NOR 92- Hamar Embla

Nor 92- Hamar embla

Etter jul er det ikke mange lag som klart at stoppe Nor-damerna. Og Embla, på andre plats i tabellen, hade heller ikke mye at si til om.
Redan fra start tok Nor tak i taktpinnen og spillet. Forsvarsspillet fungerade perfekt og gang etter gang lykkades vi bryta bollen høyt opp i banan akkurat som vi vill med vårt 2-2-1-spill.

Som vanligt slet vi til at begynne med når det gjeller at forvalte spillovertag og målchanser til mål. Men når det vel lossnade gjorde det det dobbelt opp. I kampminut 16 scorade vi to mål. Først Ulrika og så Janne.

I andre perioden fortsatte vi spille bra og vi scorade to nye mål, begge etter bra spill. Mot slutet av perioden datt vi ned litt i fokus og Embla kunde komme in i kampen litt bedre og spillet blev javnare.

I tredje perioden fikk vi beste tenkbare start då vi scorte et av de peneste målen den her sesongen. Det tog bare fem sekunder av perioden før Nina på volley gjort 5-0.
I samma bytte slapp vi in et mål og då føltes det som om Embla var litt på gang. Men de hade bare sju utespillere med seg og klarte ikke at mobilisera de krafter som trengs. Vi fortsatte trumma på og vann til slutt med klare 7-2.

Jeg syns vi vann helt fortjent. Vi var det klart bedre laget och skapade flere chanser utover de mål vi gjorde. Mest fornøyd er jeg over vårt forsvarsspill. Gang på gang brøt vi bollen og kunde sette igang vårt angreppsspill kjappt.

Førsterekkan vår lagade sex av de sju målen og får ett litt extra plus, men hele laget gjorde en kjempekamp. Nå hoper jeg vi kan avsluta sesongen med seier også.