2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

18.08.2006

NOR 92 møtte 2. div. laget OSI i sesongens første treningsmatch og vi ba vår nye trener Mikael "Sjökan" Sjöqvist om en rapport fra kampen. Siden "Sjökan" er sportsjournalist av yrke lot vi han få frie tøyler!

NOR 92-OSI 7-3 (2-2, 1-0, 4-1)
Poängen: Lindgren 1+4, Steffen 3+0, Magnus 0+2, Simen B 1+1, Simen F 1+0, Jaxx 1+0, Hveding 0+1

NOR har klarat av årets första träningsmatch. I fredags kväll stod OSI för motståndet. NOR saknade en del spelare, men kunde ändå gå på tre femmor genom hela matchen.

Den första perioden var ganska jämn med visst övertag för OSI. - Vi hade lite problem i våra uppspel och hade för dålig bevegelse framåt. Försvarsspelet var annars ok, säger nye tränaren Mikael "Sjökan" Sjöqvist. Det var också bortalaget som tog ledningen två gånger om. Först 1-0 efter nio minuter och sedan även 2-1 i den 16:e minuten. Däremellan hade A-lagsdebutanten Simen B gjort mål på frislag. 2-2 kom sedan Magnus hittat "Linko" som snabbt vände och sköt. Riktigt snyggt.

I den andra perioden började NOR ta över mer och mer. - Vi började hitta rätt i uppspelen. Dessutom fortsatte försvarsspelet vara bra, säger "Sjökan". Det blev dock bara ett mål i andra perioden. Men det var riktigt snyggt. Manne, "Linko" och Jaxx svarade för en riktigt läcker frislagsvariant där Jaxx tryckte in bollen vid bortre stolpen. Inövat, eller?

Den tredje perioden var NORs helt och hållet. - Det märktes att vi är på rätt väg när det gäller konditionen. OSI orkade inte riktigt stå upp i slutperioden medan vi orkade hela vägen. Den sista perioden var också något av Steffens show. Han gjorde nämligen tre av målen, det fjärde i denna period gjorde Simen F. - Totalt sett får vi vara nöjda med den här matchen. Det var första matchen och än har vi inte hunnit pratat uppspel och inte heller exakt hur vi ska spela i försvaret. Mest positivt var att vi orkade så pass bra. Sedan imponerade också de unga gutterna rejält, avslutar "Sjökan".