27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 overrasket!

28.08.2006

Få hadde trodd på forhånd at NOR 92 skulle spille seg helt frem til en semifinale i Exel Tiger Cup. Vi var litt "heldige" med at Bærums Verk vant puljen og vi slapp unna Fjerdingby i en kvartfinale. Mot Bærums Verk vant Tigers med 1-0 og kunne nok en gang gå av banen uten baklengsmål.

I semifinalen ventet eliteserielaget Sagene. Etter at Oslo laget hadde tatt ledelsen, utliknet Tigers til 1-1 før 1. periode var over. I andre periode "rundspilte" NOR 92 et tamt Sagene lag og gikk opp i en 4-1 ledelse! Finalen i egen turnering var helt klart innen rekkevidde.

Dessverre ble bildet i 3. periode motsatt da det var Sagene som tok kommandoen og gjorde NOR 92 til statister. Dessverre ble det med drømmen om finale da Sagene vant siste periode med 6-0 og dermed kampen med 7-4. Uansett har gutta gjort en kjempeinnsats i løpet av helgen og vist at de blir å regne med i årets 1. divisjon!

Verdt å nevne er også at Magnus Hamarstrøm (bildet) i løpet av helgen gjorde en meget bra innsats. 16 åringen spilte flere kamper fra start og scoret blant annet iskaldt på straffe i semifinalen mot Sagene!