Hopp over kalender - Til hovedinnhold - Topp

Aktivitetskalender

«« Okt - 2021 »»
M T O T F L S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober

Viktige dobbeltkamper i helgen!

24.09.2021

På søndag kan du se hjemmepremieren mot Harstad, men først skal gutta ut i en meget viktig bortekamp mot Fredrikstad på lørdag.


Klare! Aleksi Järvenpää og NOR 92 er klare for viktige dobbeltmatcher kommende helg!
 
Overtenning, undervurdering og prestasjonsangst
Punktene over er ord som ofte brukes for å forklare hvorfor en kamp ikke gikk som planlagt. Helt klart aktuelle temaer når vi skal ut i det som kalles 6 poengs kamper allerede i serierunde 2 og 3 til helgen. Hvorfor det? Fordi vi har en ambisjon om å ta oss til et NM sluttspill og da er kamper mot lag som vi forventer å kjempe en jevn kamp med om disse plassene viktige å ta poeng fra. Fakta! Etter det klare tapet mot Sandnes (2-8) i en kamp som vi hadde like mange scoringsmuligheter som dem, er det garantert mange som har tenkt på hva vi må forbedre for at det samme ikke skal gjenta seg i helgens kamper. Fredrikstad fikk en fryktelig sesonginnleding med tap 9-1 nettopp mot Harstad som vi møter i vår hjemmepremiere. De er også garantert sugne på å revansjere den innsatsen når vi kommer på besøk til Rolvsøyhallen på lørdag. Det samme kan sies om våre gutter. Vi tror ikke under noen omstendigheter at de kommer til å undervurdere Fredrikstad på bakgrunn av kampen i Harstad, spørsmålet er mer om vi finner det rette tenningsnivået og at vi tør å slippe oss løs og vise det vi vet vi kan. At gutta har kvaliteten som trengs, det vet vi! Vi vet også at gutta kommer til denne kampen med en tro og viten på at de har tatt mange steg siden forrige sesong som på mange måter ble en vekker for oss etter at vi presterte meget bra sesongen før.
 

Dobbeltkamp. I helgen blir det to viktige oppgjør mot Fredrikstad (borte) på lørdag og Harstad (hjemme) på søndag.
 
Tabellen Eliteserien 
 
Hjemmepremiere på søndag!
Endelig har dagen kommet, den har vi ventet lenge på! Ikke siden starten på januar har vi spilt en seriekamp i Mjøndalshallen. Nå skal det bli en sann fryd og ønske publikum velkommen til hallen og vise oss fra vår beste side når Nord-Norges håp Harstad venter i det som forventes å bli en tett og jevn kamp. Ekstra gledelig er det også at før denne kampen blåses i gang er alle restriksjoner om max. antall tilskuere, avstand til hverandre på tribunen etc. en saga blott. 
 
Kampen streames direkte på JOYMO her
 
Vi tok en prat med NOR 92 trener Malcolm Schäfer og her kan du lese hans tanker på våre spørsmål i forkan at helgens kamper.
  
Det ble en litt tung start på sesongen med et klart tap borte mot Sandnes (2-8) til tross for at skuddstatistikken viste at vi hadde like mange scoringsmuligheter som Sandnes. Har dere analysert denne kampen og gjort de riktige justeringene inn mot helgens kamper?
- Ja, den kampen er analysert og lagt bak oss, det var en tung dag der vi ikke kom opp på nivå mens Sandnes gjorde det bra. Nå for den kommende helgen har vi gjort noen mindre justeringer i angrepsspillet og forsvarsspillet, så vel som i boxplay.

Dobbeltkamp denne helgen Malcolm og ikke hvilken som helst kamper. Hvis vi skal til sluttspillet, er dette kamper som ofte omtales som 6 poengskamper. Hva tenker du først om lørdagens kamp mot Fredrikstad, to revansjelystne lag som møtes i den kampen!
- Fokuset vårt har bare vært på Fredrikstad, selv om Robin og jeg har måttet utarbeide planen for søndag, selvfølgelig. Vi vet at det er to tøffe kamper og at Fredrikstad har hatt en tung "silly season", og det er vanskelig å si hvor vi har dem. Men vi har en god plan og skal innkassere tre poeng! Mot Harstad blir det en annen type kamp, men med støtte fra hjemmefansen blir det bra!

Hvordan har treningen gått siden forrige kamp mot Sandnes, ser du progresjonen du håper på før de neste kampene?
- Både ja og nei, generelt har det vært mye bedre og et annet fokus, men vanskelig å si før vi ser det mot annen motstand enn oss selv.

Harstad i hjemmepremieren søndag, et lag som gjorde en god figur til tross for at de tapte mot Sveiva i sesongdebuten, men som fikk et knallsterk seier i hjemmepremieren med 9-1 over Fredrikstad i forrige runde. Hva vet du om motstanderen, og hva tenker du om sjansene våre her?
- Vi vet at de har fått mange nye spillere og at de er farligere i år, men samtidig er det fine muligheter som vi kan utnytte, men jeg vil ikke si for mye om det her.
 
Hvorfor skal publikum møte opp mannsterke i Mjøndalshallen på søndag, hva kommer de til å få se av gutter i denne kampen?
- Det er et helt nytt NOR 92 som allerede på søndag vil vise publikum at den vanskelig sesongen i fjor var et midlertidig tilbakesteg. Det er en helt annen sult i troppen nå, og vi skal sørge for at de kommer til å se en god kamp fra vår side!


Sterk i troen! NOR-trener Malcolm Schäfer er sikker på at hans gutter vil gjøre en solid innsats i helgens kamper!

 
Poengligaen Eliteserien menn
 
Helgens kamper i Eliteserien

Fredag 24/9:
Sarpsborg - Slevik, kl. 19.30 i Skjeberghallen

Lørdag 25/9:
Fredrikstad - NOR 92, kl. 14.00 i Rolvsøyhallen
Greåker - Harstad, kl. 15.00 i Tindlundhallen
Akerselva - Sveiva, kl. 15.00 i Grefsenhallen
Gjellersåen - Sandnes, kl. 16.30 i Lihallen
 
Søndag 26/9:
Fredrikstad - Sandnes, kl. 14.00 i Rolvsøyhallen
NOR 92 - Harstad, kl. 15.00 i Mjøndalshallen (elektronisk kampprogram)


Klar for å bidra! Didrik Grøstad er 100% klar for å bidra til poengfangst i helgens to kamper.

    

SØNDAG 26/9 KL. 15.00 I MJØNDALSHALLEN    •