13141516171819
20212223242526
27282930

Nor 92 damer- Sagene

Damlaget til Nor 92 gjorde en stabil kamp hjemme mot Sagene. Det blev klar seier med 6-1 efter en bra kamp.

Om torsdagen spillte damlaget den utsatte kampen mot Sagene. Förste perioden spilltes i ett ganske lavt tempo med Nor som det bedre laget.
Vertene hade bra kontroll og kunde haft en större ledelse en de 1-0 det nå var.
I andre perioden höjde Nor 92 tempot og in i mellom spillte jentorna ett positivit og publikvenligt spill. Balltempot var höyt og passningsspillet glimrende.
Det eneste jeg ikke var helt fornöyd med var fokusen i det defensiva arbetet. Der syns jeg vi var lite slappa og Sagene fikk lite for enkelt komma in i vår zon.
Men veldig mange chanser skapte dem ikke och vi ledde helt fortjent.
I tredje perioden fortsatte Nor spille bra og når den defensiva skerpen blev bedre samtidigt som angreppsspillet fortsatt var bra var det bara at stå vid sia og nyte av innebandyn jenterna spillte.
Visst burte vi kanskje ha scoret lite fler mål på alla de chanser vi skapade, men jeg var positivt overraskad til det fine spill Nor visade opp.

Samtliga spiller ska ha beröm. Alla visade bra holdning og tog det jobb som trengs samtidigt som passningsspillet stundtals var glimrade. Vil like vel gje ett extra plus till Anne, som jobbade hardt kampen igjenom, samt Silje. Hon pröver hele tiden att spille kjappt og på få touch. Akkurat slik modern innebandy skall spilles. Göy at se!