27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Takk gutter!

24.04.2006

Takk gutter! Takk for en fantastisk sesong som søndag ble avsluttet med NM finale i Kongstenhallen mot Bækkelaget. Selv om vi måtte se oss slått av Bækkelaget med 5-7, er det all grunn til å glede seg stort over hva vårt unge guttelag har prestert denne sesongen.

Historiske NOR 92 gutter!
Som første lag i NOR 92's historie uansett klasse og
kjønn spilte vårt guttelag seg helt frem til en NM
finale.
(Foto: nor92.com)

Når man også vet at de aller fleste spillerne får to muligheter til for å ta et NM gull i gutteklassen, ser vi frem til fortsettelsen! I søndagens NM finale var det Bækkelaget som fikk den beste starten mot NOR gutter som var litt preget av stundens alvor. Nesten 200 tilskuere, mange av de kledd i blått og hvitt, fikk se BSK ta ledelsen 1-0. Etter at NOR-gutta fikk roet seg litt ned, slo vi hardt og raskt tilbake. I løpet av 8 sekunder var det hele snudd fra 0-1 til 2-1 etter at kampens store spiller Steffen Løvlund hadde presentert seg. BSK kom tilbake og kunne gå til første pause med 3-2 etter at de fikk uttelling to ganger mot slutten av perioden. Første periode kan oppsummeres som jevnt etter en frisk start på kampen med store sjanser til begge lag.

Andre periode var dessverre for NOR-gutta blant de dårligste de har prestert denne sesongen. Laget falt for langt tilbake på banen og de mer rutinerte og eldre BSK guttene viste at de var en verdig NM finalist hvis det skulle være noen tvil om den saken. Laget økte sin ledelse til 6-3 etter at perioden endte med 3-1 til de gule og blå.

NOR 92 hadde bare en ting å gjøre i finalens siste periode - gå ut å angripe for alle penga. Og hvilken periode det ble! Gutta hadde ristet av seg det som måtte være igjen av finale nerver og gikk i angrep med alt de hadde. Hvordan perioden så ut beskriver vel skuddstatistikken 11-1 til NOR 92 ganske godt. På sin eneste målsjanse i perioden scoret BSK mål, mens NOR 92 pøste på med angrep og avslutninger. Hele 5 ganger traff ballen stanga, men dessverre greide Tigers kun å hente inn ett mål mot et godt forsvarende BSK som dermed vant NM finalen med 7-5 og kunne endelig kalle seg Norgesmestere etter en jevn og spennende finale.

Som tidligere nevnt er dette ingen ting å deppe over. Når vi vet at fleste parten av gutta er siste års smågutter, vil vi allerede neste sesong få en ny mulighet til å spille oss frem til en NM finale og kanskje vi da kan hente hjem klubbens første NM tittel!?

Takk for innsatsen gutter - dere ga dere selv, klubben og oss på tribunen en herlig sesong og en fin stund på tribunen søndag selv om det ble tap i første finale forsøk! Og gutter, Steffen Løvlund var den første av dere som ble tatt opp i A-stallen. Hvem blir de neste...? Vi tipper mange av dere i løpet av få år kommer til å utgjøre stammen i NOR 92's A-lag - i Eliteserien!