20212223242526
27282930

Sagene - NOR 92 damer

Poengdeling i Bjølsenhallen

Forut for kampen hadde undertegnede en god følelse for full pott i Bjølsenhallen. Men tidligere i uken fikk vi beskjed om at vår fotrappe forward Marte Kristoffersen trolig har pådratt seg kyssesyke. Om dette kom etter hennes scoring i forrige kamp er ikke avklart. Nei fra spøk til alvor. Dette var kjedelig nyhet, da vi har en tynn stall fra før.

Lyspunktet før denne kampen var at en ny spiller var klar for spill. Julia Berglund fra Calmar Lindsdal 98 IC. Julia er en allsidig spiller som kan spille både center og back. Hun har et meget godt skudd, samt god spilleforståelse.

Bjølsenhallen er ikke lett å finne, når man stoler for mye på kartleseren. Men vi fikk oss en naturopplevelse utenom det vanlige. Maridalen er godt egnet for turinteresserte. Her kan man enten ta sykkelen fatt, rulleski eller man kan rett å slett bruke bena. Dette stedet kan anbefales et besøk.

Kampreferat:

1 periode:

Sagene var ikke noe stort lag. Vi hadde et meget godt tak på de i starten av 1 periode. 12.23 ut i perioden sørget vår eminente center Martine Jarnes for at vi tok ledelsen. Perfekt skudd ble plassert lavt ned i til venstre for målvakten. Ledelsen var et faktum.

Etter dette hadde vi et greit tak på kampen.

13.33 Får Julia Berglund utvisning (for øvrig kampens eneste). Jeg forstod ikke hva dette var utvisning for. Noe sekretariatet heller ikke skjønte, siden det på kampskjemaet ikke står hva utvisningen gjaldt. Svakt av en dommer, som var bedre til å stå i veien, enn han var til å dømme.

16.45 ut i kampen sørget Sagene for ny spenning i kampen. Sara Anny Kalsnes satte ballen utagbart i mål, etter at Sagene hadde et megatrøkk mot vårt mål. På den tredje avslutningen klarte de å få utlignet. Dermed var vi like langt. 1-1

Perioden ebbet ut med dårlig spill begge veier. Bevegelsene våre stemte ikke helt. Vi holdt for mye på ballen, mistet ballen for mye.

2 periode.

Vi ble enig om at vi skulle forsøke å spille ballen på færre touch, slik at tempoet ble høyere i matchen.

I starten av perioden så virket det som om man hadde hørt godt etter. Da vi fikk til mer spill i starten. Men plutselig så var det noen som måtte ha slått av knappen på våre spillere. Fordi Sagene begynte å produsere farlige mål sjanser på oss. Vi ble hengende etter i de fleste faser av spillet.

I følge våre spillere så ble vi snytt for et mål. Da ballen skal ha vært inne, men det er jo ikke lett å se for dommerne, når han står på midten. Svakt.

Perioden ender målløs.

På nytt blir vi enig om av vi må brette opp ermene å slåss for seieren. Mer bevegelse, og mer one touch. Vi gleder oss til 3 periode.

3 periode:

Hva skjer?

Jo, Sagene dominerer stor i denne perioden. Vi henger ikke med verken defensivt eller offensivt. Til slutt må vi ta en time out (46.23) for å få roet ned, samt møblere om på laget. Marianne Amundsen blir flyttet frem som forward fra back, Silje Jørgensen ned som back.

49.12 så kan de 7 tilskuerne koste på seg et smil. Da scorer Sagenes Marita Inderdal. Dermed har Sagene tatt ledelsen i kampen.

Når det gjenstår 5 minutter av kampen gjør vi et grep. Vi flytter Janne Møller frem som forward. Mens Anne Austad blir flyttet ned som back.

56.42 så får vi lønn for dette trekket. Silje spiller frem til Janne som finter seg fint igjennom. Alene med målvakt, legger hun ballen vakkert i motsatt hjørne for målvakten.

Selv om vi satser alt på slutten med toppet lag, så ender det med poengdeling i Bjølsenhallen.

Konklusjon:

Selv om jeg er misfornøyd med at vi ikke vinner kampen, så skal vi være fornøyd med poeng. Siden vi må hente opp Sagene.

Julia Berglund la ned en enorm innsats på banen, jobbet iherdig. Det var synd at dekket ikke var helt på hennes side, slik at vi kunne få sett hennes gode skudd. Martine jobbet knallhardt som vanlig. Janne tok ansvar som er en kaptein verdig. Men som en lag enhet, så slet vi.

Avslutninger, og raske angrep må trenes mer på. Vi bruker for lang tid med ball.