27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier til damene hjemme mot Grei

02.12.2006

Fredag tok damene mot Grei hjemme i Solberghallen. Med fulltallig lag og ny keeper var vi klare for å gi alt for å få en etterlengtet seier igjen.

Kampen starter intensivt med mye sjanser. Nor presser Grei hjemover på sin halvdel, og får betalt for strevet. Etter kun tre minutter står det 1-0. Miriam scorer dagens første rett i krysset, pasningen er fra Hanne E (bildet). Nor fortsetter å presse på og muligheten for mål bare øker og øker. Etter nesten fem minutter så går Nor opp i ledelsen 2-0. Denne gangen er det Hanne S som leker med Greispillerne. Så bølger kampen litt fram og tilbake. Men etter 14 minutter kommer dagens tredje scoring. Denne gangen er det Silje som scorer på pasning fra Martine. Grei setter inn en liten redusering bare et halvt minutt etterpå. Det står 3-1 etter periodeslutt.

Andre periode starter mer kaotisk. Det kommer "to tette i ei badehette" og plutselig står det 3-3. Vi har 10 minutter hvor vi "sover" litt. Og det er de ti minuttene Grei benytter seg av for å score. Så starter vi opp igjen med vårt jag, og prøver å få ballen inn i mål igjen. 4-3 er det Hanne S som står for, denne gang på pasning fra Hanne E. Det går 12 minutter før vi får vårt neste mål. Nok en gang er det Hanne S som scorer, denne gangen kom pasningen fra Linda. Perioden ender 2-2 og det står nå 5-3 til oss.

Tredje periode bølger fram og tilbake. Grei prøver å sette inn et kjemperykk, men det går ikke denne gangen. Vi holder unna og klarer på slutten å score et meget pent mål. Silje setter ballen i mål etter pasning fra Hanne E. Det siste minuttet som da er igjen klarer vi å holde uten problemer.

En bra kamp av damene, morsomt å se på. Mye pent spill. Men vi har fortsatt en del å jobbe med.