27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 til NM finalen etter sudden

02.04.2006

7.01 ut i sudden avgjorde NOR 92 og Mads Ryghseter NM semifinalen mot St. Croix fra Fredrikstad med sin scoring. Dermed er vårt guttelag historiske da de er første lag fra NOR 92 som skal representere klubben i en NM finale!

Guttelaget klare for NM finalen.
NOR 92's guttelag, her representert ved Mads Ryghster (t.h.), Håkon Stærkeby, Vidar Simensen og Steffen Løvlund er klare for NM finale etter at St. Croix ble slått i semifinalen!
(Foto: nor92.com)

Det ble en spennende finale som så ut til å være avgjort før det var gått 15 minutter av kampen. Tigers gutta ledet da med hele 4-0! St. Croix fikk en redusering mot slutten av perioden og i løpet av en tre minutters periode midtveis i siste periode scoret Østfold laget hele tre ganger. Tross tre stangtreff mot slutten maktet ikke NOR 92 å avgjøre kampen i løpet av ordinær tid, dermed gikk kampen til forlengning og første målet vinner. Etter å ha fortsatt kjøret i ekstraomgangen fikk NOR 92 gutta uttelling da det gjensto mindre enn tre minutter og jubelen kunne slippes løs. Målscorere for Tigers i semifinalen var Steffen Løvlund 2, Mads Ryghseter 1, Simen Bendiksen 1 og Mathias Knutsen 1. NM finalen spilles i Kongstenhallen i Fredrikstad helgen 22-23. April og motstander blir Bækkelaget som beseiret Tunet i sin semifinale etter straffer. Vi kommer tilbake med kommentarer og kampfakta så snart rapportene foreligger!