13141516171819
20212223242526
27282930

Drammen- NOR 92

Så var det klart for lokal oppgjør. Det bringer som regel spenning og ekstra innsats. Jentene var tente får kampen, det var nok trolig også Drammen.

1 Periode:

Det var litt usikkerhet rundt taktikk før kampen. Da vi var usikre på hvordan Drammen spilte. Vi valgte dermed å ligge samlet med femmeren, og la Drammen styre kampen. Nå var ikke Drammen noe spillende lag. Slik at vi slapp automatisk opp litt i forhold til å la motstander styre spillet.

06.42 scoret Drammen Devils beste spiller Helle Lillejordet etter assist av Kristin Teigen. Lillejordet var en konstant trussel for oss i 1 periode. Bandyspilleren fra Nordre Sande, er sterk i kroppen, og rask. Dette maktet ikke vi å demme opp for.

11 sekunder etter at Drammen Devils hadde løftet ”champagne glassene”, så var Janne Møller på plass etter pasning fra Julia Berglund. Dermed var det balanse i regnskapet.

Spillet bølget frem og tilbake. Det var ingen av lagene som hadde noe ekstra tak på kampen. Nevnte Lillejordet gjorde en soloprestasjon, der hun løp fra alt og alle. Plasserte ballen lavt nede i Samuelsens venstre hjørne. Slik at Drammen på nytt var i ledelsen.

Nor jentene brukte ikke mer enn et snaut minutt på å skape balanse. Denne gang ved Martine Jarnes etter pasning fra Nina Halgrimsen. Nå følte vi at vi hadde et lite overtak i spillet. Det var mye kjemping ute på banen, slik et lokaloppgjør kan utarte seg.

16.44 sender Marte Kristoffersen Nor 92 i ledelsen med 2-3. Dette holder seg ut perioden. Selv om Lillejordet forsøker seg på Målvakt Samuelsen, så har vi et visst grep på banespillet.

2 Periode:

I starten av denne perioden så fortsetter vi å ha banespillet. Drammen pådrar seg en utvisning for feil bytte. Men overtallspillet vårt er ikke all verden. Drammen makter å holde på ballen i store deler av vårt overtallspill.

Vi klarer å ligge tettere på Lillejordet, slik at hun ikke slipper til så mye som hun gjorde i 1 periode. Dette gjør at vi produserer flest målsjanser, og har et overtak i banespillet.

37.03 så makter Lillejordet å komme seg løs, skyter et skudd knallhardt i motsatt hjørne for Lise Samuelsen, slik at Drammen har utlignet til 3-3.

Resten av perioden skjer det lite foran begge mål.

3 periode:

Vi starter siste periode best. Men Drammen kommer tilbake denne gang klarer Christina Borthwick å pirke ballen inn, slik at Drammen tar ledelsen i kampen med 4-3. Vi sliter nå med å komme tilbake. Drammen er mer på hugget. De produserer noen farligheter som vi får avklart med godt forsvarspill og godt målvaktspill.

På sidelinjen er vi i gang med å klekke ut en plan for hvordan vi skal komme tilbake i kampen. Men tidspunkt får å gjøre noe dristig er muligens litt for tidlig, med tanke på at det er rundt 12 minutter igjen av kampen. Planen var å gjøre noe de siste 5 minuttene.

52,10 Nina Halgrimsen får ballen på bakfra, hun skyter på bakhand. Ballen løfter opp nettet i Drammens mål. Vi har utlignet Drammen sin ledelse. Nå begynner vi å gi mer innsats ute på banen. Lillejordet som har vært en trussel tidligere blir mer eller mindre nøytralisert. Vi eier mye av banespillet nå.

Planen om å gjøre noe er fortsatt der. Vi venter kun på det rette tidspunktet.

Før vi rekker å gjøre noe så blir Helle Lillejordet utvist for liggende spill. Dermed skal vi ha overtallspill. Vi makter ikke å skape noe mot Drammen i overtall denne gang heller. Enten så er det Drammen som klarer å presse oss til å ligge så lavt i banen på overtall, eller så er det at våre jenter ligger litt for bakpå. Dette skal analyseres. Problemet med vårt overtall i dag, er at vi blir liggende for lavt med Janne og Martine, slik at avstand til mål,og Silje bak mål blir for stor.
Kampen ebber ut med at Drammen og Nor 92 deler poengene seg i mellom. Vi beholder dermed serieledelsen helt til neste år.