Holmlia 2- Nor 92 damer

Innsatsvilje på topp, men…

Det ble likevel tap på damelaget borte mot andrelaget til Holmlia. Når dommeren blåste av etter 3*20 stod det 10-6 til hjemmelaget på poengtavlen.

1.periode startet med at vi hadde mye bra spill, men etter å ha sløst med sjansene våre var det Holmlia 2 som fikk inn fire mål. Det blir litt feil å si at resultat ikke var fortjent, men det var likevel veldig surt å se hele fire mål i minus. I periodepausen ble vi enige om å nullstille oss, for vi visste at sjansene ville by seg. Juniorene Julianne og Marte tok ansvar og Julianne kriget inn vårt første mål på mesterlig vis. Kaptein Janne (les: Puma-dødaren) pyntet også på resultatet ved å redusere rett før siste pause. Selv om 7-2 så noe stygt ut, var vi klare for å kjempe og i denne kampen ga jentene aldri opp. Når det var igjen 12 minutter av kampen fikk vi endelig uttelling for våre mange skudd. Først bestemte Marianne A. seg for å ta et raid av dimensjoner, og klinka ballen rett i krysset fra lang avstand. Kampens desidert fineste mål! Etter at Janne og Marte også hadde vært frempå i målprotokollen, endte det til slutt med et 10-6 tap.

Det nye spillesystemet fungerer bra, og vi kommer til mange flere sjanser enn hva vi har gjort tidligere i sesongen. Nå gjenstår det bare å få satt flere baller i nettet bak motstanderens keeper... Stort pluss til jentene for innsatsvilje og tæl. Veldig positivt at vi dro i land seier i siste periode!