13141516171819
20212223242526
27282930

Haugerud 2- Nor 92

Damelaget reiste søndag formiddag inn til hovedstaden, nærmere bestemt til Haugenstuahallen for å møte Haugerud 2. Etter å ha tilbrakt lang tid på sidelinjen før kampen kunne starte, virket det ikke som om jentene var klare over at dommeren hadde blåst i gang kampen.

Rapporten fra coach Hagen tilsier at jentene hele tiden kom på etterskudd i den første perioden. Motstanderlaget var mer giret på å vinne og ledet fortjent 2-1 til pause. Vi ble enige om å bruke det psykologiske overtaket vi hadde ved å redusere rett før signalet gikk, og laget våknet betraktelig. I den andre perioden var det nemlig Haugerud 2 som ikke hang med i svingene. Etter to mål stod det 3-2 til Nor 92. I den siste perioden var det Haugerud 2 som tok kommandoen og gikk opp til en 4-3 ledelse. Når det gjenstod tre minutter klarte vi imidlertid å sette ballen i mål, og sluttresultatet ble uavgjort, 4-4. Jentene kan ikke si seg fornøyde med uavgjort, men slik som kampen utviklet seg, så er det likevel godkjent å dra i land et poeng. Når man ikke er fullstendig skjerpet og hissig nok på å vinne, så drar man heller ikke hjem med full pott i bagasjen…