14.39 Mål 1-2 Mattias Matsson (Henning Larsson) TUNET
16.14 Mål 2-2 Thomas Rognlien (Max Andersson) TUNET
19.16 Mål 3-2 Max Andersson (Patrik Gundersen) TUNET

11,34 Mål 4-2 Mattias Matsson (Jon Ringwall) TUNET
19.44 Mål 5-2 Mattias Matsson (Tobias Wendelstig) TUNET

1:a rekka: Tom-Erik Kolek, Niklas Karlsson - Alexander Jaksland, Tobias Johansson, Jesper Gøransson.
2:a rekka: Tobias Nilsson, Chris Jaksland- Bjørn Erik Torgersen, Mads Normann, Mathias Knutsen.
Avlastingsrekke: Magnus Hammarstrøm, Julian Agyemang - Simen Bendiksen, Kristian Becher, Thomas Lindgren.
På benken: Håkon Sterkeby, Jonas Sandberg, Sondre Røstgård.

Sjøkan om kampen:
Stillingen er 3-2, det er ni minutter igjen. Tobias Nilsson skyter et skudd i insidan av stangen. Tunet snur spillet kjappt og kontrar in 4-2. Den hendelsen mener jeg summerar hele den her kvartsfinalserien. Vi hade ikke den lilla turen som trengs for at vinne slike kamper. Men samtidigt ska det med en gang sies: Tur og marginaler er noe man fortjener. Tunet har gjennom alle tre kamper mot oss varit hakket bedre en oss og dermed også fått marginalerna med seg. Tunet er et i stort sett komplett lag med en veldig bred trupp, et fartsfyllt angreppsspill og ikke minst et kompakt forsvarsspill der alle vet sine roller. Dessuten er viljen at forsvare seg meget stor hos Tunet-spillerne. De kommer ekstremt fort på riktig side etter at de mistet ballen og det er vanskelig at få till spillevendninger mot dem. Så at Tunet vinner med 3-0 i kamper kan jeg ikke si noe om. De har varit bedre en oss rett og slett.

Samtidigt har vi all grund at vare stolte over det vi gjort i disse tre kampene. Vi har vist Tunet, og alle andre, at vi kan stå opp og prestere bra når det gjelder mye. Vi har, ikke minst i de to siste kampene mot Tunet, vist at vi ikke er så langt etter Norges beste lag. Jeg tror mange hade trutt at Tunet skulle få en enkel reise til semifinalen. Det tror jeg ikke Tunet føler at de fått. Vi har tvinget de til at jobbe hardt og som jeg sa hade vi med litt flyt og marginaler vunnit i vart fall en av de to siste kampene.

Ser man til kamp nummer tre var det en en kamp der båda lagen startade litt forsiktig. Vi hade forendret litt i vårt forsvarsspill og det fungerade veldig bra. Tunet hade riktig nok mye boll, men jeg synes like vel at vi hade kontroll på det og de skapade ikke mye klare målsjanser. Mot slutet av perioden trykkte de tilbake oss rejelt, men like vel var ikke sjanserna så store eller mange. I stedet var det jo vi som hade største sjansen når Matta og Mads kom igjennom i en kontring. Jeg var fornøyd med første perioden og kanskje er det vår beste period forsvarssmessigt på meget lenge. Det er akkurat så kompakt og aggressivt vi vil spille i egen sone.

I andre perioden starter Tunet med at skape trykk mot oss, men vi får på nytt til en spillevendning og får en drømmestart med 1-0 etter bare 24 sekunder. Når vi også gjør 2-0 har vi grepp om kampen. Tunet går da ned på to rekker og samtidigt som vi blir litt, litt, forsiktige og passive kan de ta over og snu kampen med tre mål. Det føltes tungt da vi gjort det så bra og jeg synes ikke det var helt fortjent at de ledde kampen infør siste perioden.

I siste perioden prøver vi allt vi har og får til en rejel mengd med halvsjanser, fremfor allt i form av mange skudd, men selv om vi har bra trykk får vi ikke til de store sjanserne. Og så kommer då hendelsen der vi skyter i stangen og de snur spillet kjappt og gjør 4-2. Visst førsøker vi etter det også, men der og da avgjordes den her kampen. 5-2 til Tunet kommer etter at vi tagit ut keepern og prøvt spill i seks mot fem.

Vi gjorde vad vi kunde, men orkade ikke hele veien og som jeg sagt så vinner Tunet helt fortjent. Men just at vi klarte at i alle kamper ge allt vi hade og virkelig hatt trua på at allt er muligt er jeg meget stolt over og det tar vi med oss in i neste sesong.