13141516171819
20212223242526
27282930

NOR 92 Damer- Drammen

Det var duket for årets siste oppgjør. Etter at vi spilte 4-4 borte mot Drammen før jul.

1 periode:

Vi tok kommandoen fra starten av kampen, selv om vi ikke dominerte perioden, så hadde Drammen lite å by på fremover på banen. På slutten av perioden tok Martine Jarnes på seg hovedrollen, hun forserte fint frem på Drammens venstre side, ballen ble plassert utagbart bak Åse Haugen.

2 periode:

I pausen ble vi enig om at vi skulle gire opp et hakk. Snaue 3 minutter av perioden, så forserte Ann Helen Brenden frem fra sin back posisjon, det var nesten som å se Roberto Carlos på sin unge dager. Hun klinket ballen inn bak målvakten. Vi var i føringen med 2-0.

Drammen hadde lite å by på, så vi fortsatte å ha banespillet. Det siste lille manglet, men det positive var at vi var trygge bakover. Etter 32.16 så bestemte Marte Kristoffersen seg for at nå var det på tide med et mål. Hun vant ballen cirka 7 meter fra mål, avanserte frem 1 meter å klinket ballen utagbart opp under tverrliggeren, 3-0 var et faktum.

Vi fortsatte å sette Drammen under press. Men etter 38.48 klarte Drammens, Linda Olsen å plassere ballen mellom bena på Lise Samuelsen etter å ha blitt frispilt av Gry Lillås Christoffersen. Dermed ebbet 3 periode ut med 3-1 ledelse.

3 periode:

Denne perioden var det stor dominans av de oss. Etter 41.56 plasserte Julia Berglund ballen i mål, etter assistanse av Janne Møller. Så økte samme Berglund til 5-1 etter at hennes skudd forandret retning, og duppet vakkert inn bak en forfjamset Åse Haugen.

Nå dominerte vi kampen stort. Drammen var under press hele tiden. Etter 52.34 så klinket Hanne Strand inn ballen, etter et vakkert fremspill fra Marte Kristoffersen.

Dagens vakreste angrep stod Anne Austad og Martine Jarnes for, sistnevnte fikk æren av å styre ballen i mål, slik at vi ledet 7-1.

Punktum for kampen gjorde Julia Berglund, det var et skikkelig punktum. Et kanonskudd fra distanse, Julia førte ballen frem på venstre side, fra distanse klinket hun til. Ballen satt klistret i motsatt vinkel. Hadde ikke målet stått i veien, ville skuddet revet den ene veggen;-)

Når sluttsignalet gikk, så jublet jentene for 8-1 seier.

Årets siste kamp var historie.

Kampreferat:

Nor 92 vs Drammen

1-0 18.36 Martine Jarnes uten assistanse
2-0 23.10 Ann Helen Brenden ass. av Martine Jarnes
3-0 32.16 Marte Kristoffersen uten assistanse.
3-1 38.48 Linda Olsen ass. av Gry Lillås Christoffersen.
4-1 41.56 Julia Berglund ass.av Janne Møller
5-1 47.18 Julia Berglund uten assistanse.
6-1 52.54 Hanne Strand ass.av Marte Kristoffersen
7-1 57.39 Martine Jarnes ass.av Anne Austad
8-1 58.51 Julia Berglund uten assistanse.

Dommere: Rune Ulriksen og Odd Bjørn Moen begge Drammen Devils, bra dømming.

Tilskuere: Cirka 17+ en stor Elin Korsgård fan.

Dagens mannskap: Lise Samuelsen, Ann Helen Brenden, Christine Engerud, Christine Qvale Hansen, Martine Jarnes, Janne Møller, Julia Berglund, Silje Jørgensen, Elin Korsgård, Anne Austad, Nina Halgrimsen, Hanne Strand, Marte Kristoffersen.

Dette var også min siste kamp som trener for Nor 92 damer. Så jeg vil takke for meg (kommer til å være på noen treninger til før vi avslutter). Det har vært en hyggelig og innholdsrik sesong. Der jeg har blitt kjent med nye mennesker.

Hadde vi ikke rotet oss bort mot Sagene og Strømmen borte så ville vi ha rykket opp, i disse kampene styrte vi det meste av spillet og sjansene, men tapte 3 verdifulle poeng.

Men leter vi litt bak resultatene, så finner vi fort ut hva som er årsaken. Det er at stallen er for liten, dette ser man godt på treninger og i kamper der alle ikke kan stille.
Årsaken til at jeg trekker meg tilbake, er at tiden ikke strekker til. Men jeg håper alle fortsetter, nye kommer til, samt at dere får tak i en trener som er snill, tålmodig og litt strengere enn meg. J