39.16 Straffe Bom Benny Vestin Sarpsborg

40.44 Mål 6-5 Daniel Holmberg (Jon Esben Skaug) Sarpsborg
41.38 Mål 7-5 Jonas Klefbeck (Johan Larsson) Sarpsborg
42.50 Mål 8-5 Jørgen Bergby (Daniel Holmberg) Sarpsborg
47.58 Mål 8-6 Manne Strandberg (Alexander Jaksland) NOR 92
51.29 Mål 8-7 Michael Sandin (Mads Normann) NOR 92
59.55 Mål 9-7 Benny Vestin (Daniel Holmberg) Sarpsborg

NOR 92's lag:
Keeper: Christian Kolderup
1:a rekka: Per Brandt,/Jonas Sandberg/Julian Agyemang - Alexander Jaksland, Manne Strandberg, Michael Sandin.
2:a rekka: Fredrik Ullern (Jonas Sandberg i to perioder), Simen Bendiksen - Mathias Knutsen, Kristian Becher, Mads Normann.
Avlastare: Bjørn Erik Torgersen.
På benken: Kjetil Hedenstad, Sondre Røstgård, Chris Jaksland.

Sjøkan om kampen:
Ja, da var sesongen over. Litt tidlig spør du meg, men samtidig hadde vi sluttspill som mål og dit nådde vi. Dessuten synes jeg vi faller med flaggen i topp. Den her siste kampen mot Sarpsborg er i følge meg vår beste kamp under hele sesongen. Sterkt av gutta at gå in og prestere så bra innebandy i en så her viktig kamp.
Snakket før kampen handlet mest om at vi skulle gå in og krige som aldri før. Og det synes jeg vi gjør. Innsatsen og kampviljen hos spillene våre var helt fantastisk at se. Vi ligger akkurat på grensen for at være overtent, men klarer at holde oss på riktig side.
Men som vanligt i den her kampserien tar Sarpsborg ledelsen og vi kvitterer, de gjør 2-1, akkurat som i de to første kampene alltså. Men vi viser gang på gang moralisk styrke og har 3-3 med oss in i garderoben etter første perioden. Et helt greit resultat, men enda en gang tvinges vi konstatere at vi gir bort alldeles for enkle mål samtidigt som vi må jobbe hardt for at selv score. Akkurat som den første kampen i Skjeberghallen vinner vi skudden i første perioden uten at få ha ledelsen.

I andre perioden fortsetter det at være tøfft og javnt. Men for første gang i den her kvartsfinalserien lykkes vi ta ledelsen da Simen Bendiksen panger in 4-3. Litt etter det gjør vi også 5-3 i power play. Men rett etter det målet kommer vi in i en liten svakke. Vi blir tilbakepresset og det ser ganske stirrigt ut. I løpet av bare syv sekunder slipper vi in to mål og plutselig er Sarpsborg i kapp oss. Speciellt 5-5-målet er det så mye uflaks over at det ikke burte være muligt. Vår bekk sklir på sin egen kølle og plutselig er en Sarpsborgspillere alene med Kolderup i mål. Snakke om at ha marginer på feil side.
Jeg pleier alltid at si at marginer er noe du fortjener og nå du må jobbe for at få, men akkurat i den her kampen synes jeg faktiskt at vi var fortjent av at ha marginene på vår side.

Sånn var det nå ikke og i starten av tredje perioden rykker Sarpsborg til 8-5 ganske tidlig. Men moralen hos oss er imponerende høy og det her var en kamp der vi bestemt oss for at allt var mulig. Vi slutter aldrig at tru på oss selv og kommer også opp til 8-7 og setter ordentlig press på Sarpsborg. Vi prøver at spille seks mot fem siste minutten, men det ender med at Sarpsborg gjør 9-7 med fem sekunder igjen.

Resultatet i den her kampen føles veldig tungt og faktiskt litt ufortjent. Så som spillene våre kriget og kjempet gjennom hele kampen fortjente vi at få vinne. Men sett over hele serien er Sarpsborg det bedre laget. De er litt tyngre en oss og de vinner helt fortjent, men som sagt hadde det varit kul med åtminstone en kamp til i den her serien.
Nå ble det ikke sånn og jeg ønsker Sarpsborg lykke til videre i sluttspillet.
For oss handler det om at evaluere sesongen og analyser hva som må til for at vi ska ta ytterligere skritt i vår utvikkling til neste sesong.