plass i NM sluttspillet. Men gutta går garantert på banen for å gjøre en god figur mot Norges beste innebandylag.

Tabellen Eliteserien
 
Trusselen Ole Mossin Olesen
Mannen som vi må få stopp på i dag er Eliteseriens beste spiller de siste sesongene, Ole Mossin Olsesen. Så langt denne sesongen har han utmerket seg i poengligaen med hele 23 poeng (12 mål og 11 assist) på 6 kamper, kun Sandes spilleren Samiel Fseha har flere poeng, men han har spilt to kamper mer enn Olesen. I tidligere oppgjør mot Tunet er det Olesen som har vært den toneangivende spilleren og senest i forrige sesongs ene oppgjør før sesongen ble avlyst så noterte Olesen seg for 7 poeng mot oss. Om vi er gode nok til å "stikke kjepper" i hjulene på dette maskineriet gjenstår å se, men at det må til for å ha en liten sjanse er hevet over enhver tvil.

Gratis kampprogram NOR 92 - Tunet


Må stoppes! Ole Mossin Olesen er Tunets beste spiller og må stoppes om man skal ha noen sjanser mot Tunet.

Poengligaen Eliteserien
 

Ikke bare dårlige opplevelser
Ser man på tidligere møter mellom lagene ser man raskt at det går langt tid mellom hver gang vi gjør en respektabel innsats mot Tunet. Men om vi går tilbake til NM kvartfinalene våren 2020 før Norge stengte ned på grunn av Korona var vi helt klart på sporet av noe i disse kampene. Tre jevne kamper, hvor den siste måtte avgjøres i sudden viste at innsatsen og taktikken fra disse kampene kan være nøkkelen til en respektabel innsats i søndagens oppgjør. Siste seier mot Tunet i en seriekamp kom i Høyenhallen 1 november 2018 hvor vi vant 6-7 etter straffekonkurranse. 
 
- En nær perkfekt bortekamp (nor92.com)
 
Vi tok en prat med NOR 92 trener Malcolm Schäfer i forkant av hjemmekampen mot Tunet.

Tunet er vel de største favorittene til serie- og NM gull denne sesongen og utvilsomt et godt lag. Hva skal til for oss for å gjøre kampen vanskelig for dem?

- Absolutt, Tunet sammen med Greåker er favoritter til å vinne NM, men hvis vi skal gjøre en bra match mot Tunet er det akkurat det samme som gjelder som i alle andre kamper hvor vi må ha 100% fokus på det vi skal gjøre og holde oss til kampenplanen. Klarer vi det vil Tunet, akkurat som alle andre lag i serien, få det tøft mot oss, men da gjelder det å sette sammen 60 gode minutter. Det går ikke an å ha en dårligere periode for såpass gode er Tunet at de vil straffe oss hvis vi ikke gjør jobben 100% eller mister fokus.

Er vi klare for å krige Tunet ut av stilen som vi gjorde meget bra i NM sluttspillet i 2020 og ikke minst når vi tok med oss 2 poeng hjem fra Høyenhallen for tre sesonger siden?
- Vi er absolutt klare, vi har gjort alt vi kan for å være forberedt, samtidig er det vanskelig å sammenligne dagens utgave av begge lag i forhold til da, men selvfølgelig har alle som var der en god følelse og kunnskap om at ingenting er umulig. Så lenge vi tror på det vi gjør og holder oss til vår gameplan, kan vi slå alle lagene i serien.

Uten å gå i detalj, hva tenker du er nøkkelen for oss for å gjøre en bra match på søndag?
- Det blir å fortsette med den gode følelsen vi hadde de siste 40 minuttene mot Sarpsborg og ta det med oss ​​inn i denne kampen uten å nevne hvilke detaljer. Men det er noen elementer fra den kampen som blir tatt med til kampen i dag mot Tunet, kom til hallen så skal vi vise dere!

Etter en sesong hvor vi så langt har vært skånet for alt for mye sykdom og skader, har denne uken vært heller vært vanskelig for oss. Har dette svekket våre sjanser for et bra resultat på søndag?
- Vi er inne i en periode i samfunnet med mye sykdom og samtidig er vi inne i en litt tøff periode med mange kamper og da blir det lett småskader, så det er klart at dette ikke er optimalt, men vi tar ingen risiko. Det er bedre at spillere med mindre problemer tar vare på kroppen sin enn at vi risikerer et lengre avbrekk. Etter forholdene har vi gjort maksimalt ut av situasjonen.

Er du under 18 år så byr vi i dag på gratis inngang på kampen!

Her kan du se kampen på JOYMO  •