13141516171819
20212223242526
27282930

NOR 92- Haugerud 2

Det var duket for årets andre hjemmekamp. Haugerud 2 var dagens motstander, et lag som hadde bokført en seier og to tap før kampen mot oss. Dette var forøvrig Haugerud sin første bortekamp for sesongen.

1 PERIODE: 1-0
En periode vi hadde hele styringen. Haugerud 2 hadde kun et skudd på mål, som ble reddet mesterlig av Lise Samuelsen. Vårt mål kom etter et kanonskudd fra Julia Berglund. Selv om vi følte at vi hadde kampen i vår hule hånd, så var det ting man ikke var fornøyd med.

2 PERIODE: 4-0
Haugerud 2 hadde en mega sjanse tidlig i kampen. Ballen så ut til å treffe stang stang ut, det er kun en person vi kan takke for at det ikke ble mål, nemlig vår herre. Etter dette så våknet våre tiger jenter. Dette var den perioden da smilende gikk fra øre til øre. Haugerud 2 ble for små for sultne tigerinner. 2-0 kom ved at Martine satte ballen i mål etter å ha blitt assistert av Silje. Dette er nok et av de fineste målene jeg aldri fikk sett. Stod dessverre med ryggen til, når Martine puttet ballen i mål. Jeg antar at ballen ble plassert helt oppe i krysset? 3-0 må også plasseres i samme bås som forrige scoring. Av en eller annen grunn, så var dette dagen for å gå glipp av mål. Jeg føler på meg at Janne danset rundt i Haugerud 2 forsvaret, så bestemte hun seg for å ta av danseskoene, deretter plasserte hun ballen høyt over høyre skulder for målvakten, utagbart. 4-0 Dette målet er jeg ganske sikker på at jeg så det. Mener at det var litt klabb og babb foran målet, der Janne fikk strukket frem sin kølle. Ballen trillet vakkert i mål. 5-0 Her ble Janne vakkert frispilt av Mia. Janne tok noen små kliv inn i banen, og fyrte løs. Ballen føk opp i nettaket. Endelig fikk undertegnede med seg et mål. Det var så vakkert at øynene ble fuktige. Nå var tigerinnene vonde å ha med å gjøre. Haugerud 2 hadde blitt et lett bytte.

3 PERIODE: 3-3
Pausen ble brukt til å skryte av jentene. Det var ingen vits i å si noe annet, enn at vi skulle fortsette. Så praten gikk livlig mellom jentene i pausen. Haugerud reduserte med et skudd fra skrå vinkel. Et mål som jeg tror vår målvakt hadde tatt, hvis hun hadde brukt hendene. Hun forsøkte å redde med bena. 9 minutter ut i perioden kan vi takke Julia for at vi nok engang kunne koste på oss et smil. Et kanonskudd suste forbi målvakten, etter at Janne hadde vært nest sist på ballen. Varsko her..burde kanskje vært sagt før skuddet ble avfyrt. 6-1 var et faktum. Litt under 2 minutter reduserte Haugerud 2 nok engang. Smilene var i ferd med å gå vekk fra ørene, men vi var fortsatt glade. Rundt 4 minutter senere tok Julia ansvar på egenhånd, hun lekte litt med svimle Haugerud 2 forsvarere, før hun på vanlig vis, knallet den hvite hullete ballen knallhardt i mål. 7-2. Smilene var på nytt på vei mot ørene. Her skulle forøvrig Christine Hansen stått med assistanse, da hun var den som var nest sist på ballen. Men noen har uteglemt dette var kampskjemaet. Vi fikk et frislag ca 6-7 meter fra Haugeruds sitt mål. Nina teket ballen til Martine, som forøvrig brukte backhand, klappet ballen hardt og presist på "ryggen", ballen strøk lett og ledig langs gulvet. Der fant den et hull mellom bena på Haugeruds målvakt. Jippi..nå ledet vi 8-2. Haugerud 2 fikk en trøste redusering da det var knappe 50 sekunder igjen. Det var ikke fortjent. Da det var ca 4-5 sekunder igjen av kampen, så fyrte Julia av et knallskudd, som satt utagbart i motsatt vinkel for målvakt. Her er jeg 100% sikker på at signalet begynte å gå i det ballen lagde kremmerhus av nettet. Dommeren som forøvrig klarte seg bra helt til det gjenstod få sekunder, valgte å godkjenne målet. Men så mente Haugerud at signalet gikk før ballen var i mål, så han valgte å lytte til dem. Her gjorde dommeren en feil, som ikke fikk andre konsekvenser, enn at Julia fikk et mål mindre for dagen. Selv om dommeren var god, så er det alltid det siste man husker fra ham. Sånn er det bare å være dommer. ;-)

Kanon 2. periode av jentene. Men resten var også meget bra. Jeg vil ikke si at noen var bedre enn andre, men at dette var en lagseier. Vi begynner å fungere mer og mer som et lag med helhet. Håper vi nå kan ta med denne gleden videre til de to siste kampene før nyttår, mot henholdsvis Holmlia 2 og Drammen Devils.

Nor 92 s lag: Lise Samuelsen, Ann Helen Brenden, Anne Austad, Elin Korsgård, Janne Møller, Marte Kristoffersen, Martine Jarnes, Nina Halgrimsen, Silje Jørgensen, Julia Berglund, Christine Hansen, Mia Vannebo.

8-3 59.06 Anne Næss Høie uten ass.

Målet under er veldig diskutabelt. Etter min mening så traff ballen nettet i mål, når signalet gikk.
Men dommeren var veldig usikker. Først godkjente han målet, så valgte han å høre på protestene fra Haugerud 2. Merkelig avgjørelse. Så målet får en liten plass fra oss, da vi føler at det bør markeres. :-)

(9-3) 59.59 Julia Berglund ass. av Janne Møller