Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Des - 2021 »»
M T O T F L S
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November

Velkommen til NOR 92 Juha-Matti Heinonen!

29.10.2021

Da det ble klart at en av våre tre målvakter allikevel ikke ble å finne i stallen kommende sesong, startet jakten på hans erstatter.


Ny i målvaktsteamet. Juha-Matti Heinonen (25) er siste mann inn i NOR 92 stallen.
 
Ny målvakt
Vi signerte en ny kontrakt med Ronalds Zvidrins i juni, men dessverre måtte den unge Latvieren reise hjem for å fullføre sine materstudier i august. Dermed ble vi stående kun med 2 målvakter i A-stallen noe som fort kunne bli en risiko ved eventuelle skader og sykdom. Derfor måtte vi ut å lete etter en ny målvakt og etter at Juha-Matti var på prøvespill for noen uker siden, konkluderte vi med at han var ønsket i stallen. For 2 uker siden ankom Juha-Matti Mjøndalen etter å ha signert på kontrakten som gjør han NOR 92 spiller de neste to sesongene. Juha-Matti kommer fra den Finske klubben SS Rankat Ankat. Selv om Juha-Matti kun har vært i Norge et par uker har han allerede fått sin debut da han i kampen mot Gjelleråsen fikk sjansen utover i kampen, men han har ennå tilgode å få vise seg frem på hjemmebane i Mjøndalshallen.
 
- Juha-Matti er en storvokst målvakt med gode reflekser, rekkevidde og styrke. Han har kommet godt inn i gruppa og har også gjort bra i de periodene han har fått spilletid så langt, sier NOR 92 trener Malcolm Schäfer

Fakta om Juha-Matti Heinonen
Født: 15.05.1996
Hjemby: Oulu, Finland
Høyde: 185cm
Moderklubb: SS Rankat Ankat
Tidligere klubber: NKSBT, OFBC
Utdannelse: Bachelor’s Degree in Social Services
Yrke: Rådgiver (i Finland)
Hobbier: Trene på treningssenter
 
Hvem er Juha-Matti Heinionen? Fortell våre supportere mer om deg selv!
- Jeg er en sosial finsk gutt på 25 år som flyttet til Mjøndalen nylig. Jeg liker å jobbe med ungdom og i Finland jobbet jeg på en barnevernsinstitusjon. Sport og spesielt innebandy har alltid stått mitt hjerte nært.
  
Hvorfor endte du opp i Norge og i NOR 92 som innebandyspiller?

- Lang historie kort Jeg hørte fra Aleksi Järvenpää at laget trengte en ny målvakt, og jeg var interessert. Etter dette tok NOR 92 kontakt med meg.
  

Ditt førsteinntrykk av klubben og norsk innebandy etter dine første dager her i Norge?
- Fra starten av har mine nye lagkamerater og klubben vært gode støttespillere. Det var veldig lett å bli en del av laget da jeg ble vennlig mottatt av alle sammen. Klubben har også hjulpet meg mye med det praktiske når jeg flyttet til Norge. Mitt førsteinntrykk av norsk innebandy er at det er mange dyktige spillere i ligaen og at spillet foregår i et høyt tempo.
  
Så langt, hva er den største forskjellen mellom finsk og norsk innebandy slik du ser det?

- Etter min mening er tempoet i spillet en av de største forskjellene mellom finsk og norsk innebandy. Jeg tror lagene i Finland prøver å holde ballen mer i laget, mens i Norge er spillet mer fartsfylt og spillet bølger mer frem og tilbake.
  
Når du ikke spiller innebandy, hvilke interesser har du og hva bruker du fritiden din til?

- Når jeg ikke jobber eller spiller innebandy, går jeg vanligvis på treningsstudioet eller holder meg hjemme og slapper av. Siden det er et helt nytt miljø for meg, så bruker jeg også tid på å utforske nye steder på mitt nye hjemsted. 
  
Hva vil være ditt sterkeste bidrag til laget, og hva vil du si er dine beste ferdigheter som innebandy målvakt?

- Jeg ønsker å være en solid siste skanse i matchene og at jeg på den måten kan hjelpe laget til å vinne kamper og plukke poeng. Jeg vet ikke hva min beste ferdigheter er som innebandy målvakt, men jeg prøver å opptre rolig og behersket i målet, redde de skudd som kommer og på den måten få utespillerne til å stole på meg slik at de også opptrer mer avslappet og rolige i sitt spill.
  

En oppfordring til ditt nye hjemmepublikum?
- Kom å se kampene våre i Mjøndalshallen og hei oss frem til seier!
  

Vi ønsker Juha-Matti velkommen til Mjøndalen og NOR 92, takker for praten og ønsker han lykke til i sin nye klubb!  •