2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Damelaget spilte uavgjort mot Sveiva 2

09.12.2006

Tirsdag 5. desember reiste jentene til Stovnerhallen for å spille mot Sveiva 2. Fra tidligere erfaringer med Sveiva veit vi at dette er lag med høyt tempo og som er veldig gode på å la ballen rulle seg imellom

Etter vårt ønske blåses kampen i gang litt før tiden og ikke overraskende presser Sveia 2 høyt. Vi følger deres tempo, rydder opp, og det blir spill fram og tilbake. Etter snaue syv minutter rotes det i forsvarspillet til Sveiva og Elin K setter ballen pent i krysset bak Sveivas keeper…vi leder 1-0. Det kjempes knallhardt om ballen, men Sveiva utligner etter tolv minutters spill og det står 1-1. Hanne S klinker inn ballen mellom stengene syv minutter før første periode er over. I løpet av denne perioden får vi en utvisning, men klarer å holde buret rent. Vi går veldig fornøyd til pause med ledelsen 2-1.

Andre periode begynner som første med høyt press fra Sveiva.Vi er uforsiktige med markeringene og dette utnytter Sveiva som setter inn sitt andre mål for dagen, etter bare seks minutters spill. Etter gjentatte slag pådrar vi oss en utvisning og ikke nok med det får vi nok en utvisning etter ett minutt har gått av den første. Vi står nå på banen med kun tre spillere. Jentene gjør en knallbra innsats og Sveiva klarer ikke å få ballen bak vår gode keeper Birgitte D. Etter andre periode står det 3-3 og begge lag vil vinne denne kampen.

I tredje periode er det mye bra spill fra begge lag og etter halvveis spill scorer Sveiva, de går opp i ledelsen med 4-3. Vi bestemmer oss for at den seieren skal de ikke få dra i land. Marianne A fikser dette med en nettkjenning syv minutter før kampen blåses av. Også i denne perioden pådrar vi oss en utvisning, som vi nok en gang klarer utmerket.

Etter en kjempeinnsats av alle jentene drar vi hjem med ett poeng i bagen, noe som vi er veldig fornøyde med.

Årets siste kamp går av stabelen lørdag 16. desember kl. 16 borte mot Haugerud i Haugerudhallen.