27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Damelaget klatrer oppover på tabellen

18.12.2006

Poengene fra årets siste kamp tok damelaget trygt med seg hjem da de vant fortjent 7-2 over Haugerud på bortebane lørdag ettermiddag i Haugerudhallen. Damelaget ligger nå på en fjerde plass, kun 2 poeng bak serieleder Lier. Fra fjorårets spill i eliteserien har vi i minne at dette var et lag som var veldig lik oss, men at deres tempo var noe høyere

60 minutter gjenstår og første del av sesongen 2006/2007 er snart et kapittel da dommerne blåser i gang kampen. Ikke så overraskende presser Haugerud høyt, men vi løser dette bra og etter i underkant av bare fem minutter leder vi 1-0 etter en signering av Martine Jarnes (bildet). Det knives om ballen, Haugerud- spillerne er tøffe i kroppen og begge lag vil vinne ballen. Det er gått ca. tre minutter og Haugerud får et frislag til venstre fem meter foran mål. Vi er ikke så kjappe på avtrekkeren og får ikke satt opp en mur, dette utnytter Haugerud som klinker inn ballen bak dagens keeper Silje Hagen og det står 1-1. Resten av perioden er preget av kniving om ballen, spill fram og tilbake, men ingen av lagene får noen uttelling.

Andre og tredje periode er veldig lik første, med høyt press, tøft og ufint spill fra Haugerud.
Men til tross for det holder vi hodet kaldt, får til mye bra spill og setter inn seks nettkjenninger i løpet av de to siste periodene. Haugerud derimot får kun et trøstemål. At det ikke ble flere baklengs mål kan vi takke vår step-in og tidligere keeper Silje for, som voktet målet veldig godt samt at hun hadde noen helt sinnsyke utkast…veldig bra jobba Silje J
Sum summarum synes vi at vi kontrollerer de to siste periodene ganske greit, Haugerud får en utvisningen, vi spiller bra i overtall, men dessverre klarer vi ikke å få inn ballen bak stengene.

Nå er det juleferie og i mellomtiden skal vi lade opp kruttet til 2007`s første bortekamp mot Gjøvik søndag 5. januar.